Новите руски играчки:
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
8.10
Collapse
X
-
Mitko написа Виж мнениеБлагодарим.
Да кажа нещо което се подразбира, но не бе изказано гласно. Като вкарат още една нация, ще дадът един безплатен японски танк 1 тиър, барабар с безплатен слот! Така че, при всички положения сме на далавера от вкарването на новата нация.
Още повече, че някои хора все още не са доизгриндили ВаФлите от миналия пач, които в моента вършеят.
Comment
-
bigbeer написа Виж мнениеНяма безплатен обяд. Всяка нова нация при вкарването си има доминиращи характеристики в определена насока. Съответно, който не започне веднага развитие, сам се прецаква. Като най-удачно се е наложило развитието на 2 линии, паралелно. Тоест , трябват ти поне 2 нови слота, а ти дават един. Къде е далаверата ?
Още повече, че някои хора все още не са доизгриндили ВаФлите от миналия пач, които в моента вършеят."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Никой не ти е опрял пистолета в главата да качваш фафлите. Аз например съм зает с други линии и съм ги замразил на 5 ниво. Пак така, никой не те заставя да качваш японци, може просто да продадеш 1 тиър танк и да си освободиш слота.
Но дори и да решиш да качваш японци пак ще ти е нужен всичко 1 слот. Защото леките японци свършват на 4 тиър.
Comment
-
Mitko написа Виж мнениеАз например съм зает с други линии и съм ги замразил на 5 ниво.
Mitko написа Виж мнениеНикой не ти е опрял пистолета в главата ... Пак така, никой не те заставя да качваш японци, може просто да продадеш 1 тиър танк и да си освободиш слота.
Но дори и да решиш да качваш японци пак ще ти е нужен всичко 1 слот. Защото леките японци свършват на 4 тиър.
А да движиш само една машина на развитие, е непрактично. Когато те килнат преди края на битката ти се отваря дразнеща пауза. От чист прагматизъм е удачно съответната пауза да се запълни чрез битка, със някоя приятна за игра машина, в сходен стил. Ок, леките Джапанки само са маркирани , за сега. Но! От медиумките има няколко доминантни. Запазвайки една вече изгриндена, но приятна за ига, можеш да вдигаш екипаж паралелно със развитието на другата. Да използваш ОП машинката за роти, турнири и куести, където да мачкаш благодарение на качествата и. Два слота са просто, минимално необходимите. Въобще не мисля, че ще са достатъчни.
Comment
-
StrEagle написа Виж мнениеКакви вафли, аз още китайците не съм изгриндил!!
Ааа колега, вафлите хич не са като класическите ТД-та! Обясни ми тогава, как Nashorn-а е 1:1 като класическия JgPz4..
Comment
Comment