If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нищо впечатляващо като резултати, но страхотна битка!
Цяла игра препусках из картата с 50 100, два пъти връщах базата от около 80 точки, накрая останах сам срещу трима или четирима гониха ме из цялата карта и с малко късмет измъкнах играта.
Nobody has three balls but some people have two very good ones!
С отбор като този...врагове не ти трябват.Даже се изненадах колко съм спечелил накрая,яд ме хвана че не взех "Снайпер" та да ми даде за достойна съпротива.
Браво добър танк,добър играч,добра битка!
Но едно нещо ми направи впечатление тая БиА защо си я сложил на екипажа като не работи до достигане на 100% танка в някои случаи страда много АМА МНОГО от липсата на камуфлаж за това аз за първо умение бях сложил камуфлаж на момците.
Като гледам сега кви битки правиш с него почна да ми липсва тоя мравояд и ще взема да си го купя утре на промоция!
Браво добър танк,добър играч,добра битка!
Но едно нещо ми направи впечатление тая БиА защо си я сложил на екипажа като не работи до достигане на 100% танка в някои случаи страда много АМА МНОГО от липсата на камуфлаж за това аз за първо умение бях сложил камуфлаж на момците.
Като гледам сега кви битки правиш с него почна да ми липсва тоя мравояд и ще взема да си го купя утре на промоция!
Прав си!Този екипаж не е създаван за този танк!Просто го прехвърлих не помня вече от кой танк но се получи добре.Понеже танка ми харесва и остава завинаги при мен следващото умение ще бъде маскировка!Засега компенсирам с мрежа а може и да го боядисам танка.Ще докретам до следващо умение пък там ще видим!
Прав си!Този екипаж не е създаван за този танк!Просто го прехвърлих не помня вече от кой танк но се получи добре.Понеже танка ми харесва и остава завинаги при мен следващото умение ще бъде маскировка!Засега компенсирам с мрежа а може и да го боядисам танка.Ще докретам до следващо умение пък там ще видим!
Практично е да се комбинира лампичка на командира със маскировка за останалия екипаж, примерно.
Нещо ми се отпушил този танк днеска, една след друга но пък ми се е бъгнало качването на картинки, една битка с 1 хп останах накрая, :
Victory!
Battle: Airfield 1.12.2013 г. 13:09:29 ч.
Vehicle: Centurion Mk. 7/1
Experience received: 3*074 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 85*196 (fine for damage caused to allies: 225; compensation for damage caused by allies: 1*785)
Battle Achievements: Top Gun, Sniper
Comment