Ами аз лично предпочитам да чувам и да чета войнствени закани, вместо зловещото "Сиема" и " Кто ПЛ".
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
9.0
Collapse
X
-
Angelmr написа Виж мнениеНе разбирам защо само аз нямам проблеми с тази игра? Нито хардуерни нито софтуерни. Проблеми имах докато играх от лаптоп. От тогава нататък по една или друга причина съм пробвал доста различни варианти, но с нито един не съм имал проблеми (включително и оверклок на конфигурация купена през 2007-ма и с нея вървеше но преди няколко месеца). До скоро играх с една също доволно стара конфигурация. dual core E8400 8Gb ram Gf9800ГТ сложени на евтино дъно Г41. Всички компоненти взети втора употреба. В момента в продавалника нещо подобно може да се събере за към 150-180 лева без паметта. Та не разбирам как аз с едни от най-евтините възможни компоненти купени втора употреба нямам проблеми, а толкова много хора се оплакват.
При положение, че играта има проблеми при толкова много различни конфигурации, дори и при съвсем нови, явно проблема не е в "желязото".
Comment
-
Оказа се че с една от конфигурациите ми всъщност имам проблем, сложих сървърен процесор на евтино Б75 дъно и се оказа че чипсета прегрява, понеже радиатора му е разположен зад видеокартата и нищо не го обдухва. Та оня ден като поиграх на този компютър и хоп син екран... Но като цяло това е единствения случай, в който ме е изхвърляла играта след пача. Принципно играта върви перфектно на средни настройки, на домашния ми компютър на сумарна стойност около 550 лева (няколко от компонентите му са втора употреба). Вярно служебния е от по-висок клас, има доста повече процесор и малко повече видеокарта, но отново сумарната му стойност е около 650 лева (но само процесора и харда ми са втора употреба тук).
ПС. И на двете си основни конфигурации ползвам win 8. Не знам дали това има значение, но и операционната система е важна.
Comment
-
Angelmr написа Виж мнениеПС. И на двете си основни конфигурации ползвам win 8. Не знам дали това има значение, но и операционната система е важна.
Comment
-
Попрочетох малко повече за моето дъно и се оказва че температурния датчик който ми е казвал че прегрява, не е активен и показанията му са бъг. Така че синия екран може да го причисля към следствията от играта. Дискусията обаче ме подсети за още един пач от преди няколко месеца, при който на всеки десетина игри изхвърляше без възможност да влезеш обратно в битка. Та сегашната ситуация е рецидив. Явно имат дупка, която не могат или не желаят да запълнят.
Comment
Comment