Съобщение

Collapse
No announcement yet.

8.11

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Но на цената на по-често попадане на осмиците в тиър 10 битка...

Comment

falcon_bg написа Виж мнение
      Но на цената на по-често попадане на осмиците в тиър 10 битка...
      По-скоро не, само ще се съкрати времето за чакане, защото ще има повече свободни танкове. В мачмейкъра има заложено условие битките с по-ниски и по-високи тиъри да са горе-долу равни.
      Само десетките ще виждат по-често осмици, вместо предимно деветки и други десетки.

Всъщност излиза, че дългото чакане в тиър 8 е заради това, че няма свободни десетки да се бият срещу осмиците - те си влизат в техния батъл тиър 12, където има само десетки и деветки.
      "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

На теория няма цакане на 8-ците, но и ще улеснят живота на 10-ките, които няма да влизат в боеве само със себе си (това е въпросния тиър 12 бой). Лекичко ще се улесни и живота на тиър 8 скаутите, които няма да се натрисат в чисти тиър 10 игри.
        Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Май в понеделник идва новия пач. Та ще останем без модове

Comment

модовете ще се появят веднага с излизането на пача
            чакам с нетърпение модпака на десертод че големи хвалби го хвалят

Comment

mirror2 написа Виж мнение
              модовете ще се появят веднага с излизането на пача
              чакам с нетърпение модпака на десертод че големи хвалби го хвалят
              Какъв е този модпак?Може ли малко инфо?

Comment

инфо няма понеже съдържанието го пазят в тайна до излизането на пача

http://www.youtube.com/user/DeSeRtodTV/videos представянето ще е тук

Comment

0.8.11 идва в понеделник срещу вторник - на руския сървър.
                  По традиция на европейския пачването минава с ден-два по-късно.
                  "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Please note that due to patch implementation, all game servers will be unavailable on Tuesday 11th February from 05:00 until 12:00 CET (GMT +1). There will also be a Global Map freeze from 00:15 on 10th February until 00:15 on 11th February - players with a Premium account during this maintenance will be compensated.

War, war never changes..

Comment

Охо, аз мислех, че ще е следващия понеделник. Сбогом модове.

Comment

Пуснаха играта, вече може да се тегли

Comment

DeseRtod

mirror2 написа Виж мнение
                          инфо няма понеже съдържанието го пазят в тайна до излизането на пача

http://www.youtube.com/user/DeSeRtodTV/videos представянето ще е тук
                          А откъде ще може да се свали?

Comment

http://www.youtube.com/watch?v=RA5WAYbrYV8 jove modpack

Comment

Оплакване след пача постоянно ми изчезва сетъпа докато съм в битка и ми дава Танков Ас на машини на които съм го взел преди

Comment

vvasman написа Виж мнение
                                Оплакване след пача постоянно ми изчезва сетъпа докато съм в битка и ми дава Танков Ас на машини на които съм го взел преди
                                За сетъпа - не знам. Кой сетъп и на какво?

А Асовете вече ще ги дава всеки път, когато покриеш критериите за такъв медал в някоя битка. Да има медали и шарени картинки и да се радват децата

Comment

Working...
                                X