Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Премиум машини

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Привет!
    Като чета тука - всеки с по няколко премиумни танка и с планове за покупка на нови, направо си викам "Да Ви имам проблемите"
    Аз от години си татъркам стария КВ-5, който от пач на пач става все по - бавен и все по - смотан...
    Но започвам лека - полека да се замислям за нещо немско и ефтинко, примерно някой Дебел Макс.

Comment

bruchpilot написа Виж мнение
      Привет!
      Като чета тука - всеки с по няколко премиумни танка и с планове за покупка на нови, направо си викам "Да Ви имам проблемите"
      Аз от години си татъркам стария КВ-5, който от пач на пач става все по - бавен и все по - смотан...
      Но започвам лека - полека да се замислям за нещо немско и ефтинко, примерно някой Дебел Макс.
      Използвай примоцията и си вземи Е25 хич не е бавен

Comment

http://www.youtube.com/watch?v=X4HhU-m2-9I чудесен обзор на Jagdtiger 8,8 cm от JMR

Comment

bruchpilot написа Виж мнение
          Привет!
          Да бе да като гледам двамата какви битки правим заедно ти с твоето КВ 5 , а аз с моя малък побойник Супер Персик бая ги разплакваме.
          П.П. Вземай и се нагласяй за супер играта "Команден бой". Везирев няма вечер да не е организирал, а победите са ни около 80 %.
          П.С. Купи си ИС 6. Може и аз да направя трета покупка нещо евтико и добро но ще видим дебел макс или СУ 122 - 44.

Comment

по добре су 122 44 поне на мен по ми допада от макса които е тромав и не особено точен

Comment

Силно препоръчвам япончето, голяма забава и нищо не струва.
              albireo написа
              ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

кой от двата?
                War, war never changes..

Comment

StrEagle написа Виж мнение
                  кой от двата?
                  Премиумният японец е един - Type 3 Chi-Nu Kai. ˆ8,59 от гифтшопа.
                  Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

ето една битчица днес със СУ-то ако искаш виж реплея да видиш как се справя

Comment

До 15 ноември всички тиър 8 премиуми са с 15% надолу:

Comment

Никой ли не си взе японския танк? Фантастичен е. На хартия слаб двигател, но всъщност си е много подвижен и само хълмовете катери бавно. Оръдието е прекрасно. При това взех екипаж на 75% и въобще не се усеща спънат.
                        albireo написа
                        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

WoT правят ли по-големи намаления на осмиците от 15%, че продадох СП-то и сега имам 7600 злато, което така си стои. Ще докупя малко и се чудя каква фарм-машина да си взема Ягдтигър 8.8, Т34 или Лъвче.
                          Доколкото виждам във форума от ММ-ма на 34-ката се оплакват а за нея имам най-назобан екипаж. Как са Лъвчето и 8.8 ? Дайте мнения

Comment

vvasman написа Виж мнение
                            WoT правят ли по-големи намаления на осмиците от 15%, че продадох СП-то и сега имам 7600 злато, което така си стои. Ще докупя малко и се чудя каква фарм-машина да си взема Ягдтигър 8.8, Т34 или Лъвче.
                            Доколкото виждам във форума от ММ-ма на 34-ката се оплакват а за нея имам най-назобан екипаж. Как са Лъвчето и 8.8 ? Дайте мнения
                            Май всеобщото мнение е, че от тия трите най-много пари вади ЯгдТигър 8.8.
                            "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

ЯгдТигъра 8.8 май няма да ми хареса - обичам да се навирам между шамарите, а той е за втора линия. Почнах да се чудя дали изобщо да си взимам премиумна осмица - СП-то не ми носеше особен кеф, не че не изкарваше пари, но откакто почнаха промоциите от август не съм изпитвал недостиг на сребро и сега имам 17 милиона.
                              С десетки засега не изпитвам особено желание да играя имам отворен 10 ТТ американеца и ИС7, но не ги купувам, а премиумните осмици доколкото разбирам са основно за да храниш десетките.

Comment

ИС-6 и 112 са за навиране в сърцето на боя.
                                Освен това имат ограничен ММ и не виждат тиър 10 въобще.

Comment

Working...
                                X