Смешник, нагиб само ще сънува...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Премиум машини
Collapse
X
-
Mitko написа Виж мнениеЯ напиши нещо по въпроса 1951, ти поне правиш хубави ревюта.
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеМоето наблюдение е че доходноста му е по-висока, в смисъл дохода на единица поражение. ако окрълглим че нормално за премиумна техника е около 20К злато за 1К щета при този е около 25К, което плюс евтините снаряди ще го направи популярен, отделно има хубав ММ.
Ще взема да напиша нещо по темата.Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
След цялото това обсъждане на Т-44, реших да го пробвам. Инсталирах си тестовия, първа битка и ..... точно на средата на битката, когато вече бях направил 5 убити ми се срина нета. След това тръгна отново колкото да видя че печелим.
Танка ми хареса много - вярно стрелях само със злато - все пак първа битка.
Comment
-
uzi71 написа Виж мнениеСлед цялото това обсъждане на Т-44, реших да го пробвам. Инсталирах си тестовия, първа битка и ..... точно на средата на битката, когато вече бях направил 5 убити ми се срина нета. След това тръгна отново колкото да видя че печелим.
Танка ми хареса много - вярно стрелях само със злато - все пак първа битка.
Comment
-
Пробвах IS-6 със 100% злато, от игра 120к кредита, само 20к бяха чиста печалба..
Ето една игра с един по-рядко срещан премиум:
Victory!
Battle: Ensk 18.10.2013 02:21
Vehicle: Pz.Kpfw. II Ausf. J
Experience received: 1,404
Credits received: 27,072
Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Sharpshooter, Master Gunner
War, war never changes..
Comment
-
ViktorKitov написа Виж мнениеИС-6 и СУ-122-44 също са зле балансирани. Особено ИС-6 със 100% подкалибрени чупи рекорди отвсякъде.
Така, на тестовият пробвах ИС 6 и СУ 122- 44 и да ти кажа нещо май си се объркал, че ИС 6 е лош танк или не балансиран. Значи в началото всеки так е лош докато се обучи екипажа и след това стой та гледай стига да имаш ум и ръце. Въпросният ИС за мен е много здрав танк стига да застанеш във вярното положение спрямо врага. Оръдието му е точно и сравнително добре си дупчи. Лично аз отдавна съм спрял да робувам, че например Льовето е най -добрата 8 - ца. За мен в момента КТ е по -добрият танк и ИС 3 от лъвчето, но за жалост не правят толкова много пари. СП и Т 34 също но при тях нещата са комплексни.
Например може да ти е смешно но аз с моя персик съм готов да вляза в бой с лъвче или Т 34, или ИС 6. С първите два по тях мога да стрелям от всякакви дистанции като от место така и в движение, но за ИС 6 нещата стават страшни. По това чудо гледам да вляза винаги на близо при фронтален бой, а на далечни дистанции го дебна да е в борд или с кърмата към мен. Отделно и при него практикувам при фронтален и близък бой винаги да има един подкалибрен зада се получи пробив в бронята и от там се започва яко дупчене с нормални. Т
П.П. Аз не играя с модове които да ми показват зони и др. плодни. Еденствено ползвам един Зуум мод който ми дава 4 кратно увеличение, а това ми подобрява стрелбата на далечна дистанция по стационарни или движещи се цели.
Comment
-
mirror2 написа Виж мнениелично аз от СУ 122- 44 съм много доволен и рядко ползвам златни снаряди (ама на последното промо се запасих с 500 ) и забелязах че СУ-то стреля по точно от Д мах-са които прави невероятни пропуски дори при пълно прицелване макар че на книга оръдието му е по точно
Comment
-
tconiotconev написа Виж мнениеНе те знам колко премиум танкове имаш в хангара, но аз имам два и сега се точа на трити прем ИС 6 и по този начин ще имам всичко което си заслужава.
Така, на тестовият пробвах ИС 6 и СУ 122- 44 и да ти кажа нещо май си се объркал, че ИС 6 е лош танк или не балансиран. Значи в началото всеки так е лош докато се обучи екипажа и след това стой та гледай стига да имаш ум и ръце. Въпросният ИС за мен е много здрав танк стига да застанеш във вярното положение спрямо врага. Оръдието му е точно и сравнително добре си дупчи. Лично аз отдавна съм спрял да робувам, че например Льовето е най -добрата 8 - ца. За мен в момента КТ е по -добрият танк и ИС 3 от лъвчето, но за жалост не правят толкова много пари. СП и Т 34 също но при тях нещата са комплексни.
Например може да ти е смешно но аз с моя персик съм готов да вляза в бой с лъвче или Т 34, или ИС 6. С първите два по тях мога да стрелям от всякакви дистанции като от место така и в движение, но за ИС 6 нещата стават страшни. По това чудо гледам да вляза винаги на близо при фронтален бой, а на далечни дистанции го дебна да е в борд или с кърмата към мен. Отделно и при него практикувам при фронтален и близък бой винаги да има един подкалибрен зада се получи пробив в бронята и от там се започва яко дупчене с нормални. Т
П.П. Аз не играя с модове които да ми показват зони и др. плодни. Еденствено ползвам един Зуум мод който ми дава 4 кратно увеличение, а това ми подобрява стрелбата на далечна дистанция по стационарни или движещи се цели.
СП е добър срещу нубове, но за мен е голяма мъка за игра. То бива бавен, бива, ама той ми е в повече.
В момента Т34 е най-добът от премиумите (От промените в точността) заради доброто пробити и купол. А ИС-6 го играх на теста, ама без злато си е мъка, оръдието също не ме впечатли като точност и прицелване.
Comment
-
ViktorKitov написа Виж мнениеОт 8-ците нямам никоя, не ми харесват...
КВ-5 още е интересен, но трябва да се стреля със злато, пък и не го продават вече.
FCM 50t не е лош, но не ми харесва, че все стоиш на тръни да не те цапне някой фугас.
Lowe - скучен геймплей (имам 5 боя до момента, едва ли ще станат много повече), добре, че златото го взех от ивент.
СП - като Lowe-то, но то поне фарми.
Т34 - като Lowe-то.
JT 8.8 - макар и да имам само 3 боя за момента, машината се показва като забавна и фармеща.
ИС-6, M6A2E1, 112, Тайп 59 и Тайп-34-3 не съм ги имал и най-вероятно няма да ги имам.
Comment
Comment