няма ли начин тая игра да се играе и на по-скапан нет,освен че съм си направил всички визуални настройки на най-ниска степен
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кратки въпроси
Collapse
X
-
radoslav_691 написа Виж мнениеохооо,тук не стига над 400 и в най-добрите моменти,все пак благодаря,ако научиш нещо кажи,ще го пробвам,че ме побърква-стреляш-той вече си заминал,теб те стрелят,ти мислиш,че си избягал,а то половината живот го няма....
Comment
-
radoslav_691 написа Виж мнениеинтересно,на двата евросървъра е около 200,а на азиатския е около 350-400,аз си мислех,че повечето е по-добро
SEA (Азия) сървърът, ако не ме лъже паметта е в Сингапур. Затова пингът ти до EU е по-добър.
Comment
-
Eguo написа Виж мнениеа RU?
Сървъри по-близо. И голям брой.
Но доколкото виждам той вече си има Тигър на EU, което си е доста инвестирано време.
radoslav_691 написа Виж мнениеЗначи излишно правих акаунт в него да си гоня европейските машини-доста безсънни нощи изкарах,сега играя и на двата,когато където може.Мерси много за отзивчивостта към проблема ми
Comment
-
don4o написа Виж мнениеВикторе дай съвет!Т-54-завършвам до ден първо умение.То е братя по оръжие.Какво да сложа за второ?Предварително благодаря!!!Last edited by ViktorKitov; 08-11-2013, 01:57.
Comment
-
ViktorKitov написа Виж мнениеРемонт, аз не знам как си се наказвал досега да играеш 9-то ниво танк без умения (Братята не се брои преди 100%)...
Comment
-
don4o написа Виж мнениеВикторе при мен почти всеки танк почва от 50-75% максимум!Аз не съм купувал никога премиум танк.Карам по естествен път така да се каже!Става бавно понеже не мога да сложа обучен екипаж,но аз не бързам!А за Т-54 ще те послушам щом така казваш.Аз мислех да слагам лампичка а за другите според нуждите им но ще те послушам.Благодаря за съвета!Понеже всичко почвам от нула може би затова чак сега резултатите ми почнаха да се вдигат.Най силните ми танкове са Т-34 и ИС-3 на трето умение 75%.Голям кеф е да се развиваш последователно и всеки ден да отключваш нови и по-добри модули и танкове.
Лампата и някои перкове работят само на 100%, отново е лудост да се играе толкова игри (Дори повече отколкото за 1-то умение) без да ти работи перкът.
Comment
Comment