Съобщение

Collapse
No announcement yet.

9.0

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Само не мога да разбера от Лаггейминг въобще вземат ли предвид забелжките от бета тестовете? От всичките проблеми отбелязани още там е оправен само този с руската техника в историческите боеве. Резултата е безконечни бройки Су-152 чакащи бой заедно с по някой тигър.. Какъв е бонуса за по - малките танкове в историческите боеве? Да се мъча със стоков Шърман или Хелкат срещу Тигър 2 и накрая да си плащам за удоволствието? Мерси!
    И въобще някой занимава ли се с оптимизация на играта? При мен кадрите в секунда са комнадват явно от накаква свръхестествена сила, която без видима причина произволно ги мести между 3 и 50. При това компютъра ту се товари, ту не, ту върви на едно ядро, ту на няколко. Пълен бардак от към управление на ресурсите! Накрая просто намалих всичко до дупка, поне да не мъча щайгата...

Comment

Един въпрос към всички използващи термина "лаггейминг". Кажете дали случайно не ползвате неща от типа на WiFi, промоционални пакети интернет + телевизия или други подобни? Аз например съм на най-обикновен ЛАН и пинг над 40 не съм имал. Ако играя през WiFi, пинга ми скача на 50-70 максимум. Пинг от порядъка на 100 и нагоре съм имал само в периода в който стоях като нощна охрана на един строеж и рутера ми взимаше нета през параболична антена от около километър. Но дори и тогава пинга ми ставаше такъв само в облачно или мъгливо време.

Comment

Аз вчера с Т-34 не успях да вляза в историческа. Хем ги няма, хем не ги пуска. Седя 5мин и ме изхвърля от опашката.
        War, war never changes..

Comment

1951 написа Виж мнение
          Не играя въобще от началото на годината, но реших да пачна, а като го направих реших да направя няколко игри.

Графиката е надута отвъд възможностите на щайгата ми. Графичните ми настройки бяха средни към високи и игрицата вървеше с 50 - 60 fps. Сега е паднала на 30 - 45, което не е болка за умиране и играта е играема, но не е много приятно. НО! Но, ако играя с танк, който има HD модел - изненада! Кадрите падат до смешните 20 - 30 fps, което вече е дразнещо. Още по-дразнещо е как щайгата вие, докато съм в хангара. Не знам от какъв зор смениха хангара с този новия, който явно е тежичък.

Отвъд графиката, HD моделите са интересни за разглеждане, но не ме трогват. Изглеждат леко като пластмасови играчки и не бият на железен танк, който тежи десетки тонове. Това в добавка на падането на кадрите заради тях и вече ми се ще да няма такива HD изгъзици.

Гръмнах на един Тигър купола и играта почти заби...

Историческите битки не стават, но това го разбрах още на тестовия. Сега само затвърдих знанието. Прекалено скучни и предвидими са.

С две думи интересът ми към играта продължава да липсва и след този пач.
          Мдааа вече танковете с HD модел имат предимство в близък бой: Ако например си пъплиш из Руинберг в тиър 6 битка и изведнъж ти изкача на скорост един Хелкат...проблемът е че ако си с по-слаб комп като моят фпс-то пада така драстично,че едва можеш да контролираш танка пък да водиш бой с Хелката и дума не може да става а и да целиш същото това HD животно в снайперистки е невъзможно фпс пак пада здраво.
          На минимални настройки,на каквито играя аз,HD моделите изглеждат отдалеч по същият начин по който изглеждаше Карл а отблизо са просто жалки пластмасови играчки както каза ти никаква автентичност старите изглеждаха много по-добре.
          Историческите нямам и желание да ги играя на нищо не приличат много труд за нищо.

Comment

falcon_bg написа Виж мнение
            Мдааа вече танковете с HD модел имат предимство в близък бой:
            много полезно инфо...някак има осещането че съвсем скоро (ама много скоро) ще има малък допълнителен пач...даже може да не го обявят а просто да се обнови самичко.

Comment

bruchpilot написа Виж мнение
              Само не мога да разбера от Лаггейминг въобще вземат ли предвид забелжките от бета тестовете? От всичките проблеми отбелязани още там е оправен само този с руската техника в историческите боеве. Резултата е безконечни бройки Су-152 чакащи бой заедно с по някой тигър.. Какъв е бонуса за по - малките танкове в историческите боеве? Да се мъча със стоков Шърман или Хелкат срещу Тигър 2 и накрая да си плащам за удоволствието? Мерси!
              И въобще някой занимава ли се с оптимизация на играта? При мен кадрите в секунда са комнадват явно от накаква свръхестествена сила, която без видима причина произволно ги мести между 3 и 50. При това компютъра ту се товари, ту не, ту върви на едно ядро, ту на няколко. Пълен бардак от към управление на ресурсите! Накрая просто намалих всичко до дупка, поне да не мъча щайгата...
              Кой ти е доставчик на нета?

Comment

Аз съм на FiberNet100 от Виваком, с рутер и лан карта - пинга ми е между 40 и 80.
                War, war never changes..

Comment

Честно казано, напоследък стигам до извода че графичните подобрения изобщо не ми трябват. Всички тези светлинни ефекти, отблясъци, сенки и прочее само ми пречат на концентрацията, а сега като съм ги махнал карам смело напред и цепя мрака.
                  Truth will save the world

Comment

ndragostinov написа Виж мнение
                    Честно казано, напоследък стигам до извода че графичните подобрения изобщо не ми трябват. Всички тези светлинни ефекти, отблясъци, сенки и прочее само ми пречат на концентрацията, а сега като съм ги махнал карам смело напред и цепя мрака.
                    Има едни пушеци след взрив и когато стреляш.Можеш ли да кажеш как се маха този ефект?

Comment

don4o написа Виж мнение
                      Има едни пушеци след взрив и когато стреляш.Можеш ли да кажеш как се маха този ефект?

Comment

don4o написа Виж мнение
                        Аз се оправих ето така - отивам в настройките (Details) и там има избор между "Stanadard" и "Improved". Избирам "Standard" и след това ненужните графични екстри автоматично отпадат. После слагам всичко останало на макс и съм готов.
                        Truth will save the world

Comment

Това е най-вонящият пач, който тази игра е имала. Спад на FPS, драми с историческите битки и освен това за една битка ме изхвърля играта по 2 пъти. Знам, че и други имат този проблем. За мен пача е провал!
                          http://worldoftanks.eu/community/acc...lusBulgaricus/

Comment

В няколко битки ме изхвърля и после няма влизане,да е"а и скапаната му игра. Като ме прасне директно на декстоп и влизам чак като е свършила битката.
                            Клан [8282] .

Comment

Играта става отвратителна с новите графични "Подобрения". Настройките са на минимум, а FPS вече падна до 5-11 и не мога да я играя на лаптопа. Въобще не мога да следя по-бърз танк, а камо ли да го стреляш.

Comment

BacillusBulgaricus написа Виж мнение
                                За мен пача е провал!
                                Има доста вярно в това.

Лично за мен е генерална грешка завоя към надуване на графиката, за сметка на традиционните неща, като вкарване на ново съдържание (танкове и карти) и изчистването на проблемите около баланса и прочие.
                                Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Working...
                                X