Хвалби
Collapse
X
-
-
И по срамни се случват.Снощи с Т49 разкрих 5-тима,килнах 7 и напуках другите 8 поне по веднъж.Финално ми даде под 1000 опит при загубата.От медалите само Войн,дори значка Танков Ас нямаше,Идея нямам какво повече трябва да направя за да я пусне.Това да напукаш целия противников отбор и да не ти даде поне "Съюзник" си е голям срам.Comment
-
Танков Ас се дава,ако има и друг танк като твоя,иначе не дава,защото няма с кого да сравнява експ.Пък за Съюзник - повредените от теб танкове трябва да бъдат унищожени от твоите съотборници,което явно не са успели да направят в тази играИ по срамни се случват.Снощи с Т49 разкрих 5-тима,килнах 7 и напуках другите 8 поне по веднъж.Финално ми даде под 1000 опит при загубата.От медалите само Войн,дори значка Танков Ас нямаше,Идея нямам какво повече трябва да направя за да я пусне.Това да напукаш целия противников отбор и да не ти даде поне "Съюзник" си е голям срам.
Но май си го написал риторично,че не си получил Съюзник
Comment
-
Comment
-
Зa Танков ас не е задължително да има танк като твоя в битката. Полученият опит се сравнява с всички играчи на сървъра с такава машина."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."Comment
-
Проблема е,че в противниковия отбор има само 15 играчи и в различна степен ги бях засегнал всичките.Като една трета от тях си ги и скаутнах сам,преди да ги избия.Като пример - един Хетцер,от тези,които не успях да килна подкарах от пълна кръв и го оставих на 14,преди да ме налазят другите.Тоест вкарал съм прилична щета и на тези,които успяха да ми се измъкнат.Учудването ми беше по скоро: - какво теоретично повече биха могли да направят 1-ния процент, дето все пак са го получили ? Единственото,което не съм правил в конкретната битка е капване и декап.Получения близо 1000 опит при загуба,със сравнително малокалибрената пушка на 49-ката,показва ясно размера на нанесената щета.
Възможно е проблема да е в самата загуба.Може би там се губят някакви коефициенти.
Друг възможен препъникамък може да е това,че битката беше до сравнително ниския 6-ти тиър,като имаше само по 1-2 шестички на отбор.Тоест избитите и контузени от мен,дават сравнимо малко опит спрямо битка срещу 7-8 тиър примерно.
Няколко битки по-късно получих над 1400 опит при само 3-ма килнати за битка,но тримата бяха Тигър П + тайп + Об.202.Все още ми е странно това разпределение при което играта пуска ТД,като скаут с много по-високи таери.Last edited by bigbeer; 15-10-2012, 14:55.Comment
-
Зависи за какъв танк иде реч.
На КТ имам над 1500 максимален опит за една битка, и все още нямам Танков Ас."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."Comment
-
Comment
-
На фона на вашите битки аз имам няколко битки с по 4 фрага и максимум опит 750 постигнат с PZIIIA...
))
За сметка на това пък за 1 месец точно съм направил 900 битки, в които имам по 0.4 фрага
)), 49% точни попадения и в 30% съм оцелял.
В играта ме дразнят 2 неща:
- адски бавното събиране на опит и пари(ако не си плащаш), сега съм рисърчнал т-34 85, StII и малко ми остава до КВ, но няма с какво да си ги купя(това го разбирам - искат да накарат хората да си плащат)
- това, че редовно ме пуска с танкове 2-3 тиъра над моя... тежките танкове не ги пробивам и ги целя по веригите поне да спрат, че съотборниците да ги килнат...
И на мен ми се иска в играта да има по-развита балистика(нещо като в СТАЛКЕР примерно).
Приятна игра на всички...!Comment
-
- Постижението ти никак не е за подценяване!За сравнение моят най-голям опит с този танк е 389 при максимум 2-ма убити за битка.За 16 битки с това танкче имам общо 9 кила.И това при 69% победи в битките,представи си какъв провал щеше да е при загуба.На фона на вашите битки аз имам няколко битки с по 4 фрага и максимум опит 750 постигнат с PZIIIA...
))
За сметка на това пък за 1 месец точно съм направил 900 битки, в които имам по 0.4 фрага
)), 49% точни попадения и в 30% съм оцелял.
В играта ме дразнят 2 неща:
- адски бавното събиране на опит и пари(ако не си плащаш), сега съм рисърчнал т-34 85, StII и малко ми остава до КВ, но няма с какво да си ги купя(това го разбирам - искат да накарат хората да си плащат)
- това, че редовно ме пуска с танкове 2-3 тиъра над моя... тежките танкове не ги пробивам и ги целя по веригите поне да спрат, че съотборниците да ги килнат...
И на мен ми се иска в играта да има по-развита балистика(нещо като в СТАЛКЕР примерно).
Приятна игра на всички...!
- "Адски бавното" според теб правене на пари и опит на това ниво си има няколко причини.Основната от тях е тези едва 49% точност.Вярно,на ниско ниво пушките са доста неточни,но се стреми поне към 75+ % точност.С немска машина от Пз 4 нагоре всичко под 80% си е много зле.
- Друга причина може да е неправилното тактическо използване на различните класове.Пз-3А си е протоскаут и да се ползва за надстрелване със средни и тежки машини не е най-удачното решение.Залагай на скорост,маневри и асистенции и ще печелиш.
- Основна причина за лошото представяне на даден модел танк може да бъде и липсата на опит у екипажа.Задължително си слагай нов екипаж на 75% в началото,или ако вече имаш по-развит на същия клас танкове го преквалифицирай за повече опит.Като сравнение ти предлагам направеното от мен с Панцерягер 1- втори тиър дестроер.Сложих му екипаж на 100% + 2 умения още за първата битка.Това ми позволи за 4 битки да му взема "Танков АС",като в последната имам 10 убийства ,за битката.Успях да изгубя само една от четирите със нещастно пряко попадение на артилерия още в началото на битката.Но и 75% победи пак е прилично.Само за 4 битки с него събрах опит за елитен статус и пари да купя следващия.
Та всичко е доста навързано и ако се прави с разбиране носи много удоволствие.
П.П. Щумпанзер 2 не е най-удачната артилерия.Сравнена с Грилето след нея си е направо зле.Пътя през Веспа-та е далеч по за предпочитане.Last edited by bigbeer; 15-10-2012, 18:18.Comment
-
"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."Comment
-
Почвам да намразвам такива битки.
Загуба
Битка: Езерен град 16 октомври 2012 г. 02:05:39 ч.
Танк: ИС-8
Опит: 1*164
кредита: 55*711
Постижения в битки: Медал Радли-Уолтърс, Войн
Поредния път в който килнах 8 и загубихме.Май ми е време за почивка от играта,щом допускам такива нелепи загуби.
беше останала само една ГВ Пантера и щях да взема и Ас и Колобанов....мъка,мъкааааComment
-
Първата ми битка със су-100, със 122мм оръдие:
Victory!
Battle: Cliff 15 октомври 2012 г. 21:05:34 ч.
Vehicle: SU-100
Experience received: 2*952 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 36*400
Battle Achievements: Top Gun, Master Gunner, Mastery Badge: "1st Class"
Общо 2816 щети.
Метнах стария екипаж от Су-85 със 100% камуфлаж, повечето изобщо не разбраха от къде им дойде
"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."Comment
Comment