За да изпълня мисията трябва да направя 75000 опит на всички нации ли или може само на една?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Операция "Супер Пършинг"
Collapse
X
-
firefighter написа Виж мнениеДръпнаха ми се очите тези дни с китайци и японци ... айде китайците горе долу биват с Т-34-1 и WZ-132 ... но японците с този Чик чи рик (Chi-Ri).... много съм зле...
Инак от мисията аз съм готов с всички нации без Китай и Япония. ГОЛЯМА мъка, защото допреди мисията изобщо не бях играл с тях. Ни екипажи, ни разкрити танкове - нищо нямах. Голям зор.
Comment
-
Ами поне аз,трудно се справям с него и не мога да му намеря що годе смислено място в играта ...то и екипажа ми не е звезден.... добре е,че поне има доста животец с топовия купол-1250 точки и топовото оръдие(ако може да се нарече оръдие) е с барабан от 3 снаряда...може би трябва да не се играе агресивно с него,защото е огромен,всичко те дупчи,виждат те от другия край на картата и те налазват моментално,защото си лесна мишена...а на всичко от горе ми е и много грозен Ако случайно ме пусне в 7-мо ниво,понякога се получават хубави игри,но в 8-мо и особено 9-то,хич ме няма....но аз не съм критерий...още съм в категория "нубове" и не е ясно дали някога ще изляза от там
п.п. и снарядите са му евтини,даже може да взимаш по някой и друг барабан със златни и пак си на печалба почти винаги...те за него не са подкалибрени,а някакъв друг чишит...Last edited by firefighter; 15-05-2014, 15:28.
Comment
-
BacillusBulgaricus написа Виж мнениеКолега, аз да се хвана за думата, за японския chi-ri (чик-чирик). Та я кажи - чик-чирикът как е като танк? Много лоши неща чета в руския форум за него.
Инак от мисията аз съм готов с всички нации без Китай и Япония. ГОЛЯМА мъка, защото допреди мисията изобщо не бях играл с тях. Ни екипажи, ни разкрити танкове - нищо нямах. Голям зор.
Comment
-
Mitko написа Виж мнениеДа съобщя, че взех Супер пършинга.
П.П. Ако играеш умно ще гриндиш яко с него.
Comment
-
Mitko написа Виж мнениеДа съобщя, че взех Супер пършинга.
Comment
Comment