Аз ще го пазя. Казват, че няма да има друга възможност да се сдобием с тая машина. Пък ще видим колко е лоша.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бонуси, кодове, промоции, оферти и прочие
Collapse
X
-
tconiotconev написа Виж мнениеДо колкото си спомням се слага на лявата скула на купола
И кое ляво, ляво на танка или ляво на гледащия с/у танка?War, war never changes..
Comment
-
StrEagle написа Виж мнениеМоля някой да потвърди. Не ми се дават още 60 злато за смяна на флага.. xD
И кое ляво, ляво на танка или ляво на гледащия с/у танка?
Comment
-
falcon_bg написа Виж мнениеИ аз чух че ще дават колекционерско тиър 2 Т1Е6 ама като чета колко е лошо по форумите се чудя дали да го продавам или пазя...Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
StrEagle написа Виж мнениеМоля някой да потвърди. Не ми се дават още 60 злато за смяна на флага.. xD
И кое ляво, ляво на танка или ляво на гледащия с/у танка?Клан [8282] .
Comment
-
StrEagle написа Виж мнениеПредполагам под ляво имате в предвид ляво за седящите в танка?"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
1951 написа Виж мнениеКакто казват у наше село, зависи колко си си насмогнал на масрафа, но така като те чета, продавай смело, освен ако много, много не те кефи танка. Или пък нямаш намерение да развиваш американски леки танкове.
А иначе от днес започвам зверски гринд с крайни цели ИС и евентуално АРЛ 44. Пожелайте ми успех!
Comment
-
Имам въпрос леко извън темата, но клонящ към нея. на реплей се вижда това което аз виждам или това което би се видяло при настройките на машината приемник? Питам по повод на последното състезание, понеже ползвам мода за премахване на дървета ( лаптопа ми е слаб и около дървета фпс ми пада до 6 без него). Та въпроса е ако пратя реплей ще се види ли какъв мод ползвам?
Comment
-
Angelmr написа Виж мнениеИмам въпрос леко извън темата, но клонящ към нея. на реплей се вижда това което аз виждам или това което би се видяло при настройките на машината приемник? Питам по повод на последното състезание, понеже ползвам мода за премахване на дървета ( лаптопа ми е слаб и около дървета фпс ми пада до 6 без него). Та въпроса е ако пратя реплей ще се види ли какъв мод ползвам?"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Хич даже не е наред, определено са го рязали без да си признаят, за бронятя мож еи да греша, но от към скорост 100% е скопен, "преди" със същият екипаж и 100 октанов жензин спокойно си вдигаше 30-31 на равен павиран път, преди 2 битки се паднахме в град и пробихме по единият фланф, равно, павирано, 27-29 макс, имам 700+ битки с него и някакси си мисля че мога да осетя дали се държи "нормално"
Comment
-
Imperial написа Виж мнениеКато кажеш "преди" имаш предвид преди физиката. Тя промени динамиката на много танкове.
а от последният пач има осещането че танковете се движат значително по-мудно (най силно се осеща на кромуела), ако и километражите да показват предните стойности...а на супер пършинка и километража показва че е по-бавен съ сспоменатите 2-3 километра...което за него е много....преди последният пач с любимият ми екипаж от зверунгели дори успявах да се движа наравно с някой от по-мобилните тежки танкове...
Comment
Comment