СП ще е, за него имам и екипаж от М4, направил първото умение.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Премиум машини
Collapse
X
-
Един въпрос от мен, някой да е забелязал промени в т 34? От известно време имам сериозни трудности да си взема дори удвоения доход. И не мога да идентифицирам къде е проблема. Дали има промени в модела на танка, или в мен е проблема. Напоследък наблягам на средните танкове, дори започнах да се обучавам за скаути.Last edited by Angelmr; 14-04-2013, 20:51.
Comment
-
За Т34 не зная, но след последния микро ъпдейт имам чувството, че всичките ми танкове станаха една идея по-бавни и мудни, а и играта изведнъж започна да ме изхвърля по няколко пъти на ден. Преди това никога не ми се беше случвало...У Штирлица было два танка он на них катался по очереди.
Очередь возмущалась, но не расходилась.
Comment
-
Angelmr написа Виж мнениеЕдин въпрос от мен, някой да е забелязал промени в т 34? От известно време имам сериозни трудности да си взема дори удвоения доход. И не мога да идентифицирам къде е проблема. Дали има промени в модела на танка, или в мен е проблема. Напоследък наблягам на средните танкове, дори започнах да се обучавам за скаути.
Comment
-
Нямаше какво да правя, та реших да извадя бройките на премиумните машини на ЕС сървъра. Отново не съм включвал подаръчните, а само тези, които реално са били или са достъпни за купуване.
Тези, които са с "+" не се продават свободно.
Изводът е прост. Т34 и SP ще продължават да наводняват тиър 8 битките, а френските и английски шитове никой не ги иска.
Churchill III - 112 295
T34 - 105 667*
T-127 - 104 714
Lоwe - 98 393
Т-25 - 85 844
T14 - 84 987
Type 59 + - 78 279
T2 Light Tank -76 504
Super Pershing - 75 255
PzKpfw 38H735 (f) + - 70 850
КВ-5 +- 53 357
Dicker Max - 42 148
Valentine - 42 133
FCM36 Pak40 - 37 792
M22 Locust - 37 370
PzKpfw S35 739 (f) - 37 271
105 leFH18B2 - 35 583
Matilda - 34 181
PzIV schmalturm - 26 968
8.8 cm Pak 43 JagdTiger - 25 602
ИС-6 - 25 455
Т-15 - 23 094
СУ-122-44 - 22 999
Ram-II - 22 512
PzKpfw B2 740 (f) + - 17 800
Matilda Black Prince - 16 902
Type 62 + - 16 195
Panther M10 - 15 900
СУ-100Y - 12 437
TOG II - 12 308
FCM 50t - 10 835
АТ-15А - 7 879
* - в тази сметка влизат и 25 832 бройки, които са подарени на играчите след вкарването на М103Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
Хора какво да взимам сега Т-25 или Чърчил 3 кое е по-добро за вадене на пари без премиум акаунт нямам претенции за трениране на екипажи.
За Т-25 двама от клана казаха,че било ужасно и са го продали,но пък тоя Чърчил с тва малко оръдиице с малко дупчене и ниска точност не ми вдъхва доверие.Също и ми кажете как е ММ-то за двата танка.
Comment
-
falcon_bg написа Виж мнениеХора какво да взимам сега Т-25 или Чърчил 3 кое е по-добро за вадене на пари без премиум акаунт нямам претенции за трениране на екипажи.
За Т-25 двама от клана казаха,че било ужасно и са го продали,но пък тоя Чърчил с тва малко оръдиице с малко дупчене и ниска точност не ми вдъхва доверие.Също и ми кажете как е ММ-то за двата танка.
Comment
-
falcon_bg написа Виж мнениеХора какво да взимам сега Т-25 или Чърчил 3 кое е по-добро за вадене на пари без премиум акаунт нямам претенции за трениране на екипажи.
Comment
-
Нямам Т-25 и не мога да говоря за него, но за Чърчила мога. Специфичен танк - трябваха ми към 150 битки, за да спра да го мразя, но после ме осени мисълта, че проблема естествено не е в танка, а в мен. За следващите над 800 битки ми стана един от любимите танкове, а дълго време и единствения източник на повишени доходи в играта. За мен силата му е в близкия и агресивен бой, особено срещу КВ-та. Носи много прилични доходи и доста удоволствия от играта. Спокойно може да си позволи човек по 20 златни снаряда за битка (това вгорчава живота на много шестици) и пак да е на добър плюс.У Штирлица было два танка он на них катался по очереди.
Очередь возмущалась, но не расходилась.
Comment
-
Иначе имам Т-25. Понякога е голям кеф с него, понякога е мъка. Приходите са средно 10 - 20 000 чисти на игра без премиум, като последното е при много хубави игри.Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
Боекомплекта-40снаряда ми се вижда мъничък за нещо дет стреля с 16 истрела/мин броня досега не ми се е налагало да тествам защото обикновено унищожавам всичко пред мен преди то да ме е видяло а и пари прави колкото средно добра битка с КВ-1 екипажчето за 2 битки скочи от 50 на 59%! Много добро ТД заслужава си всяка златна монетка!
Comment
-
falcon_bg написа Виж мнениеМислих мислих и накрая измислих и взех... FCM36 PaK40 вие тука ме хвърлихте в по-голямо объркване от колкото бях преди да питам и така мисля си аз Т-25 или Чърчил,Чърчил или Т-25 и накрая си викам я да погледна в по-долните тиъри гледам някакво френско ТД(тая линия ми е интересна на мене и е хубаво да си имам един учебен танк) и така взех го първа битка,тръгвам...като костенурка...буквално(50% екипаж+91конски сили=МЪКААА!!!) качвам се с много зор на хълма на Прохоровка и тук мнението ми за тоя танк се обърна тотално като почнах да шибам всичко дето ми се изпречи от близо и далечИ(400м обзор :o +точно,дупчещо,бързо и силно пушкало=КЕЕЕФ!!!) а и депресията на оръдието.Отлична! Даже си помислих че карам американец,което не може да се каже за хоризонталната арка...
Боекомплекта-40снаряда ми се вижда мъничък за нещо дет стреля с 16 истрела/мин броня досега не ми се е налагало да тествам защото обикновено унищожавам всичко пред мен преди то да ме е видяло а и пари прави колкото средно добра битка с КВ-1 екипажчето за 2 битки скочи от 50 на 59%! Много добро ТД заслужава си всяка златна монетка!
Защо не го конвертна поне до 75% със сребро, ако не ти се хари злато и за това? Или направо да го подкараш със екипаж убийци от някой по-голям танк. Хем ще им ползваш скиловете, хем ще качиш малко опит.
Comment
-
bigbeer написа Виж мнениеЗащо не го конвертна поне до 75% със сребро, ако не ти се хари злато и за това? Или направо да го подкараш със екипаж убийци от някой по-голям танк. Хем ще им ползваш скиловете, хем ще качиш малко опит.
Map: Ensk
Date: 28 Април 2013 г. 17:43:14
Vehicle: FCM36 PaK40
Exp: 790 + Credits: 17*317
Achievements: : Top Gun, Sharpshooter, Master Gunner, Mastery Badge: "1st Class"
На мен тоя танк ми трябва точно за това да произвеждам с него лунатици които после да населят по горните ми франсета само че като гледам почти всичко нагоре иска 5 екипаж а тва има само 4.Еее радиста ще го прежалим само за братята ще имам проблем с тва щот ше трябва да си набирам нов радист ама голяма работа!
Comment
Comment