Oплаквания, идиотизми и всякакви негативизми.

Collapse
X

• Време
  • Show
new posts
  • Eguo
    ветеран
    • Jun 2007
    • 2320

Rumen SF написа
    Това с критичните удари става епидемия...
    На т-54 - първи удар - боекомплект, втори верига, трети боекомплект...

Всеки втори изстрел е крит. Явно трябва да се разходват натрупаните златни консумативи...
    "Златни снаряди" за "сребро" - най-голямата грешка. (Според Джов)
    9:01

http://vseknigi.3dn.ru/publ/19-1-0-186

Comment

• и11
      новак
      • Mar 2013
      • 19

Rumen SF написа
      Това с критичните удари става епидемия...
      На т-54 - първи удар - боекомплект, втори верига, трети боекомплект...

Всеки втори изстрел е крит. Явно трябва да се разходват натрупаните златни консумативи...

Има хак които цели автоматично критичните зони, преди дни пишеше в друг форум и сега и тези които не са знаели вече знаят, айм бот ли се казваше или нещо такова, правили са опит за една седмица и си е дигнал човека статистиката с 10-15% някъде. ВГ не могат да го хванат тъй като се използвал в даден момент само, било неще като натискане на клавиш от клавиатурата, и казват от ВГ че не помагал много и затова не обръщали внимание, но опита на хората показва че помага и че не могат да го хванат. Имаше и видео как се държи дадения хак но само се предполага и не може да се докаже, просто много бързо се прицелва, човека си стреляше без да е свил кръга и 90% от попаденията бяха критични.

Comment

• bruchpilot
        редовен
        • Jun 2013
        • 185

Егати работата - вчера реших да пусна някоя и друга игра и за пет боя имах общо девет критични повреди, без въобще да броя веригите?!!?!!?! От тях два бяха на артилерия!!!!!! А в първия бой даже и с артилерията отнесох два крита преди да ме убият. К'во става бе мамка му...

Comment

• Gaden Gogi
          The Voice of Reason
          • Oct 2003
          • 10940

ха ха, премина наказателният ММ. от вчера всичко е нормално, 60+% победи. някъде към 2-3 седмици ме мъчи, докато не паднах от 54,1 на 53,85 май
          Руска простотия.

Comment

• Gaden Gogi
            The Voice of Reason
            • Oct 2003
            • 10940

хм, сега като гледам по-скоро 3-4 седмици ще да е било.

Comment

• Eguo
              ветеран
              • Jun 2007
              • 2320

Дори Джов плаче...
              http://vseknigi.3dn.ru/publ/19-1-0-186

Comment

• Mu3epHuk
                редовен
                • Jan 2014
                • 115

Текат ми спечелените премиумни дни, но идиотчетата все при мен. Коля и беся - загуба. Убият ме в началото или нямам почти никакъв принос - разгромна победа, съответно петорният опит е супер жалък. Винаги без изключение, когато има мисии за премиум или вече съм го спечелил, загубите задължително преобладават и едноклетъчните ми съсипват настроението и желанието да влизам в тази игра.
                " Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие." Оскар Уайлд.
                Колкото повече научавам, много повече откривам, че не знам.
                Много лесно е да искаш, по-важно е да можеш, а най-добре е да го направиш.

Comment

• Gaden Gogi
                  The Voice of Reason
                  • Oct 2003
                  • 10940

Click image for larger version

Name:	shot_350.jpg
Views:	1
Size:	687.9 КБ
ID:	547428
                  Е те това се казва сакато същество, дете на олигофрен и дебилка (или обратното).
                  В острещният отбот, проверих го защот кампеше в средата на нищото...и беше в платун с подобен идивид...то трябва МНОГО активно да сисаботираш отбора за да докараш такава статистика. И за по-сигурно с още едно другарче-идиотче.

Comment

• GEGENBolschewismus
                    новак
                    • Aug 2013
                    • 10

Click image for larger version

Name:	shot_001.jpg
Size:	468.5 КБ
ID:	547922Click image for larger version

Name:	shot_002.jpg
Size:	437.7 КБ
ID:	547923Click image for larger version

Name:	shot_003.jpg
Size:	411.6 КБ
ID:	547924
                    Общо щета на отбора: 5627
                    Такава нанесена от мен: 2893
                    Щета, нанесена с моя помощ: 1963
                    Сумарно аз съм отговорен за 4856 от щетата на целия отбор или иначе казано 86%. Каква е логиката да се играе с по 15 души в отбор, след като в битка не повече от 10 човека са ефикасни? Никога не ми е хрумвало да проверявам дали всъщност един човек може да "носи" наистина отбора си, но в този случай резултатите са просто потресаващи. Да не говорим за това, че накрая остана да се справя с ТОГ на пълни точки живот, а имах само 6 останали снаряда. Като изключим "случайните" рикошети и също толкова "случайни" пропуски излиза, че в една битка може да направиш не повече от 50% щета от общите точки живот на вражеския отбор. Тоест хем не можеш да носиш сам отбора си, хем той не може да "носи" теб.

Comment

• Хатори Ханзо
                      редовен
                      • Aug 2009
                      • 205

Тази дни голям гърч за мен - всичките ми 7-ци го страдат много от гигантически размер! Вчера с Тигъра ми имах 3,5к поражение и загуба, редовно 1,5-2,5к поражение и загуба! И редовно съм с/у 9 тиър! Е, как да прогресира човек! От по принцип 4 снаряда APCR взех да нося поне по 10 бр. минимум за да имам все пак някакви поражения. Най-восокия ми тиър е 7, но с отлични екипажи от поне 2 умения, но отборите или тиъра са отврат! Това някъде от около 3 седмици непрекъснато, както и все по често има поне по 2 а често и по 3 артилерий в отбор и играта се свежда често в стоене само зад някоя сграда за да не думне артилерията. Доскоро с Тигърчето имах 65% успеваемост - сега съм на 53%!!! Направо неиздържам на този мачмейкинг. При вас как е?

Comment

Working...