Съобщение

Collapse
No announcement yet.

World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Въпросът ми беше провокиран от това че бил "абсолютно слаба ракия", при положение че с 9 тиър оръдие със златни снаряди не мога да го дупна от упор не ми се вижда така, отделно той ускорява съизмеримо с наточеният ми М46..естествено впечатленият аса ми косвени. но от боевете срещу него някак не ми е толкова комфортно както срещу другите 9 тиър...вярно аз обичам средни танкове и подвижноста му може да влияе на оценката ми.
    Иначе някак не ми стои истински моделът, има нещо изкривено в пропорциите му, тъкмо го правим и определено не ми се връзва с чертежите и снимките....иначе аз ако правех играта щях д апусна Т57 като златен танк,щеше да се продава повече от тип 59, или пък Т58, 9 тиър златен, с 155 мм оръдия с автомат за зареждане, + златни всепробиващи кумулативни снаряди 25К злато на танкче

Comment

След придобиване на определено количество тиър 9 и 10 играта май става различна.Абсолютно ротните и кланови битки имат други изисквания,цели и структура.Познавам доста хора,които,взимайки първия си ТТ 10 клас започват отново да учат и възприемат играта по съвсем различен начин.На този етап соловата игра губи смисъла си.При постройката на боя приоритет имат машини с точно определени качества.Приятен танк за солова игра при рандъм битка,може да няма нищо ценно за тези тактики.В тях дори един танк да няма нужните качества или играч да се отклони от задачата си,може да срине играта на цялата група за няколко дни.Борбата за придобиване и удържане на територия не търпи импровизации.Познавъм геймъри достигнали нужното ниво,които нямат качествата да се пренастроят към неговите изисквания и увахват.

Comment

Така си е. Аз спрях от доста време да играя в клановите битки поради това че трябваше да отделям всеки ден по 3-4 часа за това, беше невъзможно от един момент нататък. Една битка трае 10тина минути, а се приготвяхме по час преди това...
        albireo написа
        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

ДОбре сте си вие , пък аз се мъча с един Hetzer със 105mm, леките и средните ги отнася от раз ама ме хвърля все при 7-тиър та ако убия някой заблуден среден си е направо далавера , поне давам разход 1:1 )
          Sub sole nihil novi est

Comment

Victory!
            Battle: Fisherman's Bay 25 Март 2012 г. 21:18:47
            Vehicle: SU-26
            Experience received: 1*598 (x2 for the first victory each day)
            Credits received: 12*813
            Battle Achievements: Invader

Като ги е шубе да атакуват...
            И 5 фрага си взех
            "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Абе пичове,само на мен ли ми се е случвало от един удар да ми избият целия екипаж?Танка остана на 70% живот...

Comment

( облещено човече с втрещена физиономия,мърдащи очички и полупразна халба бира )

Баси,все още имало какво да ме изненада в тая игра.

Comment

kamos написа Виж мнение
                  Абе пичове,само на мен ли ми се е случвало от един удар да ми избият целия екипаж?Танка остана на 70% живот...
                  На мен ми се е случвало един път, ама бях с ЛолТрактор, който е с двама души екипаж
                  Останах си насред полето до края на битката...
                  "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

kamos написа Виж мнение
                    Чувал съм да се случва, но на мен лично никога.
                    albireo написа
                    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

На мене ми се е случвало, бях с някакъв френски боклук от най-първите (нема други такива боклуци) на мините, пъплехпрез острова, излезна ми един пз2 нареща , пусна един откос и екипажа замина...а танка си остана на поне 80%..ако д аимах аптечка поне един да съживя...но си нямах...

Comment

Аз не мога да си представя кви рикушети е правил вражия снаряд в танка...

Comment

Ха, и на мен ми се случи преди два дни.
                          Бях на тестовия сървър с Тигър. Водех здрава престрелка в един КВ-5 в градчето на Пясъчната река. Танкът беше ударен няколко пъти, но бе на поне 70% и всички от екипажа бяха на линия. Тресна ме артилерия някаква, танка остана на 50%, но екипажът - 100% мъртъв Стоях 5 минути и се чудех какво става и реших, че е някакъв бъг от тестовия сървър. Явно не е
                          Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Mirovk написа Виж мнение
                            ДОбре сте си вие , пък аз се мъча с един Hetzer със 105mm, леките и средните ги отнася от раз ама ме хвърля все при 7-тиър та ако убия някой заблуден среден си е направо далавера , поне давам разход 1:1 )
                            Рекорда за битка с такъв Хетцер ми е 10 убийства + едно на мой съотборник ако си посредата на листа също се ядва. Когато си срещу по-тежички е добре да си в група или в странична засада. Общо взето за момента ми е любимия изтребител. Щюга е със скорост и маневреност на ферари, но ако искаш да играеш пак със 105mm ще те пуска срещу още по-големи батковци. Истинското отпушване идва след като поусъвършенстваш и ъпгрейднеш Ягдпантерата.

Comment

Ako StuG III е конфигуриран правилно и със 75 мм си е резачка.Взимал съм по 8 ,веднъж дори 9 с такъв.Стреля като картечница,далекобоен (тоест снаряда дава минимални разсейки),изключително точен и пробивен.Нанася сравнително малко щети,но ако си добре камуфлиран и им ковнеш веригата е неустоим.Универсален е.Става и за скаут и за охрана на гаубици и за поддръжка на ТТ.Ягдпанзер 4-ката запазва всички тези прекрасни качества на по-високото ниво а ягдпантерката дори ги доразвива (доколкото въобще е възможно).

Comment

За JadgPanzer IV чувам само отрицателни мнения до сега, твоето е първото положително
                                Виж, за Ягодовата Пантера само добри неща съм чувал

Comment

Working...
                                X