За да изпълня мисията трябва да направя 75000 опит на всички нации ли или може само на една?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Операция "Супер Пършинг"
Collapse
X
-
Колега, аз да се хвана за думата, за японския chi-ri (чик-чирик). Та я кажи - чик-чирикът как е като танк? Много лоши неща чета в руския форум за него.firefighter написа Виж мнениеДръпнаха ми се очите тези дни с китайци и японци
... айде китайците горе долу биват с Т-34-1 и WZ-132 ... но японците с този Чик чи рик (Chi-Ri).... много съм зле...
Инак от мисията аз съм готов с всички нации без Китай и Япония. ГОЛЯМА мъка, защото допреди мисията изобщо не бях играл с тях. Ни екипажи, ни разкрити танкове - нищо нямах. Голям зор.
Comment
-
Ами поне аз,трудно се справям с него и не мога да му намеря що годе смислено място в играта ...то и екипажа ми не е звезден.... добре е,че поне има доста животец с топовия купол-1250 точки и топовото оръдие(ако може да се нарече оръдие) е с барабан от 3 снаряда...може би трябва да не се играе агресивно с него,защото е огромен,всичко те дупчи,виждат те от другия край на картата и те налазват моментално,защото си лесна мишена...а на всичко от горе ми е и много грозен
Ако случайно ме пусне в 7-мо ниво,понякога се получават хубави игри,но в 8-мо и особено 9-то,хич ме няма....но аз не съм критерий...още съм в категория "нубове" и не е ясно дали някога ще изляза от там 
п.п. и снарядите са му евтини,даже може да взимаш по някой и друг барабан със златни и пак си на печалба почти винаги...те за него не са подкалибрени,а някакъв друг чишит...Last edited by firefighter; 15-05-2014, 15:28.
Comment
-
Аз го играх преди два месеца.Танка за мен е особен!Никога не играй първа линия ако не си в топа!Аз го играх малко по назад и скрит някъде -видя ли танк на по малко живот или на живот колкото да го угася се хвърлям!Някога се получава!Не забравяй че оръдието е много скорострелно-можеш да изстреляш и трите снаряда преди врагът да презареди!Използвай това!Сега играя с STA-1 и нямам друг японец!Минал съм всички други линии остават само японците!Може да се наложи да купя някой малък японец за по бързо печелене на опит!Направил съм само 16 000!BacillusBulgaricus написа Виж мнениеКолега, аз да се хвана за думата, за японския chi-ri (чик-чирик). Та я кажи - чик-чирикът как е като танк? Много лоши неща чета в руския форум за него.
Инак от мисията аз съм готов с всички нации без Китай и Япония. ГОЛЯМА мъка, защото допреди мисията изобщо не бях играл с тях. Ни екипажи, ни разкрити танкове - нищо нямах. Голям зор.
Comment
-
Честито имаш супер танк.Mitko написа Виж мнениеДа съобщя, че взех Супер пършинга.
П.П. Ако играеш умно ще гриндиш яко с него.
Comment
-
Честито! Аз тази вчер, живот и здраве, трябва да го взема. Всички нации са ми готови, само на китайците трябва да взема последните 7000 експириънс.Mitko написа Виж мнениеДа съобщя, че взех Супер пършинга.
Comment

Comment