Съобщение

Collapse
No announcement yet.

8.10

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

1951 написа Виж мнение
    Освен японското бонзайче в 8.10 ще видим и (май) два руски средни танкове от тиър 9 и 10. Двете машини практически ще завършат пуснатото в 8.8 второ руско средно направление.

Това е тиър 9, който ще се разучава от Обект 416:

А това ще е тиър 10 (той изтече още лятото):

Яко, май вече яко ще се спринтира по руската линия. Чакам поне да видя 115 мм гладкоцевно пушкало на танк и за западните танкчета нещата стават плашещи. 115 мм оръдие след определена дистанция е било кофти но до нея е мачкало всичко наред, скоростта на снаряда е била плашеща

Comment

Ще те разочаровам, УГ категорично казаха че гладкоцевните оръдия няма да присъстват в играта.

Comment

miaz написа Виж мнение
        Ще те разочаровам, УГ категорично казаха че гладкоцевните оръдия няма да присъстват в играта.
        Считам че този момент с гладкоцевните ще дойде, отделно няма да се учудя ако вкарат Т 55АМ 2 като премиум 9 - ка , а това стане ли това значи втори Персик, а има ли втори Персик значи това чудо да ми влезе в хангара.
        П.П. Както каза някой играта е с исторически танкове, а от там е гладкоцевни пушкала + допълнителна екранировка.
        П.С. Супер Пършинга го купихме със хлапето преди една година горе долу, като самият той искаше китаец или лъв но аз го разубедих, че китаеца неструва, а още повече лъвът. Основния довод който му изкарах бе екранировката, която плашеше слабите стрелци - нубове, които изреваха че този мутант не се пробива, а от там и сегашната промяна в самата бронировка. Да екраните помагат но това незначи, че няма пробиване. А забравих, ако някой си мисли , че Лъват все още е най добрият прем в играта дълбоко се лъжи. За мен е Пършинга последван от китаеца. Поддържам това мнение защото, няма лъв който да ми излезе насреща когато съм с пършинга и да не даде бързо фира.

Comment

"Историческото" на танковете в тая игра са имената им.
          "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

feersum написа Виж мнение
            "Историческото" на танковете в тая игра са имената им.

Първо наздраве. За другото не е много сигурно. По скоро за повечето, хич не е сигурно. В най общи линии съм съгласен че част от профилите на средните тиъри, както и част от камуфлажите, символите и траковете на веригите са близо до реални такива. Останалото си е чисто Уоргеймингска стъкмистика, в което не виждам нищо лошо. Игрицата е лека и зарибяваща. Изискваща малък ресурс на ПС-то само от едно ядро. И редовно, макар и неграмотно съпортвана. Който има желание да придава реализъм на игрални ситуации си има фантазия за целта. Играта позволява да си се вживяват колкото им харесва, щом това ги разтоварва.

Възможно е с новата графика и въвеждане на " исторически" битки, някога, нещата леко да се подобрят.

Comment

Tоповата японска машинка и се виждат повечето японски средни на иконка:

Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Мммммм cute, ще се взема.
                albireo написа
                ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Тестът на 8.10 тръгва на 28 или 29 ноември. Пускане на пача за масова потреба - преди Коледа.
                  Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Пак бързат, направо се посраха с тия нови пачове. Тамън наглася модове, звуци, ексвием и айде пак наново. Теста е хубаво нещо, ще пробвам японците, много съм им мераклия.

Comment

Нов чат, като в самолетите споменават. Мислят да махат ламбата, и златните снаряди за сребро.

Comment

за златото няма такова нещо ("аз така мисля" каза тоя "вододел") обмислят да резнат дмг-то на златните с 25-30% защото иначе няма да е честно да дават предимство на богатите играчи които могат да си купуват злато в произволни количества! това го каза един от разработчиците преди седмица в едно интервю
                        и за лампата доста се колебаят понеже ще настане голям рев ако го направят това

Comment

Според мен, проблема не е в "богатите играчи", проблема е, че куцо кьораво и сакато пердаши с голд и бронята я сведоха до минимум като фактор в играта. Танковете са като гладиатори захвърлили щитовете си, които си мерят мечовете, на кой му е по дълъг.

Comment

вярно е това че златото за сребро промени играта но вече няма връщане в старото положение и за това ще намалят ДМГ на златните снаряди за да редуцират използването им

Comment

Ако се намали поражението което правят количеството на използваните снаряди ще се покачи.
                              Nobody has three balls but some people have two very good ones!

Comment

обаче цената им остава същата и тогава сериозно ще се покачи и разхода за сребро за тях

Comment

Working...
                                X