8.11
Collapse
X
-
Какво работи и не работи, като модове, в 8.11:
http://www.reddit.com/r/WorldofTanks.../811_mod_list/Peace Through Strength -- Victory Through DevastationComment
-
Comment
-
Comment
-
След две седмици повече от половината играчи ще махнат отметната за този режим, както са я махнали за другите два. Аз лично не съм играл щурм и кво беше другото откакто сложиха опция да не ги играеш.Peace Through Strength -- Victory Through DevastationComment
-
Comment
-
Другото което ми се набива на очи са британците по високите нива...предвид че британските машини не са сред най-приятните повечето които избутват до Т8 са или мазохисти, или просто им се отдава..като вторите са повече май...та британците също добре се справятComment
-
Глупости , съветските танкове могат да вземат победа само в 6 и 8 тиър битки, в 9-10 просто нямат шанс. Точно сега ще се види колко много са нърфени съветските танкове....!Comment
-
така ли? и кой руски танк Т9-10 е слаб или труден за игра? Т-54-62? Ис-4-7 ? СТ-1? Само Ис-8 е леко мек, но за сметка на това мобилен и с хубаво оръдие.
Иначе колкото и да ги режат пак няма да ги докарат дори близо до реалноста.Comment
-
Comment
-
Още не съм попадал в новият режим, но като чета тук си задавам въпроса дали проблема, например с германците, не е повече във формирането на отборите, отколкото в слабата техника - например отборите да са с твърде малко тежки или средни танкове, или нещо такова? На някой правило ли му е впечатление?
P.S. Някой друг има ли серозни проблеми с лага след новия пач? При мен снощи беше тих ужас - нищо не мога да уцеля, танкът ми върви сам и за капак на всичко ме стрелят през скали/сгради.Comment
Comment