Mitko написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бонуси, кодове, промоции, оферти и прочие
Collapse
X
-
don4o написа Виж мнениеКаква е тази нова игра?За пръв път чувам!Моля дайте малко информация!И аз при нивото което съм стигнал е малко вероятно да отида другаде.Ще бъда благодарен обаче да дадете някаква информация !
или тук
Вече пускат ключове за затворената бета и скоро ще можете да и се насладите.
Comment
-
bigbeer написа Виж мнение
Comment
-
don4o написа Виж мнениеКаква е тази нова игра?За пръв път чувам!Моля дайте малко информация!И аз при нивото което съм стигнал е малко вероятно да отида другаде.Ще бъда благодарен обаче да дадете някаква информация !Виж в тубата има доста клипове. Отличава се с порядък по-добра графика, претенции за реализъм и паралелни битки на земята и във въздуха. За момента все още е в затворена бета така че не можем да я пробваме. Изглежда обещаваща но е прекалено рано да се каже със сигурност.
Comment
-
Mitko написа Виж мнениеПри парите които съм вложил в вот, вероятността да ида на друга игра е равна на 0.
Едит
Извинявайте за двойния пост пиша от таблет а там е малко по-неудобно да се обработва текст.
Comment
-
Mitko написа Виж мнениеПри парите които съм вложил в вот, вероятността да ида на друга игра е равна на 0.? Колкото и покупки да си направил никой не те задължава да играеш WoT и само WoT,акаунта и танковете ти винаги ще са там, като ти омръзне WoT цъкаш малко WT(или която и да е игра) после като си отпочинеш пак си цъкаш WoT и така.Целта на която и да е игра е да те забавлява а не да те превръща в кълбо от нерви само защото си вложил пари в нея,аз като си купя Assassin's creed 4 примерно(но с мойта щайга едва ли
) няма да играя само и единствено АС 4 защото съм се изръсил за нея я.
Comment
-
Гледах доста стриймове от сухопътния WT и честно казано няма нищо, което да ме трогне до там, че да помисля да се захвана с нея. Въобще не говоря за WOT, отказване от нея или нещо такова. Просто нямам интерес да я подхващам. Защо?
1. Всеки хвали графиката, но една графика не прави. Аз лично не се интересувам особено, колко добра или лоша е графиката на дадена игра. Само за илюстрация, аз съм страстен Майнкрафтаджия. Tака, че по-красивата графика не ме трогва.
2. Показаният геймплей в момента е меко казано скучен. Тази игра ще излезе по-камперска от WOT на ел Халуф или Малиновка в по-старите времена. Хората седят зад камъните и се пуцат на 500+ метра. Динамиката е скромна, да не кажа липсваща.
3. Гоненето на реализъм е напразно. До сега е имало не малко танкови симулатори, но никой от тях не е станал кой знае колко популярен. Просто реализмът не е добър за играта. За това, че танковете нямат "здраве" по-надолу, но рендването на всички танкове и забелязването им да зависи от твоето набито око (или по-скоро графичните настройки на които играеш) ще откаже доста от слабо и средно сериозните геймъри.
4. Цялата система за поражения ми е доста мътна. Танковете се пуцат, уцелват, нещо се правят, нещо не и накрая уаншот и хайде. Имаше един стрийм на който един Т-34 и един Pz. 4 стояха на 10 - 20 метра един от друг, размениха си поне по пет - шест изстрела и изведнъж от никъде Т-34ката гръмна. Честно казано предпочитам системата на WOT.
5. Вкарването на танкове и самолети в едно е пълна глупост за мен. Разбирам ги, че искат да направят баталия ала Battlefield, но не мисля, че това ще е моята игра. Представям си просто как си карам танка и бум, някой щурмовик с точно око ме е отстрелял. Псувам, викам и будя с това жената, която почва да ме бие...
6. Ролята на леките танкове не я виждам в момента. С оръдията си правят нищо, няма артилерия за която да светят, цялата концепция със светенето практически я няма. Тогава?!
7. Прекалено голяма сходност с WOT. Въпреки, че повечето се опитват да обяснят, че играта е много по-различно, то тя е достатъчно еднаква за мен. Пак технологично дърво, пак модули за разучаване, екипаж с умения, аркаден и снайперски режим, бази за превземане, избор на снаряди и прочие. Прекалено еднакво е, че да ме за интересува.
8. В момента на този етап на бетата играта е толкова недоправена, че чак е комична. Танковете се държат неадекватно, а съдържанието е смешно (7 - 8 танка и една карта). Докато това нещо стане играемо и съдържанието достигне някакво нормално ниво ще мине прекалено много време.
9. И разбира се, pay-to-win концепцията, която както чувам, е доста дразнеща в самолетния WT, което значи, че и в сухопътния ще е същото.
Единствените две неща, които оценям положително са липсата на артилерия и заменянето ѝ с някакъв маргинален артилерийски удар (аз лично не видях пострадал танк от такова нещо) и гоненето на известна историчност.
WG правилно взимат превантивни мерки и почват да надуват графиката. Общо взето, когато WOT се сдобие с новата графика и модели, тогава и сухопътния WT ще бъде пусната. Но като съдържание WOT ще е доста по-напред.Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
3. Гоненето на реализъм е напразно. До сега е имало не малко танкови симулатори, но никой от тях не е станал кой знае колко популярен. Просто реализмът не е добър за играта.
6. Ролята на леките танкове не я виждам в момента. С оръдията си правят нищо, няма артилерия за която да светят, цялата концепция със светенето практически я няма. Тогава?!
Ангеле, артилерия в ВТ няма. Има артилерийски удър по желание на играча, демек нещо като оръдие стрелящо през камъни, или ако искаш специални минаващи през камъните снаряди.
Comment
-
Mitko написа Виж мнениеМасовите играчи искат нещо което се доближава до реалността, но не е баш симулатор. Във ВОТ танковете са много добре изпипани като външен вид, и са горе долу реалистични като поведение. Геймплея е елементарен.
Никой не иска да играе супорт, всички искат да бият лошите.
Ангеле, артилерия в ВТ няма. Има артилерийски удър по желание на играча, демек нещо като оръдие стрелящо през камъни, или ако искаш специални минаващи през камъните снаряди.
1/ Масовите играчи не са статистически монолитна група, за да се твърди еднозначно че "те искат". Щом играят, значи са в някаква степен удовлетворени.
2/ Във WoT, текстурите на машини, са доста далеч от визията им в реалността. Чисто геометрично, като пропорции и съотношение спрямо реалния модел, цветово и в детайла. По този повод скоро пуснаха едно клипче, в което сами показват, текущата графика на ИС-4 и пипнатия му вариант. Със скорошното въвеждане на адаптивните корпуси, нещата ще загрубеят още. За реалъзъм на поведението въобще не ми се говори. Присъствал съм при обслужване на 34-ка и 55-ца. Виждал съм ги в движение и съм се друсал върху корпуса им. Няма база за сравнение с визията в играта, никаква.
3/ "Геймплея" във WoT е схематичен, опростен, като управление, но в никакъв случай - елементарен.
4/ Познавам множество "артилеристи" в играта, което от всякъде погледнато си е чист съпорт, та и това твърдение не е съвсем вярно.
5/ По фиксването на "артилерийската поддръжка" във WT се работи. Очаквам в скоро време, сериозни визуални промени, в ефектите там.
Като цяло идеята на поста ти, е в правилна посока, само обосновката леко куца. От там и няколкото дребни забележки.
Comment
-
Mitko написа Виж мнение
Comment
-
WOW...just WOW!!!
И кой ли урод неземен ще похарчи 336 долара за 9 златни осмици при положение,че 1-2 са напълно достатъчни!?!
А "безплатните" мъници,всички без Чи-Ну Кай,Т-127 и ФЦМ 36 са най-зле продаваните премиуми в играта(Секстън 1 и Валънтайн 2 даже не съм ги и виждал).
Ако пък,да кажем,е колекционерски пакет поне нещо ексклузивно да бяха сложили в него,например Тайп 59,М6A2E1,Пц Б2 и т.н.
Всеки който си купи тва нещо следва моментално да се яви в районния психодиспансер та да си получи жълтата книжка защото явно е 100% луд!
Comment
-
falcon_bg написа Виж мнениеWOW...just WOW!!!
И кой ли урод неземен ще похарчи 336 долара за 9 златни осмици при положение,че 1-2 са напълно достатъчни!?!
А "безплатните" мъници,всички без Чи-Ну Кай,Т-127 и ФЦМ 36 са най-зле продаваните премиуми в играта(Секстън 1 и Валънтайн 2 даже не съм ги и виждал).
Ако пък,да кажем,е колекционерски пакет поне нещо ексклузивно да бяха сложили в него,например Тайп 59,М6A2E1,Пц Б2 и т.н.
Всеки който си купи тва нещо следва моментално да се яви в районния психодиспансер та да си получи жълтата книжка защото явно е 100% луд!
Comment
-
don4o написа Виж мнениеБъди сигурен-ще има дечица с богати татковци които ще им похарчат паричките!
Comment
Comment