Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Oплаквания, идиотизми и всякакви негативизми.
Collapse
X
-
Rumen SF написа Виж мнениеТова с критичните удари става епидемия...
На т-54 - първи удар - боекомплект, втори верига, трети боекомплект...
Всеки втори изстрел е крит. Явно трябва да се разходват натрупаните златни консумативи...
Има хак които цели автоматично критичните зони, преди дни пишеше в друг форум и сега и тези които не са знаели вече знаят, айм бот ли се казваше или нещо такова, правили са опит за една седмица и си е дигнал човека статистиката с 10-15% някъде. ВГ не могат да го хванат тъй като се използвал в даден момент само, било неще като натискане на клавиш от клавиатурата, и казват от ВГ че не помагал много и затова не обръщали внимание, но опита на хората показва че помага и че не могат да го хванат. Имаше и видео как се държи дадения хак но само се предполага и не може да се докаже, просто много бързо се прицелва, човека си стреляше без да е свил кръга и 90% от попаденията бяха критични.
Comment
-
Текат ми спечелените премиумни дни, но идиотчетата все при мен. Коля и беся - загуба. Убият ме в началото или нямам почти никакъв принос - разгромна победа, съответно петорният опит е супер жалък. Винаги без изключение, когато има мисии за премиум или вече съм го спечелил, загубите задължително преобладават и едноклетъчните ми съсипват настроението и желанието да влизам в тази игра." Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие." Оскар Уайлд.
Колкото повече научавам, много повече откривам, че не знам.
Много лесно е да искаш, по-важно е да можеш, а най-добре е да го направиш.
Comment
-
Е те това се казва сакато същество, дете на олигофрен и дебилка (или обратното).
В острещният отбот, проверих го защот кампеше в средата на нищото...и беше в платун с подобен идивид...то трябва МНОГО активно да сисаботираш отбора за да докараш такава статистика. И за по-сигурно с още едно другарче-идиотче.
Comment
-
Общо щета на отбора: 5627
Такава нанесена от мен: 2893
Щета, нанесена с моя помощ: 1963
Сумарно аз съм отговорен за 4856 от щетата на целия отбор или иначе казано 86%. Каква е логиката да се играе с по 15 души в отбор, след като в битка не повече от 10 човека са ефикасни? Никога не ми е хрумвало да проверявам дали всъщност един човек може да "носи" наистина отбора си, но в този случай резултатите са просто потресаващи. Да не говорим за това, че накрая остана да се справя с ТОГ на пълни точки живот, а имах само 6 останали снаряда. Като изключим "случайните" рикошети и също толкова "случайни" пропуски излиза, че в една битка може да направиш не повече от 50% щета от общите точки живот на вражеския отбор. Тоест хем не можеш да носиш сам отбора си, хем той не може да "носи" теб.
Comment
-
Тази дни голям гърч за мен - всичките ми 7-ци го страдат много от гигантически размер! Вчера с Тигъра ми имах 3,5к поражение и загуба, редовно 1,5-2,5к поражение и загуба! И редовно съм с/у 9 тиър! Е, как да прогресира човек! От по принцип 4 снаряда APCR взех да нося поне по 10 бр. минимум за да имам все пак някакви поражения. Най-восокия ми тиър е 7, но с отлични екипажи от поне 2 умения, но отборите или тиъра са отврат! Това някъде от около 3 седмици непрекъснато, както и все по често има поне по 2 а често и по 3 артилерий в отбор и играта се свежда често в стоене само зад някоя сграда за да не думне артилерията. Доскоро с Тигърчето имах 65% успеваемост - сега съм на 53%!!! Направо неиздържам на този мачмейкинг. При вас как е?
Comment
Comment