Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хвалби
Collapse
X
-
1951 написа Виж мнениеНе съм го забравил още Мардера
[ATTACH=CONFIG]18434[/ATTACH]
П.С.
Опит - 5x...
На руските сървъри в почивните дни - 3х..
П.П.С.
Двойни стандарти.
Comment
-
по случай което ще играем с американски танкове:
Victory!
Battle: Steppes 02 септември 2012 г. 13:57:57 ч.
Vehicle: M4 Sherman
Experience received: 8*475 (x5 for the first victory each day)
Credits received: 79*442
Battle Achievements: Sniper, Mastery Badge: "Ace Tanker"
много обичам с разните шермани и пършинги да играя....
Comment
-
Ето нагледно как се убива JPz E-100 с JPanther II Двубой на "площта на носна кърпичка",продължил повече от минута във въртене,ръчкане,бутане,бягане и т.н. Накрая можеше и войн да взема,ама сглупих от бързане,защото капването беше почти на 100% и трябваше да го резетна
Comment
-
уоу!
Нямах надежда, че ще хвана Ас с КВ-то...
Victory!
Battle: Erlenberg 03 септември 2012 г. 01:20:03 ч.
Vehicle: KV-1
Experience received: 5*955 (x5 for the first victory each day)
Credits received: 29*068
Battle Achievements: Bölter's Medal, Steel Wall, Top Gun, Sniper, Mastery Badge: "Ace Tanker
Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
Imperial написа Виж мнениеПфу, току що имах загуба с Т34 с 100К кеш и 1000хп... изтече времето и не успяхме да намерим последните два танка (беше assault)."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Нямаше начин, нямаше как да минем през тях без да ги избием, а когато бяха вече само 2 нямаше време да стигнем до флага. Беше много оспорвано до края и всъщност те ни биеха здраво докато аз и Е-50 не обърнахме нещата, но твърде късно.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Victory!
Battle: Malinovka Monday, September 03, 2012 10:29:55 AM
Vehicle: E-50
Experience received: 6,165 (x5 for the first victory each day)
Credits received: 36,079
Battle Achievements: Kamikaze
Не че нещо особено, но първото ми камикадзе. С Е-50 тараних Т-62, беше на малко.
Гледам вие наред вадите ace tanker, аз имам само три - с Т34, Е-50 и Т29. Имам доста високи средни статистики, обаче напоследък рядко ми се случва да изнасям сам цялата битка.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Камикадзе за пръв път получих с Хумел - згазих една Пантера, която така и така си беше на умирачка, Леопардът ми също има едно две камикадзета. За срам и позор съм танков ас с Рено FT - първата машина от френската линия (е любимите ми Хетцер, Мардер и Panzerjager 1 също са с такъв статус). Реших онзи ден да допълзя до AMX 13 90 и започнах лека полека, пък то от третата битка получих ас за реното - не, че беше сложно. Виж AMX 40 все още ми трови дните (е и Колобанов изкарах снощи с нея де - да не съм без хич) - по-ужасно нещо просто не мога да си представя. Бавно, с мижаво оръдие, калпаво - ужас на вериги. Не знам как ще изтрая да добутам до ELC, но съм се заинатил.
Comment
-
Нека продължа да се хваля- от танковете с над 100 битки най-успешни са ми : (победа/точност)
T-34-85 -61 /70
M2 LT -59 /35
IS -55 /78
M5 -55 /57
T26E4 -60 /81
Su-85 -60 /69
M4A3E3 -55 /67
T20 -56 /71
M4 -55 /53
M26 -59 /79
Marder II -59 /61
по моему двата Пършинга са ми най-успешните машини...и силно ме кефят
иначе от машините с по-малко битки имам и по-високи проценти, но там се изкривява статистиката и затова не ги броя
Comment
Comment