Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Премиум машини

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

O, ще им хареса. Това си е чист батчат на т2. Който се кефи на бата и 13/90-ката ще се кефи и на този. Както казват рашките - страшен нагибатор. Само да презареждаше по-кратичко...

И официалния му статс http://www.youtube.com/watch?v=GTtuFK-yiJM
    Last edited by bigbeer; 26-10-2013, 10:20.

Comment

На подарен танк оръдието не се гледа

Пък и дават безплатен слот към него.
      "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

feersum написа Виж мнение
        На подарен танк оръдието не се гледа

Пък и дават безплатен слот към него.
        Точно! Аз даже гледам на нещата така - подаряват слот, че и танк има вътре!
        http://worldoftanks.eu/community/acc...lusBulgaricus/

Comment

Извинявам се за глупавият въпрос, но дадоха ли вече танка или ще го дават?
          Питам, защото ако са го дали, явно са ме пропуснали :-)
          Сънят е слаб заместител на кофеина!

Comment

ValBo написа Виж мнение
            Извинявам се за глупавият въпрос, но дадоха ли вече танка или ще го дават?
            Питам, защото ако са го дали, явно са ме пропуснали :-)
            Не още.Ще ги раздадат с пускането на пач 8.9 ,което ще е утре или на 30ти.

Comment

falcon_bg написа Виж мнение
              Не още.Ще ги раздадат с пускането на пач 8.9 ,което ще е утре или на 30ти.
              За Евросървъра на 30-ти.
              Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

ViktorKitov написа Виж мнение
                Имам Тетрарх, ЛТП, Валентин II, Матилда IV, Чърчил III и СУ-122-44. От 8-ците нямам никоя, не ми харесват (Само Китаеца, но изпуснах промоцията, а и доста го орязаха).

СП е добър срещу нубове, но за мен е голяма мъка за игра. То бива бавен, бива, ама той ми е в повече.

В момента Т34 е най-добът от премиумите (От промените в точността) заради доброто пробити и купол. А ИС-6 го играх на теста, ама без злато си е мъка, оръдието също не ме впечатли като точност и прицелване.
                Казваш че Супер пършинга е добър само срещу нубове, малко си в грешка. Значи добре е да преусмислиш кой танк за какво е предназначен. Още със самото конструиране всеки един конструктор е казал за какво става дадената машина.... та тук може да е игра но да ти кажа , ще ти дам пример:
                ИС 3 този танк става само за щурм и стрелба от близко;
                Кралския Тигър това е танк снайпер или танк за потдръжка. Може да играеш смело напред с него, но поради малката скорост изостава след ИС 3 и затова казвам че е за потдръжка и отбрана;
                Супер пършинга къде бих го сложил... това чудо е нито риба нито рак или нито тежък нито среден, има супер точно оръдие, но за жалост няколко пъти порязано. Ако забележеш ще видиш че е много дълго, а това предполага да има много висока скорост снаряда, а от там и голяма пробивност... и понеже спомена нубове, ще ти кажа, че го порязаха точно заради нубовете, защото тъпирите имат две леви ръце завряни в задниците си. Та замен това чудо има много странна роля.... направо ще ви кажа че това си е точно среден танк за потдръжка на тежките танкове.
                Относно оръдията на ИС 6 и на Т 34.
                Да вярно е че оръдието на Т 34 нанася по голям урон - демидж, но бледней с точността си за разлика от това на ИС 6 което взема между 376 и 400 и малко отгоре.
                П.П. Искам да знаеш, че точно по тази причина пуснаха да се купуват кумолативни и подкалибрени без злато зада може играча като види целта да си направи сметката с какво да стреля и във връзка с това искам да ти кажа, че на моя пършинг му свалих всичките фугаси и оставих само бронебойни и подкалибрени. С обявяването началото на боя оглеждам всички противници и си правя сметка ще ползвам или няма да ползвам подкалибрени снаряди, ако ще ползвам първият е нормален а втория златен. Ако след първия всичко тръгне нормално карам на нормални до следващата цел. Като завършек искам да ти кажа, че при нормален бой без много усилия печеля с пърша между 30 -40 000, а при повече нанесен урон прибирам към 50 - 60 000 и това е без прем.
                Пропуснах, на моя перш екипажа е на 5 то умение. Оборудвал съм го с дотиквач, стабилизатор и мрежа. Танка ми е камуфлиран. До сега не съм имал проблем във време на движение да не уцеля противник, а това е много неприятно за противника от психологическа гледна точка. Вървиш, стреляш, пробиваш и нанасяш урон - супер гадно и неприятно.
                Last edited by tconiotconev; 28-10-2013, 17:10. Причина: допълване

Comment

tconiotconev написа Виж мнение
                  До сега не съм имал проблем във време на движение да не уцеля противник, а това е много неприятно за противника от психологическа гледна точка. Вървиш, стреляш, пробиваш и нанасяш урон - супер гадно и неприятно.
                  Ето това беше причината да бъде нърфнат танка. Защото той може да върви и да стреля, докато неговите слаби зони не могат да бъдат простреляни в движение, а челната му защита беше достатъчна, за да издържи всичко без тиер 10 със злато. И ако водача му е достатъчно интелигентен, за да поддържа средна дистанция, то не са много танковете, които да могат да му се противопоставят.

Comment

Angelmr написа Виж мнение
                    Ето това беше причината да бъде нърфнат танка. Защото той може да върви и да стреля, докато неговите слаби зони не могат да бъдат простреляни в движение, а челната му защита беше достатъчна, за да издържи всичко без тиер 10 със злато. И ако водача му е достатъчно интелигентен, за да поддържа средна дистанция, то не са много танковете, които да могат да му се противопоставят.
                    Основно го нърфнаха заради нубовете които немогат да му оцелят зоните за пробитие в челна проекция.
                    В момента танка пак си е здрав но трябва да се внимава с определени танкове 9 то и 10 ниво, а на моменти дори да се минава на злато.
                    П.П. Пършинга го тествах на изстрел на ягдпанцер Е 100 като без проблем издържаше удар в куполния екран и тези на шасито като това бе при 8.8. Точно тогава бе първото порязване на оръдието му защото всички които бяха с ИС 3 до преди това ги разпарях челно в щучия нос без да ползвам един подкалибрен но при 8.7. Между другото тогава ползвах един зуум мод който ми даваше възможност да стрелям спокойно в щучия ност където са резерните тракове, а точно там ИС 3 се пробива супер лесно. При 8.8. този мод спря да действа но минах на практиката подкалибрен и от там с нормални, като същите ги вкарвам почти дупка в дупка докато се движа.
                    П.П. Нещата вървят в тази посока с движение и стрелба при Т 34 но ми трябват още малко умения на мерач и механик водач, но и те ще станат. Между другото Т 34 застанешли на ромбик челно трудно се пробива в шасито докато лъвчо е като краве масло пред пършинга

Comment

А аз вече почвам да точа лиги по Т-34-3. Ето, пускат го за злто, сега остава и малко да му намалят цената.

Comment

Основно го нърфнаха заради нубовете които немогат да му оцелят зоните за пробитие в челна проекция.
                        В момента танка пак си е здрав но трябва да се внимава с определени танкове 9 то и 10 ниво, а на моменти дори да се минава на злато.
                        Аз може да не съм най-великия играч по сървърите, но съм нелош стрелец (83-84% попадения с тежки танкове). На второ или трето място в клана ми. Така че ако искаш ми вярвай, но аз не мога да уцеля слаба зона на СП в движение! Особено от средни дистанции. Ето това е проблема. Няма тиер 8 среден танк, който СП да не може да пробие без да се цели (с изключение на типа, но той е друга бира). Много от тежките танкове в този тиер СП също ги пробива в челна проекция в движение без да спира и без да се налага да ги фланква. Докато ако се биеш срещу СП, ти трябва да спреш и да се прицелиш много внимателно и пак има под 50% шанс да му поразиш слаба зона дори и чело в чело, докато освен ако не си с някое тежко бронирано чудовище, той те дупчи за норматив във всяка проекция. Та ако щеш ме наричаш нуб, но аз съм изключително доволен от този нърф. Ами че то кралския тигър, с цялата му репутация на силно брониран танк, е по-слабо защитен, от това извращение.

Comment

Не мога да ви разбера, как успявате да улучите каквото и да е в движение. Аз лично когато стрелям в движение, огромната част от снарядите летят където си искат, но извън вражеския танк.

Comment

Mitko написа Виж мнение
                            Не мога да ви разбера, как успявате да улучите каквото и да е в движение. Аз лично когато стрелям в движение, огромната част от снарядите летят където си искат, но извън вражеския танк.
                            Ако не се молиш на СерБ и ВБР-то всеки ден, трудно. В движение целя само мекички танкове или вериги.
                            Last edited by ViktorKitov; 31-10-2013, 21:08. Причина: Грешка

Comment

Angelmr написа Виж мнение
                              Аз може да не съм най-великия играч по сървърите, но съм нелош стрелец (83-84% попадения с тежки танкове). На второ или трето място в клана ми. Така че ако искаш ми вярвай, но аз не мога да уцеля слаба зона на СП в движение! Особено от средни дистанции. Ето това е проблема. Няма тиер 8 среден танк, който СП да не може да пробие без да се цели (с изключение на типа, но той е друга бира). Много от тежките танкове в този тиер СП също ги пробива в челна проекция в движение без да спира и без да се налага да ги фланква. Докато ако се биеш срещу СП, ти трябва да спреш и да се прицелиш много внимателно и пак има под 50% шанс да му поразиш слаба зона дори и чело в чело, докато освен ако не си с някое тежко бронирано чудовище, той те дупчи за норматив във всяка проекция. Та ако щеш ме наричаш нуб, но аз съм изключително доволен от този нърф. Ами че то кралския тигър, с цялата му репутация на силно брониран танк, е по-слабо защитен, от това извращение.
                              Пичове не се чудете, 5 години от живота ми минаха в града на двете кули ( Балдуинова и Станимирова кула. Държавата си хвърли много кинти за мен а и през тези 5 години докато стрелях с машини или от бойница на машина рядко имаше цел която трябваше да я стрелям в движение и да не я поваля).
                              П.П. Както казах това при мен става основно при Персика и много рядко при другите танкове, защото танка ми е със стабилизатор + както казах всеки от екипажа има по 5 умения + основно.
                              П.С. Пършинга рядко или много трудно се цели в зоните но да ви кажа пробвайте този момент срещу КВ 5 във варела с картечницата и го практикувайте редовно и ще се научите. Трика е следния. Когато тръгнете да стреляте от движение никога не се движете на пълна скорост ( това е така и в реалния живот); второ фронталната стрелба е лесна но когато трябва да стреляте странично трябва да имате представа от предварение. Отделно трябва да сте свикнали с балистиката на даденото оръдие, която е различна за всяка виртуална машина. Незабравяйте, че времето от когато модъка казва натисни спусъка до изстрела е 1,5 секунди.
                              Заключение Супер Персика не е извращение. Я кажете какво би станало ако в играта като 9 тиър премиум пуснат Т 55 АМ 2 ... това няма ли да е втория Персик ....

Comment

Незабравяйте, че времето от когато модъка казва натисни спусъка до изстрела е 1,5 секунди.
                                Не е ли малко множко?

Comment

Working...
                                X