Нека видим с утрешният пач какво ще оправят.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
9.0
Collapse
X
-
Bloksir написа Виж мнениеНаправих си експериментЛогнах се в руския сървър.Със същите настройки на ЕУ,там имам70-80fps/120ms.И не ме изхвърля...
В ЕУ ми е 35-55fps/90ms. и сече здраво.В руския играта е чиста,без аномалии.
Comment
-
Основни параметри на компа ми-
ПРОЦЕСОР-Интел 2,16GHz-ДВУЯДРЕН
RAM-8GB
Видеокарта-NVIDIA GEFORCE GT 630M
Играта даже и без модове и на възможно най минимални настройки-всичко е на минимум -насича и не върви!Преинсталирах играта!махнах антивирусната!Никакви модове и глезотии!НЕ ВЪРВИ!Това е!Нищо повече не се сещам!Спирам да играя!Съжалявам но нямам избор!Ако някой се сеща нещо да пише!
Comment
-
don4o написа Виж мнениеОсновни параметри на компа ми-
RAM-8GB
Играта даже и без модове и на възможно най минимални настройки-всичко е на минимум -насича и не върви!Преинсталирах играта!махнах антивирусната!Никакви модове и глезотии!НЕ ВЪРВИ!Това е!Нищо повече не се сещам!Спирам да играя!Съжалявам но нямам избор!Ако някой се сеща нещо да пише!Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
След пача, аз видима промяна в FPS не виждам. Може и да има минимално подобрение - не знам!
Колкото до изхвърляне от играта, не ме изхвърля, ама то и в последните дни преди пача, пак не ме изхвърляше.
При взривяване на танк наблизо - продължава да има секундно "замръзване" на картината.
Синтезирано - с просто око не усещам промяна след пача.
Comment
-
Изхвърлянето от играта го няма,но както писа Bacillus при взрив наблизо замръзва.Сега мисля да вдигна настройките по нагоре да видя до къде,ще издържи 9600ГТFPS сега ми е между 38-55.Иначе видеото подържа 80 градуса.Сложил съм вериги,пушеци на и другите екстри на ниско и средно.Абе 3D рендера намаляше ли производителноста?Графиката е на 1280/972.Но не е това което беше преди малоумниците да пуснат 9,0.И тоя звук що го смениха?Преди мижеш да различиш без да виждаш танка,какъв е.Немски,руски и т.н.А,за взривяването на танк,няма такова отвратително нещо!Нещо между гръмотевица и търкаляне на варел по паважа.
Comment
-
BacillusBulgaricus написа Виж мнениеСлед пача, аз видима промяна в FPS не виждам. Може и да има минимално подобрение - не знам!
Колкото до изхвърляне от играта, не ме изхвърля, ама то и в последните дни преди пача, пак не ме изхвърляше.
При взривяване на танк наблизо - продължава да има секундно "замръзване" на картината.
Синтезирано - с просто око не усещам промяна след пача.
Самото премахване на папката няма да ви счупи играта.
Ето я и статията: http://ftr.wot-news.com/2014/04/21/21-4-2014/
Comment
-
don4o написа Виж мнениеОсновни параметри на компа ми-
RAM-8GB
Играта даже и без модове и на възможно най минимални настройки-всичко е на минимум -насича и не върви!Преинсталирах играта!махнах антивирусната!Никакви модове и глезотии!НЕ ВЪРВИ!Това е!Нищо повече не се сещам!Спирам да играя!Съжалявам но нямам избор!Ако някой се сеща нещо да пише!Алтернативите ти са две. Започваш да търсиш модове понижаващи изискванията на играта. Споменах ти за туикъра нали? Търси компресирани текстури освен това. Не съм ги пробвал, но до колкото знам вършат добра работа. В много краен случай потърси някой дефолиант, прави чудеса. Но най-добре ще е ако имаш възможност да се откажеш от концепцията за лаптопа. В крайна сметка се оказва че ако не живееш постоянно по хотели (което върви с финансовата възможност на всеки две години да си купуваш топ модел лаптоп), използването на такава машина за игри е голямо набутване. Продай го и си купи или сглоби някой читав настолен компютър, като може да използваш някои части втора употреба.
Comment
-
При мен пък нова мизерия - след седмица бъзичкане на настройките, обновяване на драйвери и прочее, успях да подкарам играта нормално от към кадри в секудна, но се появиха страхотни зависвания и разсхинхрониране, понякога повече от секунда. На всичкото отгоре от снощи започна да ме изхвърля веднъж на 3-4 боя! И това при положение, че никога не съм използвал модове и прочее! Ако за времето, което загубих да оправям мизериите на някой треторазряден програмист ми плащаха, щях да почивам на Бахамите тази година...
Comment
-
Не разбирам защо само аз нямам проблеми с тази игра? Нито хардуерни нито софтуерни. Проблеми имах докато играх от лаптоп. От тогава нататък по една или друга причина съм пробвал доста различни варианти, но с нито един не съм имал проблеми (включително и оверклок на конфигурация купена през 2007-ма и с нея вървеше но преди няколко месеца). До скоро играх с една също доволно стара конфигурация. dual core E8400 8Gb ram Gf9800ГТ сложени на евтино дъно Г41. Всички компоненти взети втора употреба. В момента в продавалника нещо подобно може да се събере за към 150-180 лева без паметта. Та не разбирам как аз с едни от най-евтините възможни компоненти купени втора употреба нямам проблеми, а толкова много хора се оплакват.
Comment
-
Аз играя от лаптоп и също нямам проблеми след като направих малко настройки след пача.
Сега след обновлението обаче играта ми забива по някога при влизане и излизане от битка.Като стане брояча 0:00 и играта замръзва там.Или при натискане на бутона да се върна в гараж пак забива и не ме връща.Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
В руския сървър играта е чиста.В ЕУ ми забива.Настройките са едни и същи.Другата разлика между двата сървърае,че докато брояча върви в руския се почва:'ще ви избием","за Родину",за Сталину","олени мръсни","Гитлера капут" и т.н.В ЕУ най често се пише:"кто PL"","siema","Приятна игра и забавление"
Такива ти ми работи в таз игра
За руснаците войната не е свършила...
Comment
Comment