Съобщение

Collapse
No announcement yet.

8.11

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Изчезват ми двата отбора (виж скрийншота)
    Click image for larger version

Name:	shot_037.jpg
Views:	1
Size:	417.1 КБ
ID:	538861

Comment

Какво работи и не работи, като модове, в 8.11:

Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

vvasman написа Виж мнение
        Изчезват ми двата отбора (виж скрийншота)
        [ATTACH=CONFIG]22748[/ATTACH]
        Прецъкай няколко пъти ctrl-tab и кажи дали действа.
        "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

ММ-ът за 8.11:

Comment

След две седмици битки в новия режим Confrontation ще стане ясно коя нация е overpowered...
            "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

feersum написа Виж мнение
              След две седмици битки в новия режим Confrontation ще стане ясно коя нация е overpowered...
              рашки...поне мене като ме пусня с отбор наполовина съставен от ИСУ-та и става мазано

Comment

След две седмици повече от половината играчи ще махнат отметната за този режим, както са я махнали за другите два. Аз лично не съм играл щурм и кво беше другото откакто сложиха опция да не ги играеш.

Comment

Gaden Gogi написа Виж мнение
                  рашки...поне мене като ме пусня с отбор наполовина съставен от ИСУ-та и става мазано
                  Засега германците изостават сериозно. Едвам избутвам

Comment

Е, имайте предвид, че режимът е експериментален и машините въобще не са балансирани за него.
                    albireo написа
                    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Другото което ми се набива на очи са британците по високите нива...предвид че британските машини не са сред най-приятните повечето които избутват до Т8 са или мазохисти, или просто им се отдава..като вторите са повече май...та британците също добре се справят

Comment

Глупости , съветските танкове могат да вземат победа само в 6 и 8 тиър битки, в 9-10 просто нямат шанс. Точно сега ще се види колко много са нърфени съветските танкове....!

Comment

така ли? и кой руски танк Т9-10 е слаб или труден за игра? Т-54-62? Ис-4-7 ? СТ-1? Само Ис-8 е леко мек, но за сметка на това мобилен и с хубаво оръдие.
                          Иначе колкото и да ги режат пак няма да ги докарат дори близо до реалноста.

Comment

Над тиър 8 германците губят от почти всички нации. Тиъри 5-8 имат силни машини и държат добре.

Comment

Над тиър 8 германците губят от почти всички нации. Тиъри 5-8 имат силни машини и държат добре.
                              Днес играл 4 пъти (су-76).
                              два пъти - в новия режим.
                              Два пъти съперниците - германците.
                              Ние лесно победи.
                              http://vseknigi.3dn.ru/publ/19-1-0-186

Comment

Още не съм попадал в новият режим, но като чета тук си задавам въпроса дали проблема, например с германците, не е повече във формирането на отборите, отколкото в слабата техника - например отборите да са с твърде малко тежки или средни танкове, или нещо такова? На някой правило ли му е впечатление?
                                P.S. Някой друг има ли серозни проблеми с лага след новия пач? При мен снощи беше тих ужас - нищо не мога да уцеля, танкът ми върви сам и за капак на всичко ме стрелят през скали/сгради.

Comment

Working...
                                X