Нека видим с утрешният пач какво ще оправят.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
9.0
Collapse
X
-
Bloksir написа Виж мнениеНаправих си експеримент Логнах се в руския сървър.Със същите настройки на ЕУ,там имам70-80fps/120ms.И не ме изхвърля...
В ЕУ ми е 35-55fps/90ms. и сече здраво.В руския играта е чиста,без аномалии.
Comment
-
Основни параметри на компа ми-
ПРОЦЕСОР-Интел 2,16GHz-ДВУЯДРЕН
RAM-8GB
Видеокарта-NVIDIA GEFORCE GT 630M
Играта даже и без модове и на възможно най минимални настройки-всичко е на минимум -насича и не върви!Преинсталирах играта!махнах антивирусната!Никакви модове и глезотии!НЕ ВЪРВИ!Това е!Нищо повече не се сещам!Спирам да играя!Съжалявам но нямам избор!Ако някой се сеща нещо да пише!
Comment
-
don4o написа Виж мнениеОсновни параметри на компа ми-
RAM-8GB
Играта даже и без модове и на възможно най минимални настройки-всичко е на минимум -насича и не върви!Преинсталирах играта!махнах антивирусната!Никакви модове и глезотии!НЕ ВЪРВИ!Това е!Нищо повече не се сещам!Спирам да играя!Съжалявам но нямам избор!Ако някой се сеща нещо да пише!Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
След пача, аз видима промяна в FPS не виждам. Може и да има минимално подобрение - не знам!
Колкото до изхвърляне от играта, не ме изхвърля, ама то и в последните дни преди пача, пак не ме изхвърляше.
При взривяване на танк наблизо - продължава да има секундно "замръзване" на картината.
Синтезирано - с просто око не усещам промяна след пача.
Comment
-
Изхвърлянето от играта го няма,но както писа Bacillus при взрив наблизо замръзва.Сега мисля да вдигна настройките по нагоре да видя до къде,ще издържи 9600ГТ FPS сега ми е между 38-55.Иначе видеото подържа 80 градуса.Сложил съм вериги,пушеци на и другите екстри на ниско и средно.Абе 3D рендера намаляше ли производителноста?Графиката е на 1280/972.Но не е това което беше преди малоумниците да пуснат 9,0.И тоя звук що го смениха?Преди мижеш да различиш без да виждаш танка,какъв е.Немски,руски и т.н.А,за взривяването на танк,няма такова отвратително нещо!Нещо между гръмотевица и търкаляне на варел по паважа.
Comment
-
BacillusBulgaricus написа Виж мнениеСлед пача, аз видима промяна в FPS не виждам. Може и да има минимално подобрение - не знам!
Колкото до изхвърляне от играта, не ме изхвърля, ама то и в последните дни преди пача, пак не ме изхвърляше.
При взривяване на танк наблизо - продължава да има секундно "замръзване" на картината.
Синтезирано - с просто око не усещам промяна след пача.
Самото премахване на папката няма да ви счупи играта.
Ето я и статията: http://ftr.wot-news.com/2014/04/21/21-4-2014/
Comment
-
don4o написа Виж мнениеОсновни параметри на компа ми-
RAM-8GB
Играта даже и без модове и на възможно най минимални настройки-всичко е на минимум -насича и не върви!Преинсталирах играта!махнах антивирусната!Никакви модове и глезотии!НЕ ВЪРВИ!Това е!Нищо повече не се сещам!Спирам да играя!Съжалявам но нямам избор!Ако някой се сеща нещо да пише!
Comment
-
При мен пък нова мизерия - след седмица бъзичкане на настройките, обновяване на драйвери и прочее, успях да подкарам играта нормално от към кадри в секудна, но се появиха страхотни зависвания и разсхинхрониране, понякога повече от секунда. На всичкото отгоре от снощи започна да ме изхвърля веднъж на 3-4 боя! И това при положение, че никога не съм използвал модове и прочее! Ако за времето, което загубих да оправям мизериите на някой треторазряден програмист ми плащаха, щях да почивам на Бахамите тази година...
Comment
-
Не разбирам защо само аз нямам проблеми с тази игра? Нито хардуерни нито софтуерни. Проблеми имах докато играх от лаптоп. От тогава нататък по една или друга причина съм пробвал доста различни варианти, но с нито един не съм имал проблеми (включително и оверклок на конфигурация купена през 2007-ма и с нея вървеше но преди няколко месеца). До скоро играх с една също доволно стара конфигурация. dual core E8400 8Gb ram Gf9800ГТ сложени на евтино дъно Г41. Всички компоненти взети втора употреба. В момента в продавалника нещо подобно може да се събере за към 150-180 лева без паметта. Та не разбирам как аз с едни от най-евтините възможни компоненти купени втора употреба нямам проблеми, а толкова много хора се оплакват.
Comment
-
Аз играя от лаптоп и също нямам проблеми след като направих малко настройки след пача.
Сега след обновлението обаче играта ми забива по някога при влизане и излизане от битка.Като стане брояча 0:00 и играта замръзва там.Или при натискане на бутона да се върна в гараж пак забива и не ме връща.Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
В руския сървър играта е чиста.В ЕУ ми забива.Настройките са едни и същи.Другата разлика между двата сървъра е,че докато брояча върви в руския се почва:'ще ви избием","за Родину",за Сталину","олени мръсни","Гитлера капут" и т.н.В ЕУ най често се пише:"кто PL"","siema","Приятна игра и забавление"Такива ти ми работи в таз играЗа руснаците войната не е свършила...
Comment
Comment