Въпросът ми беше провокиран от това че бил "абсолютно слаба ракия", при положение че с 9 тиър оръдие със златни снаряди не мога да го дупна от упор не ми се вижда така, отделно той ускорява съизмеримо с наточеният ми М46..естествено впечатленият аса ми косвени. но от боевете срещу него някак не ми е толкова комфортно както срещу другите 9 тиър...вярно аз обичам средни танкове и подвижноста му може да влияе на оценката ми.
Иначе някак не ми стои истински моделът, има нещо изкривено в пропорциите му, тъкмо го правим и определено не ми се връзва с чертежите и снимките....иначе аз ако правех играта щях д апусна Т57 като златен танк,щеше да се продава повече от тип 59, или пък Т58, 9 тиър златен, с 155 мм оръдия с автомат за зареждане, + златни всепробиващи кумулативни снаряди 25К злато на танкче
Иначе някак не ми стои истински моделът, има нещо изкривено в пропорциите му, тъкмо го правим и определено не ми се връзва с чертежите и снимките....иначе аз ако правех играта щях д апусна Т57 като златен танк,щеше да се продава повече от тип 59, или пък Т58, 9 тиър златен, с 155 мм оръдия с автомат за зареждане, + златни всепробиващи кумулативни снаряди 25К злато на танкче
Comment