1951 написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
8.10
Collapse
X
-
miaz написа Виж мнениеЩе те разочаровам, УГ категорично казаха че гладкоцевните оръдия няма да присъстват в играта.
П.П. Както каза някой играта е с исторически танкове, а от там е гладкоцевни пушкала + допълнителна екранировка.
П.С. Супер Пършинга го купихме със хлапето преди една година горе долу, като самият той искаше китаец или лъв но аз го разубедих, че китаеца неструва, а още повече лъвът. Основния довод който му изкарах бе екранировката, която плашеше слабите стрелци - нубове, които изреваха че този мутант не се пробива, а от там и сегашната промяна в самата бронировка. Да екраните помагат но това незначи, че няма пробиване. А забравих, ако някой си мисли , че Лъват все още е най добрият прем в играта дълбоко се лъжи. За мен е Пършинга последван от китаеца. Поддържам това мнение защото, няма лъв който да ми излезе насреща когато съм с пършинга и да не даде бързо фира.
Comment
-
feersum написа Виж мнение"Историческото" на танковете в тая игра са имената им.
Първо наздраве. За другото не е много сигурно. По скоро за повечето, хич не е сигурно. В най общи линии съм съгласен че част от профилите на средните тиъри, както и част от камуфлажите, символите и траковете на веригите са близо до реални такива. Останалото си е чисто Уоргеймингска стъкмистика, в което не виждам нищо лошо. Игрицата е лека и зарибяваща. Изискваща малък ресурс на ПС-то само от едно ядро. И редовно, макар и неграмотно съпортвана. Който има желание да придава реализъм на игрални ситуации си има фантазия за целта. Играта позволява да си се вживяват колкото им харесва, щом това ги разтоварва.
Възможно е с новата графика и въвеждане на " исторически" битки, някога, нещата леко да се подобрят.
Comment
-
за златото няма такова нещо ("аз така мисля" каза тоя "вододел") обмислят да резнат дмг-то на златните с 25-30% защото иначе няма да е честно да дават предимство на богатите играчи които могат да си купуват злато в произволни количества! това го каза един от разработчиците преди седмица в едно интервю
и за лампата доста се колебаят понеже ще настане голям рев ако го направят това
Comment
Comment