Gaden Gogi написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
8.11
Collapse
X
-
-
StrEagle написа Виж мнениеПроблема според мен е, различната специализация при нациите.
Например битка немци с/у руснаци - руснаците веднага налитат на близък бой, а немците са добри в далечния. То е предрешено кой ще бие..
Или пък на много неравна карта руснаци с/у американци.. пак е ясно..
Аз лично открито злорадствам само за порязването на Фош 155
Comment
-
alfbandi написа Виж мнениеКъде по- дяволите е тоя нов режим на битка? Това историческите битки за които се говореше ли?
Като понавъртях още битки - резултатът зависи от картата, от тиъра, че и от кой spawn те пуска... и в доста голяма степен от съотборниците.
тиър 8 - с кралския тигър и още две момчета с Lowe и Пантера 2 помляхме три броя ИС-3 и едно скатано ИСУ в далечината, докато по другия фланг две Т-44-ки и един ИС-3 спукаха от бой останалите тигри и пантери...
Пак тиър 8 - топ танковете на французите - платун от три броя АМХ 50 100 и още два-три бързака движеха в пакет, спряхме ги с две пантери 2 и два кралски тигъра, другия фланг умря безславно блеейки в пространството от няколко 13 75/90 и ТД-та...
Среден тиър американци срещу нас - отнасят ни като куцо пиле домат, иди разбери защо...
Всичко е относително"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
За сега все немци играя, като равносметката е в полза на швабите.
Първата конфрoнтация ми беше в Т3 срещу американците и ги разбихмe, но там повече зависи от играчите, а не от машините.
След това цяла вечер играх Т10 конфронтации.
Падам се на Планинския проход с 9 ТД-та, аз с арти, един медиум и другото тежки.Срещу нас руснаци с около 6 ТД-та.
В началото на битката докато се водеше надстрелване и всеки се спотайваше имахме превес.След това дойде моментът в които ниe като доминиращи неминуемо започнахме да бутаме напред, за да завършим битката, излизайки от тесните места и надстрелването от дистанция.Резултатът беше катастрофален от 6-2 в наша полза завършихме 7-15.
След това имах около 4-5 битки срещу руснаци и американци и ги спечелихме, но не толкова заради машините, а заради това как се представяха играчите.Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
Т6 англичани срещу руснаци - бях я отписал.
3 Чърчила 9 кромуела и 3 АТ срещу 5 кваса, 5 Т34-85 и 5 Су100.
Да ама не - 3 кромуела направихме по над 2к дмг. Взех и двата новите медала.
И Топгън щях да взема, ама подходих небрежно към един квас на 50 кръв..... 1-шотна ме говедото руско... 751 дмг
Comment
Comment