ilkoh написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съветски танкове
Collapse
X
-
ilkoh написа Виж мнениеКолеги да питам нещо. От вчера ис3 ми е елитен. Вече 20тина игри дори и при загуба все съм на печалба. Та въпроса ми е като е елитен печели ли повече и каква е разликата с не елитен освенрвъзможноста да се обучава екипажа по бързо.
Comment
-
BacillusBulgaricus написа Виж мнениеМисля, че ремонта на елитна машина е по-евтин. От там трябва да е разликата в доходността.Last edited by bigbeer; 06-05-2013, 11:35.
Comment
-
bigbeer написа Виж мнениеПо-скоро е от бонуса към ИС-овете,който за съжаление е само до утре.
Comment
-
Колеги, някой с връзки в Русия?
Има WoT Special Edition-а, които се продават с кодове за BT-SV и PzKpfw II Ausf. J.
Ако някой може да купи кутиите, бих платил за тях и тези кодове.
Реалистичные битвы на легендарных танках, более 800 машин готовы к бою, 150 млн игроков по всему миру. Присоединяйся к культовой игре World of Tanks!
Всем игрокам необходимо выбрать регион для игры — EU или RU. Здесь вся информация, ответы на вопросы и полезные ссылки — переходи и принимай взвешенное решение.
Last edited by StrEagle; 06-05-2013, 16:37.War, war never changes..
Comment
-
ilkoh написа Виж мнениеКолеги да питам ако махна дадено умение което е на 100% развито и сложа друго трябва ли на ново да го развивам или ще замести напълно предишното?
Comment
-
Наскоро се сдобих с Т-54, имам вече около 60 игри с него и впечатленията ми са много много добри - граничещи с възторг!
След като я купих смених веднага купола и след 20на игри и двигателя, днес успях покрай безплатния премиум да сложа и топово оръдие - по-точното от двете. Машинката е също толкова пъргава като предишните даже и малко повече като се има предвид, че е със стоково окачване още. Със стоковото оръдие благодарение на маневреността успявах да наливам много щета почти без да усещам недостатъчна пробивност. Последните 3 дни играх предимно със злато и направо ги попилявах, а като сложих и топово оръдие имам чувството, че сам един на един мога да се разправя с всеки друг танк 9 тиър, ако има достатъчно място за маневри. Най-хубавото при него е, че е много добре челно брониран и много често дава рикошети от сериозни противници - минимум по 2-3 на игра при мен. Отсега се замислям как да си го оставя като дойде време за Т-62.
Comment
-
От темата за 8.8 - обсъждахме Т-44:
boyankolev написа Виж мнениеЧак импонтентен не, ако се играе правилно с мислене се правят страхотни неща с него. Обаче Т-54 след него е направо чудовище... всяка 2-3 битка имам чувството че аз определям кой ще победи..."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
T-44 и аз няма да го продавам. Това ми е любима машина още от бетата насам. Всъщност една от малкото руски машини, които много ми харесват.
Но май 54 ще ми хареса повече
Последно съм го играл преди бая време - взех си го месец преди да свърши бетата, изиграх трийсетина игри, останах много впечатлен."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
Comment