Кратки въпроси

Collapse
X

• Време
  • Show
new posts
  • Лейн
    ветеран
    • Feb 2006
    • 7116

Така - изкарал съм експириънса за ИС-3 и за Карнарвън, но нямам кинти и за двете - кое да си купя първо с цел бърза печалба на пари?

ПП - едният Черен принц ме влудява с влаченето си, а ИС-ът си ОК.

Comment

• don4o
      ветеран
      • Dec 2012
      • 613

Тези танкове няма да ти донесат бърза печалба!Виж-удоволствие от играта може!Специално на мен любим танк ми е ИС-3.Купи го ,изучи всички модули,поиграй и ако имаш оплаквания аз ще черпя!

Comment

• Лейн
        ветеран
        • Feb 2006
        • 7116

мерси, действам.

Comment

• 1951
          Airman
          • Aug 2006
          • 2910

кало написа
          Така - изкарал съм експириънса за ИС-3 и за Карнарвън, но нямам кинти и за двете - кое да си купя първо с цел бърза печалба на пари?

ПП - едният Черен принц ме влудява с влаченето си, а ИС-ът си ОК.
          С премиумен акаунт ли си?
          Ако си, то и двата танка ще ти дават някакъв приход (не кой знае какъв).
          Опциите да изкарваш пари са няколко - с премиумен акаунт и танковете от тиър 5 - 6 и някои 7 (там съотношението на изкарани пари към разходите е най-добро); с премиумен акаунт и с премиумен танк (тиър 8 изкарват най-много, от гледна точка на стойност ефективност тиър 5 са най-добри (струват малко реални пари, но изкарват доста сребро)) или с нормален акаунт и премиумен танк.
          Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

• Gaden Gogi
            The Voice of Reason
            • Oct 2003
            • 10940

Ис-3 дори с нормален акаунт си е яко на плюс, отделно бидейки руски танк в руска игра е напомпан неприлично. Кернавона няма как да изкарва пари защото снарядите са скъпи а правят малко щета, но пък е приятен за игра.

Comment

• Лейн
              ветеран
              • Feb 2006
              • 7116

С премиумен съм. Ще пробвам ИС-3, пък - до два-три дни и Карнарвън.

Колкото до напомпването - малко неща, ако изобщо има такива, са близки до реалността в играта.

Comment

• ViktorKitov
                редовен
                • Oct 2013
                • 159

Gaden Gogi написа
                Ис-3 дори с нормален акаунт си е яко на плюс, отделно бидейки руски танк в руска игра е напомпан неприлично. Кернавона няма как да изкарва пари защото снарядите са скъпи а правят малко щета, но пък е приятен за игра.
                На кривата ракета снарядите са й виновни.

Comment

• Gaden Gogi
                  The Voice of Reason
                  • Oct 2003
                  • 10940

ViktorKitov написа
                  На кривата ракета снарядите са й виновни.
                  А какъв ти е проблема на тебе?

Comment

• ViktorKitov
                    редовен
                    • Oct 2013
                    • 159

Gaden Gogi написа
                    А какъв ти е проблема на тебе?
                    Никакъв. Намеквам, че ако имаш проблеми с Каер (Както се произнася) нарвън, то цената на снарядите не решаващ фактор.

Comment

• Gaden Gogi
                      The Voice of Reason
                      • Oct 2003
                      • 10940

кало написа
                      С премиумен съм. Ще пробвам ИС-3, пък - до два-три дни и Карнарвън.

Колкото до напомпването - малко неща, ако изобщо има такива, са близки до реалността в играта.
                      Доста от американските са си със съвсем реални конфигурации. Иначе за пари ИС-3 е добър, дори ИС-8 излиза на плюс с нормален акаунт. Кернавона и първият Центурион излизат на нула при много резултатна стрелба и ако няма повреди, но пък Кернавона е много приятна машина, няма висока макс. скорост но ускорява бързо, върти се добр еи катери също добре, челната броня е приемлива а оръдието е особенно приятно...поне на мене ми е приятно де, аз обичам с игломети да играя, и е много добро за снапене, точно е и свива много бързо, а с подкалибрени пробива практически всичко. Но не е доходоносен.

Comment

• Gaden Gogi
                        The Voice of Reason
                        • Oct 2003
                        • 10940

ViktorKitov написа
                        Никакъв. Намеквам, че ако имаш проблеми с Каер (Както се произнася) нарвън, то цената на снарядите не решаващ фактор.
                        И как ти хрумна че имам проблем с "както и да се произнася" ? Танка е изключително приятен, просто не е доходен....както и написах.

Comment

• don4o
                          ветеран
                          • Dec 2012
                          • 613

Лично за мен ИС-3 и Т-54 са най добрите за игра танкове!Поне за сега!

Comment

• vvasman
                            редовен
                            • Apr 2007
                            • 183

Преди малко останали сме двама на двама и се капват базите на Комарин отивам, намествам се в кръга със СУ-152 на един изстрел срещу една тежка девятка пълна с кръв, заредил съм злато да ресетна, но сме така че покажа ли се го отнасям. Въпроса ми е защо след като бях в кръга не се спря брояча на капването ?

Comment

• falcon_bg
                              ветеран
                              • Nov 2012
                              • 682

vvasman написа
                              Преди малко останали сме двама на двама и се капват базите на Комарин отивам, намествам се в кръга със СУ-152 на един изстрел срещу една тежка девятка пълна с кръв, заредил съм злато да ресетна, но сме така че покажа ли се го отнасям. Въпроса ми е защо след като бях в кръга не се спря брояча на капването ?
                              Защото са били двама а ти един.

Comment

• ViktorKitov
                                редовен
                                • Oct 2013
                                • 159

Gaden Gogi написа
                                И как ти хрумна че имам проблем с "както и да се произнася" ? Танка е изключително приятен, просто не е доходен....както и написах.
                                Налучквам.

Comment

Working...