Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бонуси, кодове, промоции, оферти и прочие

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Mitko написа Виж мнение
    При парите които съм вложил в вот, вероятността да ида на друга игра е равна на 0.
    Каква е тази нова игра?За пръв път чувам!Моля дайте малко информация!И аз при нивото което съм стигнал е малко вероятно да отида другаде.Ще бъда благодарен обаче да дадете някаква информация !

Comment

don4o написа Виж мнение
      Каква е тази нова игра?За пръв път чувам!Моля дайте малко информация!И аз при нивото което съм стигнал е малко вероятно да отида другаде.Ще бъда благодарен обаче да дадете някаква информация !
      Ako говорим за нова игра то това което наистина ме вълнува е това :

или тук

Вече пускат ключове за затворената бета и скоро ще можете да и се насладите.

Comment

bigbeer написа Виж мнение
        Ako говорим за нова игра то това което наистина ме вълнува е това :

или тук

Вече пускат ключове за затворената бета и скоро ще можете да и се насладите.
        Но тук не става въпрос за танкове!

Comment

don4o написа Виж мнение
          Все още няма какво толкова да се каже. War thunder ground forces се казва и е довавка на наземна техника на вече добре известната авиациона игра war thunder. На етап ранна бета е и току що освободиха частично достъпа за публикуване на клипове, но само на позитивни такива. Виж в тубата има доста клипове. Отличава се с порядък по-добра графика, претенции за реализъм и паралелни битки на земята и във въздуха. За момента все още е в затворена бета така че не можем да я пробваме. Изглежда обещаваща но е прекалено рано да се каже със сигурност.

Comment

Mitko написа Виж мнение
            При парите които съм вложил в вот, вероятността да ида на друга игра е равна на 0.
            И аз съм вложил пари за един тиер 8 премиум и аз не знам за колко месеца премиум акаунт. Имам и алфа тестерски акаунт за самолетите което не е често срещано,върви с единствения подаръчен самолеткойто става за нещо. Новъпреки това се ослушвам. Дори може да обмисля да си продам акаунта. Просто от известно време събирам основно нерви като я играя. Особено интересно е като видя как съм единствения със зелена статистика и в двата отбора...

Едит
            Извинявайте за двойния пост пиша от таблет а там е малко по-неудобно да се обработва текст.

Comment

Mitko написа Виж мнение
              Играенето на WT не значи непременно отказване от WoT нали ? Колкото и покупки да си направил никой не те задължава да играеш WoT и само WoT,акаунта и танковете ти винаги ще са там, като ти омръзне WoT цъкаш малко WT(или която и да е игра) после като си отпочинеш пак си цъкаш WoT и така.Целта на която и да е игра е да те забавлява а не да те превръща в кълбо от нерви само защото си вложил пари в нея,аз като си купя Assassin's creed 4 примерно(но с мойта щайга едва ли) няма да играя само и единствено АС 4 защото съм се изръсил за нея я.

Comment

Гледах доста стриймове от сухопътния WT и честно казано няма нищо, което да ме трогне до там, че да помисля да се захвана с нея. Въобще не говоря за WOT, отказване от нея или нещо такова. Просто нямам интерес да я подхващам. Защо?

1. Всеки хвали графиката, но една графика не прави. Аз лично не се интересувам особено, колко добра или лоша е графиката на дадена игра. Само за илюстрация, аз съм страстен Майнкрафтаджия. Tака, че по-красивата графика не ме трогва.
                2. Показаният геймплей в момента е меко казано скучен. Тази игра ще излезе по-камперска от WOT на ел Халуф или Малиновка в по-старите времена. Хората седят зад камъните и се пуцат на 500+ метра. Динамиката е скромна, да не кажа липсваща.
                3. Гоненето на реализъм е напразно. До сега е имало не малко танкови симулатори, но никой от тях не е станал кой знае колко популярен. Просто реализмът не е добър за играта. За това, че танковете нямат "здраве" по-надолу, но рендването на всички танкове и забелязването им да зависи от твоето набито око (или по-скоро графичните настройки на които играеш) ще откаже доста от слабо и средно сериозните геймъри.
                4. Цялата система за поражения ми е доста мътна. Танковете се пуцат, уцелват, нещо се правят, нещо не и накрая уаншот и хайде. Имаше един стрийм на който един Т-34 и един Pz. 4 стояха на 10 - 20 метра един от друг, размениха си поне по пет - шест изстрела и изведнъж от никъде Т-34ката гръмна. Честно казано предпочитам системата на WOT.
                5. Вкарването на танкове и самолети в едно е пълна глупост за мен. Разбирам ги, че искат да направят баталия ала Battlefield, но не мисля, че това ще е моята игра. Представям си просто как си карам танка и бум, някой щурмовик с точно око ме е отстрелял. Псувам, викам и будя с това жената, която почва да ме бие...
                6. Ролята на леките танкове не я виждам в момента. С оръдията си правят нищо, няма артилерия за която да светят, цялата концепция със светенето практически я няма. Тогава?!
                7. Прекалено голяма сходност с WOT. Въпреки, че повечето се опитват да обяснят, че играта е много по-различно, то тя е достатъчно еднаква за мен. Пак технологично дърво, пак модули за разучаване, екипаж с умения, аркаден и снайперски режим, бази за превземане, избор на снаряди и прочие. Прекалено еднакво е, че да ме за интересува.
                8. В момента на този етап на бетата играта е толкова недоправена, че чак е комична. Танковете се държат неадекватно, а съдържанието е смешно (7 - 8 танка и една карта). Докато това нещо стане играемо и съдържанието достигне някакво нормално ниво ще мине прекалено много време.
                9. И разбира се, pay-to-win концепцията, която както чувам, е доста дразнеща в самолетния WT, което значи, че и в сухопътния ще е същото.

Единствените две неща, които оценям положително са липсата на артилерия и заменянето ѝ с някакъв маргинален артилерийски удар (аз лично не видях пострадал танк от такова нещо) и гоненето на известна историчност.

WG правилно взимат превантивни мерки и почват да надуват графиката. Общо взето, когато WOT се сдобие с новата графика и модели, тогава и сухопътния WT ще бъде пусната. Но като съдържание WOT ще е доста по-напред.
                Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

3. Гоненето на реализъм е напразно. До сега е имало не малко танкови симулатори, но никой от тях не е станал кой знае колко популярен. Просто реализмът не е добър за играта.
                  Масовите играчи искат нещо което се доближава до реалността, но не е баш симулатор. Във ВОТ танковете са много добре изпипани като външен вид, и са горе долу реалистични като поведение. Геймплея е елементарен.
                  6. Ролята на леките танкове не я виждам в момента. С оръдията си правят нищо, няма артилерия за която да светят, цялата концепция със светенето практически я няма. Тогава?!
                  Никой не иска да играе супорт, всички искат да бият лошите.
                  Ангеле, артилерия в ВТ няма. Има артилерийски удър по желание на играча, демек нещо като оръдие стрелящо през камъни, или ако искаш специални минаващи през камъните снаряди.

Comment

Mitko написа Виж мнение
                    Масовите играчи искат нещо което се доближава до реалността, но не е баш симулатор. Във ВОТ танковете са много добре изпипани като външен вид, и са горе долу реалистични като поведение. Геймплея е елементарен.

Никой не иска да играе супорт, всички искат да бият лошите.
                    Ангеле, артилерия в ВТ няма. Има артилерийски удър по желание на играча, демек нещо като оръдие стрелящо през камъни, или ако искаш специални минаващи през камъните снаряди.
                    Предварително се извинявам, но ще раздърпам поста изречение по изречение.

1/ Масовите играчи не са статистически монолитна група, за да се твърди еднозначно че "те искат". Щом играят, значи са в някаква степен удовлетворени.
                    2/ Във WoT, текстурите на машини, са доста далеч от визията им в реалността. Чисто геометрично, като пропорции и съотношение спрямо реалния модел, цветово и в детайла. По този повод скоро пуснаха едно клипче, в което сами показват, текущата графика на ИС-4 и пипнатия му вариант. Със скорошното въвеждане на адаптивните корпуси, нещата ще загрубеят още. За реалъзъм на поведението въобще не ми се говори. Присъствал съм при обслужване на 34-ка и 55-ца. Виждал съм ги в движение и съм се друсал върху корпуса им. Няма база за сравнение с визията в играта, никаква.
                    3/ "Геймплея" във WoT е схематичен, опростен, като управление, но в никакъв случай - елементарен.
                    4/ Познавам множество "артилеристи" в играта, което от всякъде погледнато си е чист съпорт, та и това твърдение не е съвсем вярно.
                    5/ По фиксването на "артилерийската поддръжка" във WT се работи. Очаквам в скоро време, сериозни визуални промени, в ефектите там.

Като цяло идеята на поста ти, е в правилна посока, само обосновката леко куца. От там и няколкото дребни забележки.

Comment

Mitko написа Виж мнение

Е да де аз какво писах? Играемата артилерия е най-голямото малоумие на WG. В една активна танкова битка артилерията няма пряко място, освен ако нещо много не се обърка. Активния участник е предния насочвач, който спокойно може да бъде и танк (miaz ми прати преди време една статия за регистрирани на доста унищожени танкове именно по този начин, като са използвали KV със обучени за артилерийски корегировачи екипажи). А самата артилерия е извън обсега на танковата битка (макар че според мен трябва да е атакуема от авиацията). Както е реализирано във WT и както аз още преди година и нещо писах че трябваше да е във WOT.

Comment

War, war never changes..

Comment

WOW...just WOW!!!
                          И кой ли урод неземен ще похарчи 336 долара за 9 златни осмици при положение,че 1-2 са напълно достатъчни!?!
                          А "безплатните" мъници,всички без Чи-Ну Кай,Т-127 и ФЦМ 36 са най-зле продаваните премиуми в играта(Секстън 1 и Валънтайн 2 даже не съм ги и виждал).
                          Ако пък,да кажем,е колекционерски пакет поне нещо ексклузивно да бяха сложили в него,например Тайп 59,М6A2E1,Пц Б2 и т.н.
                          Всеки който си купи тва нещо следва моментално да се яви в районния психодиспансер та да си получи жълтата книжка защото явно е 100% луд!

Comment

falcon_bg написа Виж мнение
                            WOW...just WOW!!!
                            И кой ли урод неземен ще похарчи 336 долара за 9 златни осмици при положение,че 1-2 са напълно достатъчни!?!
                            А "безплатните" мъници,всички без Чи-Ну Кай,Т-127 и ФЦМ 36 са най-зле продаваните премиуми в играта(Секстън 1 и Валънтайн 2 даже не съм ги и виждал).
                            Ако пък,да кажем,е колекционерски пакет поне нещо ексклузивно да бяха сложили в него,например Тайп 59,М6A2E1,Пц Б2 и т.н.
                            Всеки който си купи тва нещо следва моментално да се яви в районния психодиспансер та да си получи жълтата книжка защото явно е 100% луд!
                            Бъди сигурен-ще има дечица с богати татковци които ще им похарчат паричките!

Comment

don4o написа Виж мнение
                              Бъди сигурен-ще има дечица с богати татковци които ще им похарчат паричките!
                              Eто типичен пример. http://www.noobmeter.com/player/eu/wegenbouw/515912649/

Comment

Дадох на един американец мой акаун, влизам след 3-4 месеца и гледам купен RAM II с 2-3 игри (Акаунта го беше зарязал и си го прибрах)...

Същата работа на EU (Там им дадох и e-mail обаче), поглеждам след 2-3 седмици и гледам тоя си е купил ИС-6 (Пак американец)...

Comment

Working...
                                X