Не мога със скаути, приятелю. Толкова години и не успях да се науча. Безпомощен съм с лек танк.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Операция "Супер Пършинг"
Collapse
X
-
alkino написа Виж мнениеСАЩ 61 900
Танкове T71 M24Chaffee
Препоръчвам ви скаути да гриндите мисията .Поне според мен .Винаги съм в първите 2-7 max7 в таблицата на отбора .А много често и ¹1
Аз за това си карам тежък-тд за мисията хем сигурно хем по-малко оказва влияние слабото ми фпс.
Comment
-
мисията е мн по-лесна от тази за ИС6
102 к до вчера
УСА - Т29 и Т21. Тук имам най-много, 20 к.
Немци - Носорога ( полу-стоков) и ГВ Пантерата. Малко ме хванаха по бели гащи , че нямам истински танкове, ама не е проблем
Рашки - Т44 и Су85Б .
Франсета - Т7 АРЛ полу-стоков и БД нам кво си. Неприятни са ми.
УК - Кромуелчето ( супер забавление) и стокова Матилда - мъка
Китайчуги - 110 , тайп 58 и ВЗ 132
Джапанезките само с Чи-То. Не е лошо танкчето , но е самичко - само 11 к. Тия ще са последните. Освен ако не реша да купя Чи-Ри или Т5-цата, но едва ли, нямам друг екипаж.Last edited by veso_t; 07-05-2014, 14:25.
Comment
-
StrEagle написа Виж мнениеBuy super pershing during event, when it is on sale.
Finish the mission AFTER the event.
Get full gold price of Superpershing refunded
Earn 1080 free gold.
Comment
-
Операция "Лафайет"
Рапорт за ден 3:
Участващи страни:Франция,САЩ
Не е изгриндена дневната норма от 18750(с точност 13887)
По нации:
Франция-0(до целта-71627)
САЩ-13887(до целта-19306)
Оставащи дни-5
Утре ще приключвам американците и почвам франсетата(АРЛ 44,БДР),с премиума и х5 за първата победа ще е лесен гринд,днес олабих малко дисциплината.
Comment
-
Немците са готови:
Победа!
Битка: Ел Калъф
Танк: Ferdinand
Опит: 1*011
кредита: 22*440
Постижения в битка: Значка за майсторство: "3 степен"
Мисията изпълнена! Награда:
Добавени премиум дни: 2
P.S. Хм, тук нещо май не е наред! Отброяването на немците прехвърли 75000 и както се вижда си взех 2-та дни премиум, но отброяването на немците започна пак от нула. Дано е нормално така, че инак ще се изям.
Comment
-
Операция "Лафайет"
Рапорт за ден 4:
Участващи страни:Франция,САЩ
Изгриндена дневната норма от 18750(с точност 24441)
По нации:
Франция-5135(до целта-66492)
САЩ-19036(Целта достигната!)
Оставащи дни-4
Американците ги свърших,продадох ги и взех АРЛ 44 и БДР,накичих ги като коледни елхи и им взех х5 с БДР се изложих и не ми го зачете,но с АРЛ взех 5135 от един бой! Гринда на франсетата ще е лесен може да ми останат ден два в резерв!
Comment
-
BacillusBulgaricus написа Виж мнениеНе ми ражда главата с Китай и Япония как ще се оправям
Comment
Comment