Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кратки въпроси
Collapse
X
-
далекомера не става, само куполката с картечницата. Иначе за да разгледаш броневите схеми е добре да си набавиш нещото наречено:
WotTankViewer
там може да отовориш броневата схема на всичко и да ис гледаш на воля...повярвай ми доста ще се изненадаш от някой неща особенно за разнесената броня която на някой гадости достига до 200 мм...и не е обявена в официалните статистики.
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениедалекомера не става, само куполката с картечницата. Иначе за да разгледаш броневите схеми е добре да си набавиш нещото наречено:
WotTankViewer
там може да отовориш броневата схема на всичко и да ис гледаш на воля...повярвай ми доста ще се изненадаш от някой неща особенно за разнесената броня която на някой гадости достига до 200 мм...и не е обявена в официалните статистики.
Броневите схеми+всякакви други видими и невидими статистики на всички танкове в играта и възможност за сравняване и симулиране на различни конфигурации (модули,екипаж и т.н.).
Аз останах доста доволен от тая джаджа,добра работа са свършили китайците.
Comment
-
emkirov написа Виж мнениеИ аз играя с него и мисля често ме стрелят тия снаряди защото трудно пробиват СТ 1 особено от далече . Да попитам ИС 4 или ИС 7 е по добър или няма еднозначно мнение .
Comment
Comment