Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Операция "Супер Пършинг"

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Ultramarine написа Виж мнение
    Знам, че имаш много игри с него, но според мен леко се разминава това което описваш като начин на игра (с който съм почти напълно съгласен и модулите и уменията).
    И аз много бързо усетих, че танка не е за близък бой, защото му целят върха на купола лесно и трябва да се пази с движение.Идеални са средните дистанции, тъй като от далеч вече започва да му куца пробивността на оръдието.Но дори и на средни дистанции трябва да мърдаш, за да опазиш купола.В този ред на мисли според мен мрежата е напълно безмислена или поне от моята гледна точка е така - мърдайки се лишаваш от ползите които дава.
    За мен вантилатора в комбинация с BIA е напълно задължителен за всеки танк, който може да го носи.
    За какво са му майстор на всичко на командира и оръжейник на мерача - за мен това са едни от най-безмислените умения без значение от танка, а тук специално заради бронята загубата на много членове на екипажа не е често срещана.
    Никъде не видах разузнавач на командира в комбинация с радио предаване на радиста - тази комбинация особено на американски среден е много полезна - ще играеш надaлеч, съответно трябва да виждаш много добре, а и американците сa отлични пасивни спотъри.
    Камуфлажа мисля, че е до стил на игра и индивидуални нагласи както и ремонта, така че там не мога да кажа нищо.

П.С. И аз усетих "преференциалния" ММ!
    Това ми е първия Т8 премиум, но от приятели чувам, че и с другите е така.
    Така при близък бой например с ИС 3 се налага да минавам на злато, защото рядко се случва да да ми излезе странично, избягвам купола но шасито го правя на лейка.
    П.П. Много умения голям звяр.
    П.С. Поне искам да ми вдигнат пробивността с 10 милиметра и всичко ще е супер.

Comment

И аз взех СП от промоцията, но не ми е любим танк. Преди да му порежат бронята къртеше мивки, но сега с повечето машини с пробитие над 200+ мм няма нужда да го прицелвам - 2/3-ти от снарядите му влизат челно като в масло. Другите машини с пробитие около 150 го дупчат в командирската купола и картечницата. Пробитието му е никакво за 8-ми тиер, а да ползваш златни снаряди за 4400 сребро на парче с щета 240 означава влизане с парите, което е основното предимство на премиумния танк. Направих една игра с екипажа от Т69, като прибавих радист от Т29 (поне да ми работят брадърите). Пусна ме в наситен Т9, направих щета 1300, и взех чисти 44 000 с победа и премиум. Следващата игра с Ис-6 пак в Т9 направих 2000 щета и взех чисти 80 000, като играта с Ис-а е доста по-приятна за мен.
      Погледнах статистиката ми с него - победи 58% за 347 битки, като средната ми е 55%.

Извода за мен е - ще стои да чака *5 или други промоции.

Comment

Click image for larger version

Name:	shot_036.jpg
Views:	1
Size:	659.8 КБ
ID:	540757Click image for larger version

Name:	shot_052.jpg
Views:	3
Size:	626.4 КБ
ID:	540758Click image for larger version

Name:	shot_109.jpg
Size:	664.6 КБ
ID:	540759Click image for larger version

Name:	shot_147.jpg
Size:	682.1 КБ
ID:	540760
        Понеже го играя от момента в който го пуснаха (респективно сега получих злато) да споделя малко впечатлени, и някой запазени добри постижения.
        Танка като знаето има два периода "преди" и "след", като първият може да се раздели на "преди златеникавите снаряди" и "след тях", преди златните беше труден за игра защото твърде често имаше ЛВ-5 насреща който е кошмарен с това оръдие, от друга страна и него го пробиваха трудно, златеникавите промениха нещата и танка си мина твърдо на втора линия. което го направи не чак толкова приятен. в този момент аз го играех с високооктанов бензин. след порязването споре дмен стана по-добър защот бронята така и така си се допчеше от всичко, но пък подвижноста стана значително по-добра. Преди с хубав бензин на равен паваж се вдигаха макс 32 км/ч, сега без бензин спокойно стига 38 което позволява да се релокира доста по-уверено. Като се вижда от скриновете няколко битки съм ги губил (преди) просто защото не съм стигал навреме да декапна. Освен това сега със златеникавите снаряди се решава проблема с дупченето на дебели неща..ако и аз Ис-3 да не го проя за такив, корпуса се дупчи спокойно от всяко положение.
        Оборудване- вентилаторът е толкова садължителен че дори не виждам смисъл да се коментира, след него стабилизатор и рамът който чат пат го сменям с нещо друго.

След бъзикането на бронята съм забелязал че танка е страшилище в платун с два ИС-6, втора линия наливалка, и отделно ги пази от скоростни барабани които имат навика да се опитват да се наврат отзад и да разполят исовете, отделно благодарени ан точноста е добър за сваляне на снайпери в далечината.

Comment

Виждам, че си му развивал подвижността.
          Аз също започнах да наблягам в тази посока, главно заради начинът ми на игра, но започвам леко да се съмнявам в този си избор.

Има ли потенциал тази линия на развитие на екипажа към по-добра мобилност?

Ясно е, че никога няма да мога да стигам на хълмовете с нормалните средни, но поне в други ситуации ще съм ли способен да достигам удобни предни позиции и по-важното ще се отворят ли повече възможности за фланг на тежки танкове.
          Сега им влизам по фланг, но чрез надхитряване, т.е. изненадвам ги и те ме виждат чак когато им стрелям в борда, но когато нямам възможност за изненада нещата са доста по-трудни.
          Nobody has three balls but some people have two very good ones!

Comment

Ultramarine написа Виж мнение
            Виждам, че си му развивал подвижността.
            Не съм я развивал, това е екипажа от нормалният Пършинг. Иначе аз на всички танкове я развивам веднага след братята.

Comment

Слагането на стабилизатор е леко безмислено за този танк. Така или иначе не вдигаш голяма скорост, нито купола се върти бързо, нито оръдието събира бавно. Аз вместо него съм сложил бинокъл.
              War, war never changes..

Comment

стабилизатора държи мнерника събран при всякакви движение, и в общият случай е по-ефективен бързото прицелване. Отделно аз никога не кампя и бинокъл не ми трябва.

Comment

Working...
                X