don4o написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Премиум машини
Collapse
X
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеT14 за мен е по-добър, по-подвижен е и може да гони щетата...отделно бронята може повечко да издържи.
Т-25+Т14 сигурно ще правя по 40-60 хилки на врътка без премиум.
Comment
-
Имам почти всички премиум 5ци и бих ти казал да вземеш и 2та .Чърчила е подвижна картечница и дори без напълно свит мерник цели доста добре на близки и средни разстояния.Американеца пък държи яко на бой ,ако го държиш в хълдоун и му скриеш картечното гнездо отпред.Общо взето ниската пенетрация се преодолява с познаването на слабите зони на противниците.Отлични танкове са и 2та и горещо препоръчвам да ги вземеш в пакет .
Comment
-
falcon_bg написа Виж мнениеТ-25+Т14 сигурно ще правя по 40-60 хилки на врътка без премиум."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
.
Втора битка със самоходния бункер Т14 иии получен 2902 потенциален дмг ако не ме бяха убили щях и "Стоманена стена" да взема.
Бронята на танка е повече от достатъчна да навакса за калпавото оръдие защото позволява да се покажеш за по-дълго и да се прицелиш добре в слабо място на противника. Май ще ми хареса тоя танк!
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеОооо гонил те е голям късмет, ни едно КВ не виждам , ако имаше друга песен щеше да пееш..иначе аз много го харесвам танка, но ако има КВ-та е особенно неприятно, дори със злато
Comment
-
Joan_Of_Arc написа Виж мнениеКажете - струва ли си ТОГ?
Много му се чудя, само заради тролския фактор. Танка е умопомрачителен.
Иначе трол-факторът е максимален. Един път видях платун от три TOG-а. Всички стояха с отворена уста, противниците се чудеха какво да правят"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
falcon_bg написа Виж мнениеНе само КВ-тата но и Т1 са гадни противници,помня че докато карах Т1 изобщо не се притеснявах да атакувам Т14 дори той да е на пълен живот а аз на малко а КВ-то дори и отпред има места които се дупчат без злато обаче даде ли и малко ъгъл на бронята трябва да бягам или да включвам на злато защото иначе ще ме изпари за отрицателно време.
Comment
Comment