If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Какво да слагам за 3-ти слот оборудване на ИСУ-152 имам дотиквач и мрежа за третият слот се колебая между подобрен прицел,вентилация и рогатка?
Екипажа ми е със 100% камуфлаж.
Какво да слагам за 3-ти слот оборудване на ИСУ-152 имам дотиквач и мрежа за третият слот се колебая между подобрен прицел,вентилация и рогатка?
Екипажа ми е със 100% камуфлаж.
Аз съм сложил подобрен прицел.За мен е важно бързото прицелване!Спасявало ме е много пъти!
Аз ли съм пропуснал нещо или е бъг. Остават ми 1кил и 30мин. за последния ден на промоцията за 250 000 ,карам си смело напред и пуцам,след мен се лепна един идиот,докарам някой до 200точки живот той го гръмне.Това повторено 3 пъти,обръщам се да му вкарам 2/3 снаряда останали в барабана но нъцки,не ми разрешава да го опукам, бутона за стрелба неактивен.Следващата битка пробвах нарочно да гръмна някой от своите,същата работа. Ако вече не може да се стреля по кретените баси и забавлението.
явно си инсталирал мода на жове или друг и не си чел внимателно какво инсталираш има нов мод в паковете които заключва стрелбата по унищожени танкове и съюзници
явно си инсталирал мода на жове или друг и не си чел внимателно какво инсталираш има нов мод в паковете които заключва стрелбата по унищожени танкове и съюзници
Миро, дай линк моля те, че мода на Jove (който аз инсталирах) няма такова нещо ( няма и зум , който ми е важен, махнати са и белите танкове). Полезно ще е , често ми се случва да хабя изстрели по трупове, като сме скочили много хора на някого
http://virtus.pro/training/world_of_...-patchu-0-8-9/ сигурно си с някоя от първите версии след излизането на пача по мода се работи постоянно и в момента е на 6-та версия от излизането на последния пач! а заключването на стрелбата може да се отмени при нужда с натискането на "алт"
http://virtus.pro/training/world_of_...-patchu-0-8-9/ сигурно си с някоя от първите версии след излизането на пача по мода се работи постоянно и в момента е на 6-та версия от излизането на последния пач! а заключването на стрелбата може да се отмени при нужда с натискането на "алт"
Блг, няма да натискам ALT. Всеки ден се заричам да не гърмя идиоти и всеки ден се провалям
Ако можех и чата да изключа.....................
Здравейте!Докато качвам обновяването да попитам-някой който е пробвал японците да сподели впечатления?Ще бъда благодарен!Викторе,не се крий ами кажи какво да очаквам от дръпнатите!!!!?
Аз ги добутах до 5то ниво вкл. като минах през леките.Доста приятни танкове са ,бързички ,дупчат ,с картонена броня.Петицата ме дразни засега -няма никаква броня-очаквано ,постоянно критикали ,а и не съм отворил последното оръдие.Дано тогава ми хареса.
Шестицата е горе-долу добра засега съм и сложил само топовото оръдие и е страшно спъната откъм ходови качества, но мисля че камуфлажа и е много добър и от втора линия е много неприятен противник. Лошото е за мен, че това не са ми силните страни все ме влече между шамарите, а за там този танк не става. Оръдието стреля на 3,3 сек. като пълнача е на 80% с вентилация и добутвач. Като стане на 100 ще падне под 3 сек на изстрел.
Comment