Браво! Ха дано и аз се изфукам довечера.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Операция "Супер Пършинг"
Collapse
X
-
-
firefighter написа Виж мнениеЧестито и от мен на двама ви!
Още не съм му свикнал на танка,но пък до сега не съм имал танк,който да печели толкова пари...
П.П. Вижте качената снимка от мене и ще разберете.
Comment
-
tconiotconev написа Виж мнениеПичове както казах имам 4 К и + битки на този танк. Ако иска някой мога да му кажа как е оборудван и тактика за игра с него.
П.П. Вижте качената снимка от мене и ще разберете.
Ще съм благодарен ако дадете съвети за екипажа,допълнителните модули и тактиката....
Comment
-
firefighter написа Виж мнениеДа,екипажа ти е супер!Моят го обучих със злато на 100% и първо умение на всички ремонт... на 59% е в момента... сложил съм дотиквач,вентилация и стабилизатор...голям рем. комплект и голяма аптечка...това е...не знам дали е добре така...
Ще съм благодарен ако дадете съвети за екипажа,допълнителните модули и тактиката....
На кратко:
Оборудване: стандартно дотиквач, стабилизатор и мрежа + камуфлаж.
Умения на екипажа:
КОМАНДИР: лампа, братя по оръжие, майстор на всички ръце, маскировка
мерач: снайпер, братя по оръжие, майстор оръжейник, маскировка
механик водач: крал на бездарожие, братя по оръжие, по лесно да завива, маскировка
пълнач: слагай всичко без интоиция, братя по оръжие, отчаен, маскировка.
радист: братя по оръжие и маскировка задължителни.
Снаряди: маха фугасите и стреляй основно с нормални и подкалибрени. Сегашното оръдие трудно дупчи челно от 8 - ниво ис 3, федя, от 9 то ниво Т 54 ИС 8 и Е 75. За тези с които трудно се дупчат слагай смело златото.
Тактика, гледай да прекараш врага в борд и в тил.
Стабилизатора помага лесно да се стреля от движение но мерника да не е на голяма кратност, а скоростта да е на 15 км и става нещо страшно . Прави лек ромб и трудно ще те дупчат.Пази горната част на кулата с движение.
Вентилатора го махни. Знам че помага но тук ти трябва мрежа и инак нататък те чакат много ядове
Comment
-
firefighter написа Виж мнениеБлагодарско!
П.П. Имаш малък танк снайпер, който носи много на бой
Comment
-
boyankolev написа Виж мнениеДобрах се до наградата преди няколко дена.
След 37 игри имам 68% победи.
Карам го с 100 октаново бензинче и вентилация.
Доста често го вкарвам и в близък бой.
При победа и около 2000 щета прави по 50-60к сребро с премиум.
Приятен е за игра и веднъж на 3 битки вижда девятки.
Доволен съм" Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие." Оскар Уайлд.
Колкото повече научавам, много повече откривам, че не знам.
Много лесно е да искаш, по-важно е да можеш, а най-добре е да го направиш.
Comment
-
tconiotconev написа Виж мнениеКогато взех персика екраните, купола и предната част на шасито + оръдието бяха други, но лека полека взеха да го кастрят, но това непречи да е супер танк.
На кратко:
Оборудване: стандартно дотиквач, стабилизатор и мрежа + камуфлаж.
Умения на екипажа:
КОМАНДИР: лампа, братя по оръжие, майстор на всички ръце, маскировка
мерач: снайпер, братя по оръжие, майстор оръжейник, маскировка
механик водач: крал на бездарожие, братя по оръжие, по лесно да завива, маскировка
пълнач: слагай всичко без интоиция, братя по оръжие, отчаен, маскировка.
радист: братя по оръжие и маскировка задължителни.
Снаряди: маха фугасите и стреляй основно с нормални и подкалибрени. Сегашното оръдие трудно дупчи челно от 8 - ниво ис 3, федя, от 9 то ниво Т 54 ИС 8 и Е 75. За тези с които трудно се дупчат слагай смело златото.
Тактика, гледай да прекараш врага в борд и в тил.
Стабилизатора помага лесно да се стреля от движение но мерника да не е на голяма кратност, а скоростта да е на 15 км и става нещо страшно . Прави лек ромб и трудно ще те дупчат.Пази горната част на кулата с движение.
Вентилатора го махни. Знам че помага но тук ти трябва мрежа и инак нататък те чакат много ядове
Знам, че имаш много игри с него, но според мен леко се разминава това което описваш като начин на игра (с който съм почти напълно съгласен и модулите и уменията).
И аз много бързо усетих, че танка не е за близък бой, защото му целят върха на купола лесно и трябва да се пази с движение.Идеални са средните дистанции, тъй като от далеч вече започва да му куца пробивността на оръдието.Но дори и на средни дистанции трябва да мърдаш, за да опазиш купола.В този ред на мисли според мен мрежата е напълно безмислена или поне от моята гледна точка е така - мърдайки се лишаваш от ползите които дава.
За мен вантилатора в комбинация с BIA е напълно задължителен за всеки танк, който може да го носи.
За какво са му майстор на всичко на командира и оръжейник на мерача - за мен това са едни от най-безмислените умения без значение от танка, а тук специално заради бронята загубата на много членове на екипажа не е често срещана.
Никъде не видах разузнавач на командира в комбинация с радио предаване на радиста - тази комбинация особено на американски среден е много полезна - ще играеш надaлеч, съответно трябва да виждаш много добре, а и американците сa отлични пасивни спотъри.
Камуфлажа мисля, че е до стил на игра и индивидуални нагласи както и ремонта, така че там не мога да кажа нищо.
П.С. И аз усетих "преференциалния" ММ!
Това ми е първия Т8 премиум, но от приятели чувам, че и с другите е така.Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
Comment