If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Като знам,че пак нощните шмекери ще спечелят всичко хич не ме и интересува тоя евент.
Просто един жалък опит на WG да привлекат интерес от WoT към WoWP ако даваха повечко бета кодове за WoWS можеше и да се пробвам.
Ами конкуренцията здраво им диша във врата. И докато при самолетите все още тяхната игра има някаква малка ниша с нейните неангажиращи 5 минутни битки, то при танковете първите клипове показват възможност за безусловно доминиране на WT. Така че целта на WG в момента е да хвърлят максимум стръв на играчите, така че със спечеления напредък да ги обезкуражат при бъдещото преливане на играчи. Ако имаш в гаража премиум танкове на стойност няколко стотин евро доста сериозно ще се замислиш дали да ги зарежеш и да преминеш при конкуренцията.
Ами конкуренцията здраво им диша във врата. И докато при самолетите все още тяхната игра има някаква малка ниша с нейните неангажиращи 5 минутни битки, то при танковете първите клипове показват възможност за безусловно доминиране на WT. Така че целта на WG в момента е да хвърлят максимум стръв на играчите, така че със спечеления напредък да ги обезкуражат при бъдещото преливане на играчи. Ако имаш в гаража премиум танкове на стойност няколко стотин евро доста сериозно ще се замислиш дали да ги зарежеш и да преминеш при конкуренцията.
Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.
Не знам все още е рано да се каже със сигурност, но за мен концептуално WT е на светлинни години напред. Много пъти съм го писал това и явно много хора дразня, но начина по който е вкарана артилерията в WOT е буквално малоумен. Викането на артилерийски бараж от леките танкове е с пъти по-адекватно решение, аз сътм писал за това сигурно една година преди да разбера че WT ще вкарват танкове въобще. Да не говорим за дистанциите на стрелба и още по-малоумната спотинг система. Там няма такова нещо дистанциите на стрелба са между 300 и 1000 метра и няма спотване въобще. Танковете се рендерират и можеш да ги видиш преди някой от екипажа ти да ги е спотнал. Поне според тестерите де, на клиповете не се вижда достатъчно добре. Довода че това би дало нечестно предимство на хората с добри машини е несъстоятелен понеже аз с 5 годишна система ъпгрейдвана с евтина видеокарта (128 битова радеон) вадя към 50 FPC при движение с 300kph на дест метра над земята със самолетите, при настройки сложени на филмово качество.
Всичко това не пречи гайджин да вкарат собствени малоумия. Но поне са се поучили от грешките на WG, не и повтарят и като следствие от това имат потенциал.
Виж ако ще кажеш че е повече pay to win, тук бих се съгласил с теб, там има повече начини да си изхарчиш парите там, чрез които да получиш директно предимство, от колкото във WOT.
Comment