Gaden Gogi написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съветски танкове
Collapse
X
-
don4o написа Виж мнениеРезултата се получи от последната игра!Не можех да повярвам на очите си!Прицелих купола на ИС-8 изстрел и ето го резултата![ATTACH=CONFIG]21956[/ATTACH]
Comment
-
Току що отключих 8-ми клас среден Т-44 от руското дърво.Най-накрая мъката ми с Т-43 свърши въпреки ,че в последните битки се представях по добре.Прехвърлих екипажа и вентилатора от Т-43 и искам да ви попитам каква друга екипировка да сложа на другите 2 свободни места? Из нета пише основно нещата за оръдието-Дотиквача и Стабилизатор, но много предпочитат и Wet ammo rack.
Comment
-
Сложих вентилатора и стабилизацията.Купих си и дотиквач ,но заради окачването не мога да го монтирам.Първата ми битка с този танк беше много силна.Дори и като стоков се държи добре.Адски мобилен е и ускорява бързо.Усетих ефекта и от стабилизацията.Всичките изстрели в движение попаднаха в целта.Тази въпросна стабилизация може да ми стане любим модул.Имам го и на Кралския Тигър ,но там не съм играл още.
Comment
-
ОК, аз съм по средата на пътя към Т-44, играя на Т-43 с всичко плюс мрежа, дотиквач и още джаджата, намаляваща вероятността от горене. Въпросът ми е (вече е късно за тая машина, ама може да стане за следващата) - как се прехвърля опитът на екипажа? Щото този на Т-34-85 беше с максимум, ама като ги сложих на 43, светеха в червено и май не бяха толкова добри.
ПП - да, срещу часто от 8-ми и 9-ти тиър с Т-43 и неговото оръдие си е мъка, без нормална тактика. пък такава невинаги е възможна.
Comment
-
Не мога точно да разбера въпроса ти ,но щом са светели в червено,то вероятно не си ги преобучил за следващия танк.Цъкаш на командира си примерно и ти излизат 4 неща.Там статистика,тренировка,опит и лични данни.Даваш на тренировка и ще ти го дава ,че е на Т-34/85.Имаш избор да го преобучиш за всички видове танкове.Мисля,че като цъкнеш на Т-34/85 и ще ти падне колонка с всички средни танкове ,които имаш.От там вече трябва да натиснеш за Т-43 или някой друг.Ще те пита дали искаш със злато (без загуби),с кредити ( 10% загуба ) или безплатно ( 20% загуба). Надявам се да е разбираемо и да е точно това за което питаш.
Comment
-
кало написа Виж мнениеОК, аз съм по средата на пътя към Т-44, играя на Т-43 с всичко плюс мрежа, дотиквач и още джаджата, намаляваща вероятността от горене. Въпросът ми е (вече е късно за тая машина, ама може да стане за следващата) - как се прехвърля опитът на екипажа? Щото този на Т-34-85 беше с максимум, ама като ги сложих на 43, светеха в червено и май не бяха толкова добри.
ПП - да, срещу часто от 8-ми и 9-ти тиър с Т-43 и неговото оръдие си е мъка, без нормална тактика. пък такава невинаги е възможна.
Comment
-
кало написа Виж мнениеОК, аз съм по средата на пътя към Т-44, играя на Т-43 с всичко плюс мрежа, дотиквач и още джаджата, намаляваща вероятността от горене. Въпросът ми е (вече е късно за тая машина, ама може да стане за следващата) - как се прехвърля опитът на екипажа? Щото този на Т-34-85 беше с максимум, ама като ги сложих на 43, светеха в червено и май не бяха толкова добри.
Не знам на какъв език ти е клиента, моя е на английски и затова обяснявам за него.
Десен бутон върху члена на екипажа -> personal file. От новия прозорец "training" и там се вижда на какъв танк е обучен. Цъкваш върху "current vehicle" и отдолу светват три опции за преобучаване - без пари, срещу сребро или срещу злато, като съответно губиш 20, 10 или 0% от настоящото ниво на обучение.Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
Въпреки голямото ми отвращение от КВ-4 при добро позициониране (на около 30 град.) и постоянно двиажение напред назад за да не могат да уцелят командирската купола прави страхотни игри, на тихия бряг до църквата излязох сам срещу два тигър2, два СП и един 110. Щета 4 320, потенциални получени поражения 10 300 докато ги занимавах тези петимката нашите пробиха другия фланг (нормално там беше численото преимущество) и им излязоха в тил.
Comment
-
Браво, супер битка!
А аз напоследък имам проблеми точно с КВ-4. И с Кралския Тигър, и с Т32 се мъча срещу него. Някакси 4 от 5 изстрела не успяват да пробият командирския купол. Фронтално изобщо не мога да го дупча. Знам ли, може да е серия лош късмет."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
Comment