Съобщение

Collapse
No announcement yet.

8.10

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Новите руски играчки:

Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Общият тест излиза на 5 декември, дата за пускане на пача - 23 декември.

Comment

Хубави картинки на японските тиър 8, 9 и 10:

И още картинки:

Comment

Благодарим.
          Да кажа нещо което се подразбира, но не бе изказано гласно. Като вкарат още една нация, ще дадът един безплатен японски танк 1 тиър, барабар с безплатен слот! Така че, при всички положения сме на далавера от вкарването на новата нация.

Comment

Mitko написа Виж мнение
            Благодарим.
            Да кажа нещо което се подразбира, но не бе изказано гласно. Като вкарат още една нация, ще дадът един безплатен японски танк 1 тиър, барабар с безплатен слот! Така че, при всички положения сме на далавера от вкарването на новата нация.
            Няма безплатен обяд. Всяка нова нация при вкарването си има доминиращи характеристики в определена насока. Съответно, който не започне веднага развитие, сам се прецаква. Като най-удачно се е наложило развитието на 2 линии, паралелно. Тоест , трябват ти поне 2 нови слота, а ти дават един. Къде е далаверата ?

Още повече, че някои хора все още не са доизгриндили ВаФлите от миналия пач, които в моента вършеят.

Comment

bigbeer написа Виж мнение
              Няма безплатен обяд. Всяка нова нация при вкарването си има доминиращи характеристики в определена насока. Съответно, който не започне веднага развитие, сам се прецаква. Като най-удачно се е наложило развитието на 2 линии, паралелно. Тоест , трябват ти поне 2 нови слота, а ти дават един. Къде е далаверата ?

Още повече, че някои хора все още не са доизгриндили ВаФлите от миналия пач, които в моента вършеят.
              Тъкмо да ги порежат малко, да поядосат народа. И да скочат на японците.
              "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Никой не ти е опрял пистолета в главата да качваш фафлите. Аз например съм зает с други линии и съм ги замразил на 5 ниво. Пак така, никой не те заставя да качваш японци, може просто да продадеш 1 тиър танк и да си освободиш слота.
                Но дори и да решиш да качваш японци пак ще ти е нужен всичко 1 слот. Защото леките японци свършват на 4 тиър.

Comment

Mitko написа Виж мнение
                  Аз например съм зает с други линии и съм ги замразил на 5 ниво.
                  Грешка, силата на Вафентрегетата е в барабана. До това ниво те са просто класически ТД-та, и на практика дори не си ги започвал. Съответно нямаш реална представа за възможностите им.

Mitko написа Виж мнение
                  Никой не ти е опрял пистолета в главата ... Пак така, никой не те заставя да качваш японци, може просто да продадеш 1 тиър танк и да си освободиш слота.
                  Но дори и да решиш да качваш японци пак ще ти е нужен всичко 1 слот. Защото леките японци свършват на 4 тиър.
                  Не е до "опрян пистолет" , а до чистото удоволствие. Всеки иска да мачка. Пускайки нова линия с доминиращи характеристики, тя декласира всичко излязло до момента. За да мачкаш, просто се налага да я имаш. Иначе сам се поставяш в ролята на жертва и вместо радост си образуваш нерви. Да, един умел играч може да компенсира донякъде. Може да използва натрупаните множество умения на екипажа, или изработените мигновенни реакции, за работа със машина от старите линии. Но виждайки как разни раци и еленчета вършеят с новите линии без усилие, пак е тегаво. Комбинацията от подвижност + скорострелно оръдие с голяма точност и ъгли на развъртане, ги правят неустоими.

А да движиш само една машина на развитие, е непрактично. Когато те килнат преди края на битката ти се отваря дразнеща пауза. От чист прагматизъм е удачно съответната пауза да се запълни чрез битка, със някоя приятна за игра машина, в сходен стил. Ок, леките Джапанки само са маркирани , за сега. Но! От медиумките има няколко доминантни. Запазвайки една вече изгриндена, но приятна за ига, можеш да вдигаш екипаж паралелно със развитието на другата. Да използваш ОП машинката за роти, турнири и куести, където да мачкаш благодарение на качествата и. Два слота са просто, минимално необходимите. Въобще не мисля, че ще са достатъчни.

Comment

Какви вафли, аз още китайците не съм изгриндил!!

Ааа колега, вафлите хич не са като класическите ТД-та! Обясни ми тогава, как Nashorn-а е 1:1 като класическия JgPz4..
                    War, war never changes..

Comment

StrEagle написа Виж мнение
                      Какви вафли, аз още китайците не съм изгриндил!!

Ааа колега, вафлите хич не са като класическите ТД-та! Обясни ми тогава, как Nashorn-а е 1:1 като класическия JgPz4..
                      Имат достатъчно сходни черти, за да бъдат определени като такива. Много повече от индивидуалните им различия. Действително, 4-та е от първите машинки и отстъпва по показатели на скоро въведения Носорог. Много точна илюстрация на заключението ми от предното мнение. Докато барабанните WaWли имат коренно различно игрово поведение. Подобна градация е загатната още при минетчийските ТД-та. Там до първия Фоч, машинкитв са " средна хубост" - кампери. Фоча е безспорната ОП машинка след нърфа на артитата. Без барабана си, би бил безличен.

Comment

Тестът е пуснат!

Comment

Ето японските леки танкове от тиър 1 до 4:

Click image for larger version

Name:	shot_001.jpg
Views:	1
Size:	486.4 КБ
ID:	538070 Click image for larger version

Name:	shot_002.jpg
Size:	495.2 КБ
ID:	538071 Click image for larger version

Name:	shot_003.jpg
Size:	485.4 КБ
ID:	538072 Click image for larger version

Name:	shot_004.jpg
Size:	485.0 КБ
ID:	538073

Comment

Японските средни тиър 2 - 6

Name:	shot_005.jpg
Size:	487.4 КБ
ID:	538074 Click image for larger version

Name:	shot_006.jpg
Size:	496.9 КБ
ID:	538075 Click image for larger version

Name:	shot_007.jpg
Size:	462.1 КБ
ID:	538076 Click image for larger version

Name:	shot_008.jpg
Size:	482.4 КБ
ID:	538077 Click image for larger version

Name:	shot_009.jpg
Size:	487.3 КБ
ID:	538078

Comment

Японските средни тиър 7 - 10

Name:	shot_011.jpg
Size:	477.7 КБ
ID:	538080 Click image for larger version

Name:	shot_010.jpg
Size:	482.7 КБ
ID:	538079 Click image for larger version

Name:	shot_012.jpg
Size:	479.7 КБ
ID:	538081 Click image for larger version

Name:	shot_013.jpg
Size:	482.2 КБ
ID:	538082

Comment

И двата нови руски средни тиър 9 и 10

Name:	shot_014.jpg
Size:	467.4 КБ
ID:	538083 Click image for larger version

Name:	shot_015.jpg
Size:	488.6 КБ
ID:	538084

Comment

Working...
                                X