Съобщение
Collapse
No announcement yet.
8.11
Collapse
X
-
vvasman написа Виж мнениеИзчезват ми двата отбора (виж скрийншота)
[ATTACH=CONFIG]22748[/ATTACH]"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
feersum написа Виж мнениеСлед две седмици битки в новия режим Confrontation ще стане ясно коя нация е overpowered...
Comment
-
feersum написа Виж мнениеСлед две седмици битки в новия режим Confrontation ще стане ясно коя нация е overpowered...Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениерашки...поне мене като ме пусня с отбор наполовина съставен от ИСУ-та и става мазано"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
feersum написа Виж мнениеНад тиър 8 германците губят от почти всички нации. Тиъри 5-8 имат силни машини и държат добре.
два пъти - в новия режим.
Два пъти съперниците - германците.
Ние лесно победи.
Comment
-
Още не съм попадал в новият режим, но като чета тук си задавам въпроса дали проблема, например с германците, не е повече във формирането на отборите, отколкото в слабата техника - например отборите да са с твърде малко тежки или средни танкове, или нещо такова? На някой правило ли му е впечатление?
P.S. Някой друг има ли серозни проблеми с лага след новия пач? При мен снощи беше тих ужас - нищо не мога да уцеля, танкът ми върви сам и за капак на всичко ме стрелят през скали/сгради.
Comment
Comment