Victory!
Battle: Sand River Friday, February 15, 2013 11:59:23 AM
Vehicle: M6
Experience received: 1,437
Credits received: 33,456 (fine for causing damage to allies: 120)
Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Defender, Mastery Badge: "Ace Tanker"
Без премиум
Понякога има и добра страна това, че играеш с идиоти, разбира се трябва и другия отбор да гъмжи от тях ....
Половината отбор реши да кампи в базата, а аз си тръгнах през полето смело напред.Разбира се само за 1-2минути камперите вече здраво умираха, а моят фланг го бутах здраво напред.. И те като едни добри съотборници решиха да идват да ми помагат и да оставят базата без надзор .Имах късмет, че тримата противници дето капваха бяха алчни и в купом започнаха да ме стрелят така, че да няма как да не ги спотна, от там насетне вече беше лесно.
P.S.
Victory!
Battle: Malinovka Friday, February 15, 2013 12:23:01 PM
Credits received: 37,514
Battle Achievements: Confederate
Battle: Sand River Friday, February 15, 2013 11:59:23 AM
Credits received: 33,456 (fine for causing damage to allies: 120)
Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Defender, Mastery Badge: "Ace Tanker"
Без премиум
Понякога има и добра страна това, че играеш с идиоти, разбира се трябва и другия отбор да гъмжи от тях ....
Половината отбор реши да кампи в базата, а аз си тръгнах през полето смело напред.Разбира се само за 1-2минути камперите вече здраво умираха, а моят фланг го бутах здраво напред.. И те като едни добри съотборници решиха да идват да ми помагат и да оставят базата без надзор .Имах късмет, че тримата противници дето капваха бяха алчни и в купом започнаха да ме стрелят така, че да няма как да не ги спотна, от там насетне вече беше лесно.
P.S.
Victory!
Battle: Malinovka Friday, February 15, 2013 12:23:01 PM
Credits received: 37,514
Battle Achievements: Confederate
Comment