If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бях инсталирал първо системни файлове за американски акаунт, после инсталирах пак на същото място европейските. Когато стартирам играта ме допуска само до евро сървъра.
Как мога да влизам и в двата акаунта. Да ги инсталирам и двата в различни директории ли?
И друго - по какъв начин да направя интерфейса да ми е на български а екипажа да шпреха дойч?
Бях инсталирал първо системни файлове за американски акаунт, после инсталирах пак на същото място европейските. Когато стартирам играта ме допуска само до евро сървъра.
Как мога да влизам и в двата акаунта. Да ги инсталирам и двата в различни директории ли?
И друго - по какъв начин да направя интерфейса да ми е на български а екипажа да шпреха дойч?
Трябва да имаш две инсталации. Сега за да влезеш в US сървъра, трябва да изтеглиш наново клиента от американския сайт и отделна инсталация.
За езика - отначало още, като стартираш launcher-a ще видиш в горния край опцията за промяна - търси българския флаг
А относно новите умения - половината от тях ми изглеждат ужасно безполезни.
"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Благодаря за бързия отговор. По принцип не съм деинсталирал US клиента. Просто инсталирах европейската на същото място, като самия ъпдейт отне около 2 часа. Сега явно трябва да инсталирам наново в друга директория американския, за да мога да ги стартирам отделно и двата.
А за езиците аз го променям на български, но танкистите разбира се са озвучени на английски, а бих искал да се запазят менютата на нашия език, но ако съм с руски танк екипажът да говори на руски, по същия начин да се чува немска реч при панцерите... това може би става като се заменят заглавията на файловете за всяка отделна реплика. Някой срещал ли е подобен мод, който оправя това или инструкции как да се замени?
Благодаря за бързия отговор. По принцип не съм деинсталирал US клиента. Просто инсталирах европейската на същото място, като самия ъпдейт отне около 2 часа. Сега явно трябва да инсталирам наново в друга директория американския, за да мога да ги стартирам отделно и двата.
А за езиците аз го променям на български, но танкистите разбира се са озвучени на английски, а бих искал да се запазят менютата на нашия език, но ако съм с руски танк екипажът да говори на руски, по същия начин да се чува немска реч при панцерите... това може би става като се заменят заглавията на файловете за всяка отделна реплика. Някой срещал ли е подобен мод, който оправя това или инструкции как да се замени?
Това в момента не е възможно освен ако всеки път като сменяш нацията не сменяш и файловете. В момента има едни за всички.
albireo написа
...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Въх, чафито наистина ли само 56 км вдига? и като сложим че винаги е на загуба нищо чудно че не може да севиди в играта...някой ако сиима и е пробвал би ли споделил впечатления.
Момчета, незнам защо но май на американския сървър стават по-интерсни битки в стандартния режим. Може би има повече комуникация в чата, докато в европейския ми прави впечатление че всеки се цепи яко и почти не съществува отборна тактика
Я дайте акъл как да си дооборудвам Мардерелата?
В момента имам камуфлажна мрежа и бинокъл. Кое е по-добре да сложа - нова оптика или по-бързо прицелване?
Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
момента имам камуфлажна мрежа и бинокъл. Кое е по-добре да сложа
Ти си го оборудвал вече, сега ще ти е нужно само (явно имаш предвид) по-бързо презареждане. Камуфлажната мрежа е задължителна ако играеш предимно засада и по-дълбоко в тила. Лично аз мисля че това чудо е на доста бързо шаси и не му пречи да върви редом с класическите танкове от неговия клас, стига да е елитно и да е с осколъчните.
Основни плюсове:
*Бързина
*Отлична видимост (а и ти като си имаш и бинокъл...)
*Високи градуси на зоната на обхват с оръдието, както и доста бърза ротация със веригите
А тази оптика, за която се чудиш не ти помага много докато пред теб има съотборници, достатъчно ти е радиото. Тя ще ти носи точки при скаутиране или агресивен тип на игра
Brrrr< да вървиш с Мардер с останалите, бррррр
Мардера е снайперска машина, с нея далече и на скришно, че каквото е картонене я издържи две попадения я не...
На мене ми е любимата снайперка, сег ас еопитвам да го докарам до два фрага средно ан битка, в мсисъл за всики битки изиграни, но статистиката от ранит еигри ми пречи малко,
иначе 326 битки, 485 фрага, 56% победи (не е лесно за нисък тиър картонена машина), макс фрагове във битка 7, 2 халонена, 1 инвинсибъл, оборудване: мрежа, бинокъл, бързо прицелване. екипажът ми е на 88% камуфлаж в момента...
Не е задължително да играеш единствено от разстояние, особено с мардера и като сравниш характеристиките на противниците му от този клас. 7,6 cm PaK 36 - с осколъчни на педя зад фронтовата линия скрит зад някой ъгъл не е точно снайпер, а месомелачка! А бързото презареждане е основно за едно противотанково оръдие!
Във всеки друг случай, трябва да си по-изтеглен назад.
Петре, нещо бъркаш тактиката.
Мардерелата въобще не трябва да се подава из храста, в който си я свряла. Машинката стане ли видима за някой враг е мъртва - в най-добрия случай ще издържиш две или макс три попадения. Бронята е картон, а освен това е открита и е адски уязвима от НЕ снаряди. Доста други TD-та могат да се играят като щурмови машини, но не и Мардера. Не, че не го правя, ако видя, че другия отбор е особено зле В идеалния случай, трябва да си на около 50 - 100 метра от предния край на отбраната/нападението. Скоростта ѝ служи, за да се наместиш в храстите бързо, а не за да вървиш с танковете.
Иначе, май се бъркате, но за Мардера няма дотиквач на снарядите. Така, че за мен реално изборът е между оптика и бързото прицелване, но като гледам ще се спра на второто.
Моята статистика с Мардерелата - 160 боя, 272 жертви, 63% победи, 358 опит средно за бой и 1237 максимално изкарано. Екипажът е на 63% камуфлаж. Жалко, че няма да го има в новите умения, че машината беше почти невидима.
Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment