Не мога със скаути, приятелю. Толкова години и не успях да се науча. Безпомощен съм с лек танк.
Операция "Супер Пършинг"
Collapse
X
-
-
Да,но със скаута си много зависим от отбора ако са някакви идиоти и да си скъсаш задника от светене като не ударят нищо пак ще си на дъното,но пък като отбора е читав се вади огромен опит.
Аз за това си карам тежък-тд за мисията хем сигурно хем по-малко оказва влияние слабото ми фпс.Comment
-
При китайците и японците ще се наложи да играя и със скаути. Малко разкрити машини имам по тези линии и ще купя по един лек от двете нации. Има да се излагам...Comment
-
мисията е мн по-лесна от тази за ИС6
102 к до вчера
УСА - Т29 и Т21. Тук имам най-много, 20 к.
Немци - Носорога ( полу-стоков) и ГВ Пантерата. Малко ме хванаха по бели гащи , че нямам истински танкове, ама не е проблем
Рашки - Т44 и Су85Б .
Франсета - Т7 АРЛ полу-стоков и БД нам кво си. Неприятни са ми.
УК - Кромуелчето ( супер забавление) и стокова Матилда - мъка
Китайчуги - 110 , тайп 58 и ВЗ 132
Джапанезките само с Чи-То. Не е лошо танкчето , но е самичко - само 11 к. Тия ще са последните. Освен ако не реша да купя Чи-Ри или Т5-цата, но едва ли, нямам друг екипаж.Last edited by veso_t; 07-05-2014, 12:25.Comment
-
Comment
-
Операция "Лафайет"
Рапорт за ден 3:
Участващи страни:Франция,САЩ
Не е изгриндена дневната норма от 18750(с точност 13887)
По нации:
Франция-0(до целта-71627)
САЩ-13887(до целта-19306)
Оставащи дни-5
Утре ще приключвам американците и почвам франсетата(АРЛ 44,БДР),с премиума и х5 за първата победа ще е лесен гринд,днес олабих малко дисциплината.Comment
-
Немците са готови:
Победа!
Битка: Ел Калъф
Танк: Ferdinand
Опит: 1*011
кредита: 22*440
Постижения в битка: Значка за майсторство: "3 степен"
Мисията изпълнена! Награда:
Добавени премиум дни: 2
P.S. Хм, тук нещо май не е наред! Отброяването на немците прехвърли 75000 и както се вижда си взех 2-та дни премиум, но отброяването на немците започна пак от нула. Дано е нормално така, че инак ще се изям.Comment
-
Операция "Лафайет"
Рапорт за ден 4:
Участващи страни:Франция,САЩ
Изгриндена дневната норма от 18750(с точност 24441)
По нации:
Франция-5135(до целта-66492)
САЩ-19036(Целта достигната!)
Оставащи дни-4
Американците ги свърших,продадох ги и взех АРЛ 44 и БДР,накичих ги като коледни елхи и им взех х5 с БДР се изложих и не ми го зачете,но с АРЛ взех 5135 от един бой! Гринда на франсетата ще е лесен може да ми останат ден два в резерв!Comment
-
Не ми ражда главата с Китай и Япония как ще се оправям
Comment
-
И на мен за китайците не ми е ясно единият ще е ИС-2 със сигурност,но за дублиращ танк??? Или шитнята тип 58 или тип 34(в който не се справям много добре). За японците ще е Чи-То и Чи-Ну,явно след франсетата ще се заловя с китайците че те са ми най-големият проблем.Comment

Comment