И аз ще го ползвам в събота като се надявам най-накрая да изфармя тва милионче за ВК3002ДБ и евентуално да се добера някак до Кромуела.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бонуси, кодове, промоции, оферти и прочие
Collapse
X
-
Нова прИмоция народе!!! Казва се ''пустинна кампания'' и представлява следното:
50% намаление на танкове:
PzKpfw II
PzKpfw III
PzKpfw IV
PzKpfw VI Tiger
StuG III
Valentine
Matilda
Crusader
Churchill I
M3 Stuart
M5 Stuart
M3 Lee
M4 Sherman
M10 Wolverine
M7 Priest
На същите тези и 70% повече приходи,двоен опит за екипажа,50% по евтин камуфлаж и намаление на три дневният премум от 600 на 300,както и 25000 кредита награда за ''Патрул''.
Продължава от днес до 19ти. http://worldoftanks.eu/news/6113-spe...sert-campaign/
Comment
-
Излязоха промоциите за 23-26.02. http://worldoftanks.eu/news/6176-med...ificent-seven/У Штирлица было два танка он на них катался по очереди.
Очередь возмущалась, но не расходилась.
Comment
-
Съвсем не лош спешъл тази седмица:
х5 за първа победа,
всички Т7 средни на половин цена и с +50% доходност,
слотове на половин цена,
консумативи на половин цена.
М10 пантерата с 30% намаление....
Осещам как ще хвръкнат всички спестени парички, хубаво (или не) е че май само КВ 13 има ресъчнато и не съм купил...но консъмативите са голяма беля, имам няколко танка който карам непрекъснато с хубав Дзимбин, и периодично трябва да се запасявам
От друга страна при добро желаниер мога да изпълзя до Т-44 с Т-43-ката...и дори да изкарам априте з анего по пътя.
П.П. м-да, писали сме едновременно.
Comment
-
Машината определено не е лоша, но е особена. Изисква доста привикване и е с характер. Аз лично не я долюбвам, но с нея ми е абсолютния рекорд по опит в една битка, който не мога до момента да подобря с нито една машина, дори с любимите ми такива, които на теория би трябвало да карам по-добре. Просто веднъж така се получи, че с него на рибарския залив обърнах една загубена битка сам самичък - само аз и едно арти бяхме оцелели срещу Порше Тигър и няколко руски средни танка + някакъв Чърчил. Колкото и да съм се пробвал след това подобна битка с тази машина не съм имал. Мерцът често ме оставя на нула когато го играя и на моменти ме вбесява, но и адски рядко го карам като цяло. Пазя го за новата линия, която ще тръгва от него и от време на време го разхождам колкото да не "прашаса". Учудващото лично за мен е, че понякога прави разкошни игри, дори в моите криви ръце, но е далеч от лекотата с която се играят "Мини Тигър" или пък Пантера 1. Иска си близък контакт с вразите с топ оръдието, но пък и за снайпване става с оръдието от премиумната четворка.
Comment
-
Мдаа има нещо необяснимо в ВК3002ДБ сякаш не ти го водиш а танка те води където си иска и ако не го послушаш се държи като боклук но ако го послушаш и правиш каквото ти каже е звяр! За мое голямо учудване току що в два последователни мача нанизах по 2-ма врази с L/70 оръдието но само ме е яд че не дочаках промоцията имах го рисърчнат от преди нова година а сега да го купя точно преди намалението... нищо има и хубава страна сега ще изгриндя пантерата и за промоцията ще си я взема а 3002ДБ непременно ще си запазя!Last edited by falcon_bg; 22-02-2013, 17:39.
Comment
-
stasun написа Виж мнениеИзлязоха промоциите за 23-26.02. http://worldoftanks.eu/news/6176-med...ificent-seven/
Празник на руската армия.
Comment
-
Mitko написа Виж мнениеНа европейския има намаление на премиумния пантера/м10. Та се чудя, има ли смисъл да купувам това чудо на техниката. Имате ли някакви наблюдения за този танк? Още повече, обещали са в бъдеще 8 тиър среден премиумен немец.
Казвам ти го като човек, който е голям фен на Panther и Penther 2. Тествал съм танка няколко пъти, на този тестов пак си го взех, като видях, че го дават с намаление.
Не си струва, защото като цяло взима всички лоши качества на Panther (големина, липса на динамика, слаба броня) и няма никое от добрите ѝ качества (точно дупчещо оръдие, обзор), като даже бронята е по-лоша. DPM-то e маниашко, но 150-мм дупчене просто не стигат в тиър 8 боевете и подкалибрените не са спасение в случая. Заради малката алфа и парите не са кой знае какво. С две думи, не случайно е сред най-непопулярните премиуми.
Ако си търсиш германски среден премиум ти препоръчвам Т-25. Струва жълти стотинки, изкарва прилични пари, кеф е да се играе с него и екипажът ти се тренира идеално.
А този тиър 8 среден германски премиум не го чакай скоро.Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
Comment