Троен опит за екипажа и екипировка и консумативи на промоция!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бонуси, кодове, промоции, оферти и прочие
Collapse
X
-
Промоцииката за тоя уикенд е просто душичка мнооого добра а най-доброто е това:
За 20 фрага на Тип Т-34,Щуг и Чърчил 1 взимаме:
-7 дни премиум(ЙАБАДАБАДУУУ)
-По 10 златни аптечки ремонтни,комплекти и пожарогасители.
-1 милион кредита!!!!
Аз за вас не знам,но и трите танка ги имам отключени като за 2 от тях имам отлични екипажи.Наградата е моя!!!
Comment
-
feersum написа Виж мнениеСега ще ме карат да си купя Щуг...
Усещам как в рандомите ще се въртят само тия три танка
Плана е да си изпълня задачата преди да се напълни с конкуренция(повечето хора нямат Чърчил и тип 34 за това трябва да ги изгриндят)
Аз ще се оправя бързо проблема ще е за ония дето ще инвестират сума време и сребро за да вземат трите танка а после ще останат без награда защото е било твърде късно.
Comment
-
А то всъщност трябва да се направят по 20 фрага със всяка от трите машини...
Type T-34 и Чърчил струват по 430 хиляди, т.е. трябва да инвестирам 860 хиляди кредита. Ще трябва да ги поъпгрейдна, после ще ги продам общо за 430-500 хиляди с модулите, т.е. печалбата ми ще е половин милион.
От продажбата на златните консумативи също ще взема някви парички...
Абе гроздето е кисело, не струва тая промоцияLast edited by feersum; 13-09-2013, 16:31."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
feersum написа Виж мнениеType T-34 и Чърчил струват по 430 хиляди, т.е. трябва да инвестирам 860 хиляди кредита. Ще трябва да ги поъпгрейдна, после ще ги продам общо за 430-500 хиляди с модулите, т.е. печалбата ми ще е половин милион.
От продажбата на златните консумативи също ще взема някви парички...
Абе гроздето е кисело, не струва тая промоция
Type T-34 имам, че и с хубав екипаж, а и без това трябва да го играя, че съм се насочил към Type 58. И Stug си имам даже, макар и не съм го играл много.Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
don4o написа Виж мнениеЗдравейте!Има ли вече отличници спечелили мисията с трите танка по 20 убити врагове?Защото мисля че ще има някаква уловка!Ако има някой да каже има ли изненади!Аз засега съм минал щуга и карам с чърчила.
Уловката е,че ако не си имал някой от танковете отключен предварително и си губиш времето да го взимаш а и с тия "съотборници" времето няма да ти стигне и ще си останеш само със загубеното време и сребро за 3-те танка.
Comment
-
Някакъв ужас е...
Всеки е изпълзял от дупката си, изтупал е от прахта някакви танкове и се лута като малоумен за да вземе някакъв фраг. Сериозно, пет танка преследваха един скаут, който беше на изстрел живот. Такава цигания не съм виждал скоро...Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
Comment