Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Операция "Супер Пършинг"

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Браво! Ха дано и аз се изфукам довечера.
    http://worldoftanks.eu/community/acc...lusBulgaricus/

Comment

Готово! Гушнах Пършевицата

Победа!
      Битка: Абатство
      Танк: Type 58
      Опит: 651
      кредита: 18*654
      Мисията изпълнена! Награда:
      Добавени премиум дни: 2
      Добавени машини: T26E4 SuperPershing
      Добавени слотове: 1

Comment

ВЗЕХ ТАНКА!!!!!!!

Comment

don4o написа Виж мнение
          ВЗЕХ ТАНКА!!!!!!!
          Ха, честито и на теб!

Comment

Честито и от мен на двама ви!
            Още не съм му свикнал на танка,но пък до сега не съм имал танк,който да печели толкова пари...

Comment

Честито момчета.

Comment

firefighter написа Виж мнение
                Честито и от мен на двама ви!
                Още не съм му свикнал на танка,но пък до сега не съм имал танк,който да печели толкова пари...
                Пичове както казах имам 4 К и + битки на този танк. Ако иска някой мога да му кажа как е оборудван и тактика за игра с него.
                П.П. Вижте качената снимка от мене и ще разберете.

Comment

tconiotconev написа Виж мнение
                  Пичове както казах имам 4 К и + битки на този танк. Ако иска някой мога да му кажа как е оборудван и тактика за игра с него.
                  П.П. Вижте качената снимка от мене и ще разберете.
                  Да,екипажа ти е супер!Моят го обучих със злато на 100% и първо умение на всички ремонт... на 59% е в момента... сложил съм дотиквач,вентилация и стабилизатор...голям рем. комплект и голяма аптечка...това е...не знам дали е добре така...
                  Ще съм благодарен ако дадете съвети за екипажа,допълнителните модули и тактиката....

Comment

Да,екипажа ти е супер!Моят го обучих със злато на 100% и първо умение на всички ремонт... на 59% е в момента... сложил съм дотиквач,вентилация и стабилизатор...голям рем. комплект и голяма аптечка...това е...не знам дали е добре така...
                    Ще съм благодарен ако дадете съвети за екипажа,допълнителните модули и тактиката....
                    Когато взех персика екраните, купола и предната част на шасито + оръдието бяха други, но лека полека взеха да го кастрят, но това непречи да е супер танк.
                    На кратко:
                    Оборудване: стандартно дотиквач, стабилизатор и мрежа + камуфлаж.
                    Умения на екипажа:
                    КОМАНДИР: лампа, братя по оръжие, майстор на всички ръце, маскировка
                    мерач: снайпер, братя по оръжие, майстор оръжейник, маскировка
                    механик водач: крал на бездарожие, братя по оръжие, по лесно да завива, маскировка
                    пълнач: слагай всичко без интоиция, братя по оръжие, отчаен, маскировка.
                    радист: братя по оръжие и маскировка задължителни.
                    Снаряди: маха фугасите и стреляй основно с нормални и подкалибрени. Сегашното оръдие трудно дупчи челно от 8 - ниво ис 3, федя, от 9 то ниво Т 54 ИС 8 и Е 75. За тези с които трудно се дупчат слагай смело златото.
                    Тактика, гледай да прекараш врага в борд и в тил.
                    Стабилизатора помага лесно да се стреля от движение но мерника да не е на голяма кратност, а скоростта да е на 15 км и става нещо страшно . Прави лек ромб и трудно ще те дупчат.Пази горната част на кулата с движение.
                    Вентилатора го махни. Знам че помага но тук ти трябва мрежа и инак нататък те чакат много ядове

Comment

Благодарско!

Comment

Благодарско!
                        След четвърто умение може да слагаш каквото си искаш на екипажа. Както казах без интуиция на пълнача. Може да слагаш ремонт, пожарогасене, орлинни глаз, да виждаш повреди или каквото душа иска.
                        П.П. Имаш малък танк снайпер, който носи много на бой

Comment

Мисията изпълнена! Награда:
                          Добавени премиум дни: 2
                          Компенсация за T26E4 SuperPershing
                          злато 7*200
                          Добавени слотове: 1

Жалко, че го имах и кефа не е пълен.

Comment

Добрах се до наградата преди няколко дена.
                            След 37 игри имам 68% победи.
                            Карам го с 100 октаново бензинче и вентилация.
                            Доста често го вкарвам и в близък бой.
                            При победа и около 2000 щета прави по 50-60к сребро с премиум.
                            Приятен е за игра и веднъж на 3 битки вижда девятки.
                            Доволен съм

Comment

boyankolev написа Виж мнение
                              Добрах се до наградата преди няколко дена.
                              След 37 игри имам 68% победи.
                              Карам го с 100 октаново бензинче и вентилация.
                              Доста често го вкарвам и в близък бой.
                              При победа и около 2000 щета прави по 50-60к сребро с премиум.
                              Приятен е за игра и веднъж на 3 битки вижда девятки.
                              Доволен съм
                              Ето защо все по-често срещам такива танкове. Борбата срещу тях е като с плевел. Пречукаш един, нови три идват. И аз имам добри впечатления от него, но говоря в качеството на опонент, не на ползващ го
                              " Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие." Оскар Уайлд.
                              Колкото повече научавам, много повече откривам, че не знам.
                              Много лесно е да искаш, по-важно е да можеш, а най-добре е да го направиш.

Comment

tconiotconev написа Виж мнение
                                Когато взех персика екраните, купола и предната част на шасито + оръдието бяха други, но лека полека взеха да го кастрят, но това непречи да е супер танк.
                                На кратко:
                                Оборудване: стандартно дотиквач, стабилизатор и мрежа + камуфлаж.
                                Умения на екипажа:
                                КОМАНДИР: лампа, братя по оръжие, майстор на всички ръце, маскировка
                                мерач: снайпер, братя по оръжие, майстор оръжейник, маскировка
                                механик водач: крал на бездарожие, братя по оръжие, по лесно да завива, маскировка
                                пълнач: слагай всичко без интоиция, братя по оръжие, отчаен, маскировка.
                                радист: братя по оръжие и маскировка задължителни.
                                Снаряди: маха фугасите и стреляй основно с нормални и подкалибрени. Сегашното оръдие трудно дупчи челно от 8 - ниво ис 3, федя, от 9 то ниво Т 54 ИС 8 и Е 75. За тези с които трудно се дупчат слагай смело златото.
                                Тактика, гледай да прекараш врага в борд и в тил.
                                Стабилизатора помага лесно да се стреля от движение но мерника да не е на голяма кратност, а скоростта да е на 15 км и става нещо страшно . Прави лек ромб и трудно ще те дупчат.Пази горната част на кулата с движение.
                                Вентилатора го махни. Знам че помага но тук ти трябва мрежа и инак нататък те чакат много ядове

Знам, че имаш много игри с него, но според мен леко се разминава това което описваш като начин на игра (с който съм почти напълно съгласен и модулите и уменията).
                                И аз много бързо усетих, че танка не е за близък бой, защото му целят върха на купола лесно и трябва да се пази с движение.Идеални са средните дистанции, тъй като от далеч вече започва да му куца пробивността на оръдието.Но дори и на средни дистанции трябва да мърдаш, за да опазиш купола.В този ред на мисли според мен мрежата е напълно безмислена или поне от моята гледна точка е така - мърдайки се лишаваш от ползите които дава.
                                За мен вантилатора в комбинация с BIA е напълно задължителен за всеки танк, който може да го носи.
                                За какво са му майстор на всичко на командира и оръжейник на мерача - за мен това са едни от най-безмислените умения без значение от танка, а тук специално заради бронята загубата на много членове на екипажа не е често срещана.
                                Никъде не видах разузнавач на командира в комбинация с радио предаване на радиста - тази комбинация особено на американски среден е много полезна - ще играеш надaлеч, съответно трябва да виждаш много добре, а и американците сa отлични пасивни спотъри.
                                Камуфлажа мисля, че е до стил на игра и индивидуални нагласи както и ремонта, така че там не мога да кажа нищо.

П.С. И аз усетих "преференциалния" ММ!
                                Това ми е първия Т8 премиум, но от приятели чувам, че и с другите е така.
                                Nobody has three balls but some people have two very good ones!

Comment

Working...
                                X