Въх, че си се надъхал Ако в неделя ти трябва човек за ввзвод с Рама или Т14, може да се обадиш
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бонуси, кодове, промоции, оферти и прочие
Collapse
X
-
че защо да не съм, това са ми все много любими машинки, играта с тях винаги е по-забавна отколкото по горните нива, много по-малко артилерия, много по-малко кампери...при нужда можеш сам д аизнесеш играта....ще имам рпедвид за неделя.....взвод с Рамове ще е убер кул, особенно ако сме в топа...
Comment
-
Хора вадете хетцерите,Б-единиците и всякакви подобни бълхи защото от 30 до 2 всички тиър 3 и 4 танкове ще получават двойно повече пара от всяка битка това е придружено от 6000 награда за "Снайперист" двоен опит за екипажите и до 50% намаление на камуфлажите!
Събирайте пари защото е много вероятно WG да направят нещо голямо за втория рожден ден на играта и 15-тия на фирмата!
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеКато се замисля май няма да е чак толкова весело през уйкенд аколкото си мислех, сигурно повечето народ ще плъзне с леки танквое, преработенията Пз2Ле твърде неприятен, като сложилм М5 и Т-50...и става весело...сигирно ще грабна поне един "рейнджър" отсрелвайки ги
Comment
-
don4o написа Виж мнениеЗдравейте!Моля кажете защо не дава на ХЕТЦЕРА бонуси? Или и аз нещо бъркам?Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
Victory!
Battle: Live Oaks 30 март 2013 г. 23:26:45 ч.
Vehicle: Matilda
Experience received: 1*722 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 47*070
46 хилки чисто, без снайпер че стрелях малко по храстите...доста добр еми се струва....вярно аз има над 2К ефективност с него, но все пак
Comment
-
boyankolev написа Виж мнениеTD получават бонус! Проверено.
100% more credits with all Tier III and IV tanks
Earn twice as many credits after each battle with any light, medium or heavy tank of Tier III or IV. Premium tanks are not included, but the list of eligible vehicles is long enough to keep you going on the battlefields for hours!Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
feersum написа Виж мнениеПромоцията за днес - 50% намаление на танковете тиър 1.
Comment
Comment