Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хвалби
Collapse
X
-
Victory!
Battle: Prokhorovka 14.11.2013 г. 23:32:31 ч.
Vehicle: FCM 50 t
Experience received: 2*594 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 69*059
Battle Achievements: Mastery Badge: "Ace Tanker"
8 или 9-та битка, нищо особенно като медали и фрагове, обаче мнго доволно налях ЩЕТА, силно съм самодоволен, и хич не ми е жално за много евра дето ги дадох за този танк. От Т8 премиумите ми е най-приятен за игра
Comment
-
don4o написа Виж мнениеХубава загуба няма!!!!![/ATTACH]
Което си е право-право си, едно от (малкото) добрите решения на ВГ.
Топгъна ми е труден за вземане, но снайпер много пъти ми е оправял баланса при загуба.
Comment
-
Преди 2 дни най-накрая докуцуках до БДР Г1Б без големи очаквания от танка сложих му един хубав екипаж и започнах да го гриндя мислейки възможно най-скоро да се отърва от пущината,НООО днес взех 90мм и всичко се обърна!
За мое учудване нещото няма проблеми да уцели и пробие от 400м предната броня на Черен Принц и то не 1 а 3 пъти! След тая битка танкчето си спечели дълготраен абонамент за моя гараж,пълен комплект оборудване и пребоядисване.
Comment
-
falcon_bg написа Виж мнениеПреди 2 дни най-накрая докуцуках до БДР Г1Б без големи очаквания от танка сложих му един хубав екипаж и започнах да го гриндя мислейки възможно най-скоро да се отърва от пущината,НООО днес взех 90мм и всичко се обърна!
[ATTACH=CONFIG]21716[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]21717[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]21718[/ATTACH]
За мое учудване нещото няма проблеми да уцели и пробие от 400м предната броня на Черен Принц и то не 1 а 3 пъти! След тая битка танкчето си спечели дълготраен абонамент за моя гараж,пълен комплект оборудване и пребоядисване.
Comment
-
don4o написа Виж мнениеЩе бъдеш приятно изненадан и от следващите по линията!
Comment
Comment