Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Операция "Супер Пършинг"

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

За да изпълня мисията трябва да направя 75000 опит на всички нации ли или може само на една?

Comment

Всички

Comment

Ясноооо. Значи Mission Impossible (поне за мен)

Comment

Операция "Лафайет"
          Рапорт за ден 7:
          Участващи страни:Франция,САЩ
          По нации:
          Франция-48040(до целта-26960)
          САЩ(Целта достигната!)
          Оставащи дни-1

Comment

Дръпнаха ми се очите тези дни с китайци и японци ... айде китайците горе долу биват с Т-34-1 и WZ-132 ... но японците с този Чик чи рик (Chi-Ri).... много съм зле...

Comment

firefighter написа Виж мнение
              Дръпнаха ми се очите тези дни с китайци и японци ... айде китайците горе долу биват с Т-34-1 и WZ-132 ... но японците с този Чик чи рик (Chi-Ri).... много съм зле...
              Колега, аз да се хвана за думата, за японския chi-ri (чик-чирик). Та я кажи - чик-чирикът как е като танк? Много лоши неща чета в руския форум за него.
              Инак от мисията аз съм готов с всички нации без Китай и Япония. ГОЛЯМА мъка, защото допреди мисията изобщо не бях играл с тях. Ни екипажи, ни разкрити танкове - нищо нямах. Голям зор.
              http://worldoftanks.eu/community/acc...lusBulgaricus/

Comment

Ами поне аз,трудно се справям с него и не мога да му намеря що годе смислено място в играта ...то и екипажа ми не е звезден.... добре е,че поне има доста животец с топовия купол-1250 точки и топовото оръдие(ако може да се нарече оръдие) е с барабан от 3 снаряда...може би трябва да не се играе агресивно с него,защото е огромен,всичко те дупчи,виждат те от другия край на картата и те налазват моментално,защото си лесна мишена...а на всичко от горе ми е и много грозен Ако случайно ме пусне в 7-мо ниво,понякога се получават хубави игри,но в 8-мо и особено 9-то,хич ме няма....но аз не съм критерий...още съм в категория "нубове" и не е ясно дали някога ще изляза от там

п.п. и снарядите са му евтини,даже може да взимаш по някой и друг барабан със златни и пак си на печалба почти винаги...те за него не са подкалибрени,а някакъв друг чишит...
                Last edited by firefighter; 15-05-2014, 15:28.

Comment

BacillusBulgaricus написа Виж мнение
                  Колега, аз да се хвана за думата, за японския chi-ri (чик-чирик). Та я кажи - чик-чирикът как е като танк? Много лоши неща чета в руския форум за него.
                  Инак от мисията аз съм готов с всички нации без Китай и Япония. ГОЛЯМА мъка, защото допреди мисията изобщо не бях играл с тях. Ни екипажи, ни разкрити танкове - нищо нямах. Голям зор.
                  Аз го играх преди два месеца.Танка за мен е особен!Никога не играй първа линия ако не си в топа!Аз го играх малко по назад и скрит някъде -видя ли танк на по малко живот или на живот колкото да го угася се хвърлям!Някога се получава!Не забравяй че оръдието е много скорострелно-можеш да изстреляш и трите снаряда преди врагът да презареди!Използвай това!Сега играя с STA-1 и нямам друг японец!Минал съм всички други линии остават само японците!Може да се наложи да купя някой малък японец за по бързо печелене на опит!Направил съм само 16 000!

Comment

Останаха ми японците (докарах ги до 53 000) и англичаните (65 000). Демек много скоро го вземам, само дето, нямам много време да играя(.

Comment

Така аз имам супер пършинг и не знам къде да постна тази снимка тук или в раздел хвалби, но както и да е снимки те са за тук:
                      Click image for larger version

Name:	shot_004.jpg
Views:	2
Size:	689.9 КБ
ID:	540533

П.П. Екипаж на 4500 битки

Comment

Пореден рапорт:
                        Германия - Изпълнено!
                        СССР - Изпълнено!
                        САЩ - Изпълнено!
                        Франция - Изпълнено!
                        Великобритания - Изпълнено!
                        Китай - 45 143
                        Япония - 60 009

Май вече му се вижда края, но тези азиатци душичката ми извадиха.

Comment

Да съобщя, че взех Супер пършинга.

Comment

Mitko написа Виж мнение
                            Честито имаш супер танк.
                            П.П. Ако играеш умно ще гриндиш яко с него.

Comment

Mitko написа Виж мнение
                              Честито! Аз тази вчер, живот и здраве, трябва да го взема. Всички нации са ми готови, само на китайците трябва да взема последните 7000 експириънс.

Comment

Ето го и моя "хубостник" най после
                                Click image for larger version

Name:	shot_035.jpg
Views:	1
Size:	481.4 КБ
ID:	540587

Comment

Working...
                                X