Съобщение

Collapse
No announcement yet.

9.0

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Gaden Gogi написа Виж мнение
    разкажи
    Една Т-34 аморакна, куполът хвръкна, по едно време един вика - А вот там башня валяется, в боеукладку угодил... отивам аз и започвам да подритвам куполата с Пц4-ката - върви си, плъзга се по 5-6 метра напред при блъскане
    По едно време дойдоха и другите, започнахме да си подаваме куполата, дойдоха и от противниците да видят
    С изстрел не може да се движи, или поне аз не успях да я поместя със стрелба.
    Става си материален обект, включително оръдието. Ако е достатъчно голяма може успешно да се ползва за прикритие.
    "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

feersum написа Виж мнение
      отивам аз и започвам да подритвам куполата с Пц4-ката - върви си, плъзга се по 5-6 метра напред при блъскане
      .
      само при блъскане ли се мести или може и да се бута? правиш ли си щета като я блъснеш? иначе ще е забвно за америанските тежки да си намерят (или направят) безпризорна купола и да си крият корпуса зад нея....иначе от разделянето на Щуга ми се струва че е се е получила много приятна машинка на 4 ниво

Comment

Bloksir написа Виж мнение
        Ами,ако е наистина историческо,ще е трудно за руската техника!
        Количествата са доста различни..отделно имам осещането (осещане защото не показват с какви точно компоненти е техниката) че руското не е съвсем историческо...иначе не мога да си обясня лекотата с която Т-34-85 ми пробива челно Пантерата.

Comment

само при блъскане ли се мести или може и да се бута? правиш ли си щета като я блъснеш? иначе ще е забвно за америанските тежки да си намерят (или направят) безпризорна купола и да си крият корпуса зад нея....иначе от разделянето на Щуга ми се струва че е се е получила много приятна машинка на 4 ниво
          И при блъскане, и при бутане. Ако се засиля преди да я блъсна, има инерция и минава някакво разстояние преди да спре. Поблъсках я доста, не получих щети. Всъщност май досега никога не съм получавал щети като се блъскам в унищожени танкове, май и куполите са ги направили така.
          "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Количествата са доста различни..отделно имам осещането (осещане защото не показват с какви точно компоненти е техниката) че руското не е съвсем историческо...иначе не мога да си обясня лекотата с която Т-34-85 ми пробива челно Пантерата.
            Показва се, когато избереш танк има едно поле "Историческа конфигурация" или нещо подобно - като го посочиш излиза прозорец с имената на инсталираните модули, без подробна информация.

Comment

Показва се, когато избереш танк има едно поле "Историческа конфигурация" или нещо подобно - като го посочиш излиза прозорец с имената на инсталираните модули, без подробна информация.
              Mersi-голям да пораснеш, не го бях забелязал, довечера ще позяпам.

Иначе ме съмнява в този пач да я пуснат, твърде много неща има по нагласяне на баланса....отделно някой машини имат по повечко исторически достоверни конфигурации, би било добре човек да може да си избере конкретна

Comment

....иначе от разделянето на Щуга ми се струва че е се е получила много приятна машинка на 4 ниво
                Понеже и на мен Щуг ми е най-любимата машинка в играта, разкажи по-подробни впечатления от Щуг-четворката, моля! Маневреност, скорост напред и назад, с фугасницата ли е най-добре да се кара и т.н.?
                http://worldoftanks.eu/community/acc...lusBulgaricus/

Comment

Не играй тогава.

А снощи на тестовия играхме футбол с една откъсната кула...
                  Хехее това може да е добра идея за тренировъчна на Химелсдорф например в центъра може да стане добро игрище :Д само дето топката не е сигурна...

Comment

falcon_bg написа Виж мнение
                    Хехее това може да е добра идея за тренировъчна на Химелсдорф например в центъра може да стане добро игрище :Д само дето топката не е сигурна...
                    Трудно ще е да се намери доброволец да си даде главата

Comment

Трудно ще е да се намери доброволец да си даде главата
                      Да но поне ще е истински Е-спорт! Заедно с дюнискейтинга на пясъчната река верижното катерене по сгради и планини,танкосумото, и Формула "Танк"(на писти Химелсдорф и Клисура) честно казано аз точно заради тези Е-спортове се логвам на тестовият сървър след като изпробвам новите благинки които носи пача,намирам си някоя стая с приятна компания и си цъкаме понякога по цял час.

Comment

От доста време ги чакам историческите битки, но след два дни игра на тестовия съм на мнение, че реализирането им в някакъв нормален вариант граничи с невъзможното.
                        Първите няколко часа ентусиастите избираха танкове, които харесват по някакъв начин.Аз примерно влизах с Пантерата и с Щуг.Имаше Т-34, Т-34-85 имаше и джъмбота откъм американците.
                        Много бързо обаче играчите се насочиха към доминиращите машини, без особено да им пука, че ще чакат 3-4минути, а в Арденсикя сценарии с Тигър 2 или Ягодов тигър даже свършваше и времето.
                        Едва ли някой влиза в този режим, за да изкарва пари, а изкарването на опит с Т4-Т5 машина е още по-безмислено.Всеки влиза там, за да се нарадва и съответно ще гледа да играе с доминиращите машини, ако трябва и пари ще губи даже.В резулатат играта много бързо се изроди в битка между Тигри и СУ/ИСУ, а американците биквално изчезнаха.
                        За да има ентусиасти на малките танкове трябва да им направят дохода близък до Т8 премиум, а това няма да го направят сигурен съм.Доходът на големите немци и на руските разрушители трябва да бъде орязан в този режим до ниво, че винаги да са на загуба.
                        Фиксираните отбори също няма да сработят, защото няма какво да накара хората да изберат Т-34 например.Друго което ми хрумва, за да направят прoекта работещ - за сметка на още по-сериозна инфлация на валутата да направят така, че малките танкове да печелят злато.Отново ми сe струва, че няма да са склонни на такава стъпка.

Иначе малките танкове са супер забавни в тези битки, защото спотват прекрасно и при наличието на такива пролуки в отбраната много лесно минават в гръб.Това обаче масовият играч не го валнува, той иска да застане на хълма и само да стреля по пилците, без някой да може да го засегне сериозно.
                        Nobody has three balls but some people have two very good ones!

Comment

Ultramarine написа Виж мнение
                          От доста време ги чакам историческите битки, но след два дни игра на тестовия съм на мнение, че реализирането им в някакъв нормален вариант граничи с невъзможното.
                          Първите няколко часа ентусиастите избираха танкове, които харесват по някакъв начин.Аз примерно влизах с Пантерата и с Щуг.Имаше Т-34, Т-34-85 имаше и джъмбота откъм американците.
                          Много бързо обаче играчите се насочиха към доминиращите машини, без особено да им пука, че ще чакат 3-4минути, а в Арденсикя сценарии с Тигър 2 или Ягодов тигър даже свършваше и времето.
                          Едва ли някой влиза в този режим, за да изкарва пари, а изкарването на опит с Т4-Т5 машина е още по-безмислено.Всеки влиза там, за да се нарадва и съответно ще гледа да играе с доминиращите машини, ако трябва и пари ще губи даже.В резулатат играта много бързо се изроди в битка между Тигри и СУ/ИСУ, а американците биквално изчезнаха.
                          За да има ентусиасти на малките танкове трябва да им направят дохода близък до Т8 премиум, а това няма да го направят сигурен съм.Доходът на големите немци и на руските разрушители трябва да бъде орязан в този режим до ниво, че винаги да са на загуба.
                          Фиксираните отбори също няма да сработят, защото няма какво да накара хората да изберат Т-34 например.Друго което ми хрумва, за да направят прoекта работещ - за сметка на още по-сериозна инфлация на валутата да направят така, че малките танкове да печелят злато.Отново ми сe струва, че няма да са склонни на такава стъпка.

Иначе малките танкове са супер забавни в тези битки, защото спотват прекрасно и при наличието на такива пролуки в отбраната много лесно минават в гръб.Това обаче масовият играч не го валнува, той иска да застане на хълма и само да стреля по пилците, без някой да може да го засегне сериозно.
                          Историческа битка при концепцията на WoT е невъзможна това в играта е просто битка с рестрикции на модулите кръстена "историческа",нито дистанциите са реални,нито картите подходящи съотношението на силите е измислено(друго и не може да се очаква) а и на мен просто не ми се вписва в представата,за мен историческа ще е битка на мащабна историческа карта(ама наистина огромна) с поне 1000 играчи на един бой и респауни(ограничени в зависимост от действителните сили на страните в битката) с що годе реални дистанции и !!!много важно!!! с участие на други бойни единици авиация и някаква елементарна контролирана от AI пехота на която да се дават прости команди(сиреч да се зачисли взвод пехота към танка Х за поддръжка да превземат оръдия и окопи да стрелят по даден враг да залагат/чистят мини) а отгоре изтребители се бият,Щуки и Щурмоваци атакуват танкове и окопи,пробиви,обктъжавания,оттегляния...ииии....ии ии....ииии.... извинете колеги размечтах се малко...таа това е за мен една истинска историческа битка която ще достави на играча истинска тръпка от промяна или запазване на историческият резултат а ако това се организира и в кампании и на глобална карта където да се отразяват резултатите от отделните битки(например имаме немски пробив при Курск и командващият кампанията от немска страна решава какво да се прави после) абе накратко електронна ВСВ искам аз за да призная нещо за историческо.

Comment

Говорим за "исторически битки" в ограниченията на настоящата игрова система.Тя не позволява пълномащабна битка с участието на други типове въоръжение.Могат да направят картите доста по-големи, но както знаем сървърите не го позволяват, а те и сега едвам издържат.Основният проблем обаче е, че танковете трябва да са балансирани в една такава игра, иначе играчите много бързо се насочват към доминиращите машини и играта се проваля.Това обаче няма как да бъде постигнато в историческият контекст.По-големите карти дори биха задълбочили проблема.

Във форума имаше едно много интересно мнение във връзка с баланса - човекът предлагаше просто да се избира нация и сценарии без да има възможност за избор на танк.При тази ситуация ММ-то на случаен принцип реди играчите върху предварително избрана бройка от типа танкове.
                            Т.е. въвеждат се зададените рамки, но ММ-то реди по тях без играчите да могат да решават с какви машини да играят.Така машинитe с които игрaе даден играч в рамките на времето в този режим ще са отражение на разпределението в сетъпите. Т.е. в по-голямата част от времето ще се играе с ниски нива танкове, но в няколко от битките ще попадаме и сред Тигрите например.
                            Nobody has three balls but some people have two very good ones!

Comment

Както е казал класикът - много шум за нищо. Аз лично съм умерено разочарован за сега от така очаквания пач 9.0. Продължавам да тествам
                              Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Така.
                                Storm е обявил някои промени в историческите битки, които звучат обнадеждаващо (само до някъде). Честно казано в момента историческите битки са скучни и еднотипни. Печелившите сетъпи са ясни, тактиките и те и нещата бързо стават банални.

- стартовите позиции на отборите ще се сменят
                                - увеличено е общото балансно тегло на отборите с 1,5 - 2 пъти, което ще повиши количеството танкове
                                - променят се боекомплектите чрез намаляване на фугасите за сметка на златните и бронебойните
                                - ще се вкара твърдо ограничение за броя на дадени танкове, като например тигрите и СУ-152 на Курск
                                - повишава се балансното тегло на Тигъра и Пантерата в Курск (били са занижени)
                                - за малките танкове в боевете ще има специални задачи, за да им се повиши смисъла

Промени по сетъпа на отделните битки:
                                Балатон
                                СССР: добавяне на СУ-85, махане на СУ-76
                                Германия: добавяне на JagdPz IV и Nashorn, махане на JagdTiger
                                Ардените
                                САЩ: M4A3E8 получава оръдието М1А1, слага се М4 със 105-мм гаубица
                                Германия: добавяне на Panther М10, Pz IV получава 7,5/L48
                                Курск:
                                СССР: добавяне на Churchill III
                                Германия: махане на Pz II
                                Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Working...
                                X