http://ftr.wot-news.com/2014/03/25/9...e-2/#more-9761 Доста интересно...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
9.0
Collapse
X
-
falcon_bg написа Виж мнениеhttp://ftr.wot-news.com/2014/03/25/9...e-2/#more-9761 Доста интересно...
Едва ли не си признават, че са направили една недодялка, но ще я мъчат до скъсване да заприлича на нещо поносимо...Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
1951 написа Виж мнениеДоста жалко, бих казал.
Едва ли не си признават, че са направили една недодялка, но ще я мъчат до скъсване да заприлича на нещо поносимо...
И най-лошото е, че опитват с накичване на всевъзможни глупости да ги подкарат като хората, вместо да преработят концепцията из основи.Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
Привет на всички!
Вчера дръпнах пача, но за съжаление не съм впечатлен. Редовната история - нов пач, нови проблеми. Пак почнаха едни необясними спадове в производителността, като цъкна взводен бой ме изхъврля от играта и т.н. HD моделите не са това което очаквах, въпреки че на максимална графика може би изглеждат по - добре. За момента само товарят компютъра и изглеждат неестествено лъскаво... На всичкото отгоре има някакви общи промени по пъстротата на графиката и осветлението, които не съм убеден че са особено удачни - след няколко игри очите ми буквално се опържиха и приключих вечерта с главоболие! Ще трябва да си поиграя с настойките за да пооправя нещата ако мога.
Comment
-
Първите ми впечатления от новия мод са силно негативни!
Бях активен участник в теста, даже пишех във форума, втори път тази грешка не я правя - все едно нищо не са чули от написаното от играчите(моите неща съвпадаха с 90% от мненията на другите тестващи).Това което излезе сега като мод според мен е крачка назад спрямо теста!
По време на теста усетих подобрение във ФПС-а с около 10-15 пункта.
Сега има леко подобрение когато играя ниски нива танкове, Т5 например, но в Т10 спадът във ФПС-а е драстичен
До сега такова нещо не е имало производителността да се променя.
Моят интерес беше насочен главно към историческите битки.
По време на теста немците доминираха здраво, още тогава ми беше ясно, че това няма да остане така! Е не остана, порязаха ги и вече са здраво губещи - разбира се не доминират над руснаците, при американците промяна няма, те пак са си пушечно месо.
Какво се случваше на теста - ако немците имаха три Т7 танка, руснаците имаха подобен брой Т7 танкове, обикновенно с 1-2+.Отборите се разминаваха като численост винаги в полза на руснаците както беше и идеята.Ситуацията беше лоша общо взето, но се оказа, че и по-зле е могло да стане.
В момента руснаците са разделени 1/3 СУ-152; 1/3КВ-1С; 1/3 СУ-85 и Чърчил(който според мен си е в конфигурацията като стандартен режим), други машини на Курск няма!
От друга страна обаче немците имат 2хТигър 1 1хПантера и всичко друго е Тиър 5.При това отборите са равни 15 срещу 15 .
От лек дисбаланс на теста нещата отидоха в много сериозно объркване, а си мислех, че по-лошо не може да стане.
Освен това малките немски машини са порязани спрямо теста и вече не са толкова боеспособни.
Появи се и друг проблем, на теста пусках Пз 3 и влизах веднага без да чакам.Сега, за да влезеш с подобна машина се чака както се чака с Тигър 1, което е пълна малоумщина! Причината е, че ММ-то не работи като това на теста, а е много близо до стандартното, при което то търси съответстващ противник в другия отбор и тъй като никой не играе леки танкове, а сред руснаците се играе само СУ и КВ-1С не те пуска в битка.
Идеята беше малките танкове да печелят по-добре в тези битки, за да се привлече интерес към тях - точно обратното, заради особеностите на битките малките танкове печелят значително по-малко в сравнение със стандартния режим.В моя случай със Щуг 3 с около 50% по-малко.Освен това при загуби се губят пари, поради високите разходи за снаряди.
Най-голямата гавра обаче е с американците - ММ-то вече пуска равни отбори, а не като нa теста.Hа теста 8-9 Т6 американеца имаха нищожен, но все пак някакъв шанс срещу 3 здрави немеца.
Сега срещу 15 Т6 американеца пуска същите 3-4 здрави немеца, но с подкрепа от още 11 Т5 машини и шанъст от малък стана нищожен.
Руснаците както писах са бутнати здраво спрямо теста и подобни проблеми нямат.
Митичната битка между Тигър 1 и 4-5 Т-34 я няма, просто никой не играе Т-34 , за това пък сега се играе вариантът на WG - един Тигър срещу 3 СУ-152Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
Кое имаш предвид??
Су-152 са се произвеждали грубо около 30 на месец през 1943, смятано от Февруари включително (тогава са произведени 15)
Което значи, че в началото на Юли са имали около 150.Немците участват с ~250 Тигъра.
В сегашната ситуация на историческите битки немците имат някаква прилична постройка - 2хТигър, 2хПантера и другото е малки машини като има изкривяване в бройката на Щуг 3 за сметка на леки танкове.
Руснаците обаче са силно завишени във високите нива - Т7 и Т6, за сметка на пълна липса на Т-34 и леки машини, както и на по-леки разрушители, а това даже и не наподобява реалната постройка.Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
Не играя въобще от началото на годината, но реших да пачна, а като го направих реших да направя няколко игри.
Графиката е надута отвъд възможностите на щайгата ми. Графичните ми настройки бяха средни към високи и игрицата вървеше с 50 - 60 fps. Сега е паднала на 30 - 45, което не е болка за умиране и играта е играема, но не е много приятно. НО! Но, ако играя с танк, който има HD модел - изненада! Кадрите падат до смешните 20 - 30 fps, което вече е дразнещо. Още по-дразнещо е как щайгата вие, докато съм в хангара. Не знам от какъв зор смениха хангара с този новия, който явно е тежичък.
Отвъд графиката, HD моделите са интересни за разглеждане, но не ме трогват. Изглеждат леко като пластмасови играчки и не бият на железен танк, който тежи десетки тонове. Това в добавка на падането на кадрите заради тях и вече ми се ще да няма такива HD изгъзици.
Гръмнах на един Тигър купола и играта почти заби...
Историческите битки не стават, но това го разбрах още на тестовия. Сега само затвърдих знанието. Прекалено скучни и предвидими са.
С две думи интересът ми към играта продължава да липсва и след този пач.Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
1951 написа Виж мнениеНе играя въобще от началото на годината, но реших да пачна, а като го направих реших да направя няколко игри.
Графиката е надута отвъд възможностите на щайгата ми. Графичните ми настройки бяха средни към високи и игрицата вървеше с 50 - 60 fps. Сега е паднала на 30 - 45, което не е болка за умиране и играта е играема, но не е много приятно. НО! Но, ако играя с танк, който има HD модел - изненада! Кадрите падат до смешните 20 - 30 fps, което вече е дразнещо. Още по-дразнещо е как щайгата вие, докато съм в хангара. Не знам от какъв зор смениха хангара с този новия, който явно е тежичък.
Отвъд графиката, HD моделите са интересни за разглеждане, но не ме трогват. Изглеждат леко като пластмасови играчки и не бият на железен танк, който тежи десетки тонове. Това в добавка на падането на кадрите заради тях и вече ми се ще да няма такива HD изгъзици.
Гръмнах на един Тигър купола и играта почти заби...
Историческите битки не стават, но това го разбрах още на тестовия. Сега само затвърдих знанието. Прекалено скучни и предвидими са.
С две думи интересът ми към играта продължава да липсва и след този пач.
Comment