Но на цената на по-често попадане на осмиците в тиър 10 битка...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
8.11
Collapse
X
-
falcon_bg написа Виж мнениеНо на цената на по-често попадане на осмиците в тиър 10 битка...
Само десетките ще виждат по-често осмици, вместо предимно деветки и други десетки.
Всъщност излиза, че дългото чакане в тиър 8 е заради това, че няма свободни десетки да се бият срещу осмиците - те си влизат в техния батъл тиър 12, където има само десетки и деветки."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
На теория няма цакане на 8-ците, но и ще улеснят живота на 10-ките, които няма да влизат в боеве само със себе си (това е въпросния тиър 12 бой). Лекичко ще се улесни и живота на тиър 8 скаутите, които няма да се натрисат в чисти тиър 10 игри.Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
mirror2 написа Виж мнениемодовете ще се появят веднага с излизането на пача
чакам с нетърпение модпака на десертод че големи хвалби го хвалят
Comment
-
инфо няма понеже съдържанието го пазят в тайна до излизането на пача
http://www.youtube.com/user/DeSeRtodTV/videos представянето ще е тук
Comment
-
Please note that due to patch implementation, all game servers will be unavailable on Tuesday 11th February from 05:00 until 12:00 CET (GMT +1). There will also be a Global Map freeze from 00:15 on 10th February until 00:15 on 11th February - players with a Premium account during this maintenance will be compensated.
War, war never changes..
Comment
-
DeseRtod
mirror2 написа Виж мнениеинфо няма понеже съдържанието го пазят в тайна до излизането на пача
http://www.youtube.com/user/DeSeRtodTV/videos представянето ще е тук
Comment
-
vvasman написа Виж мнениеОплакване след пача постоянно ми изчезва сетъпа докато съм в битка и ми дава Танков Ас на машини на които съм го взел преди
А Асовете вече ще ги дава всеки път, когато покриеш критериите за такъв медал в някоя битка. Да има медали и шарени картинки и да се радват децата"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
Comment