а защо реши че сме я зацапали с модове?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки
Collapse
X
-
don4o написа Виж мнениеПредполагам че се проявява само на определен тип видеокарти.Аз съм с GEFORCE.
Comment
-
Здравейте!Не знаех към коя тема да отнеса това любопитно нещо,затова пиша тук.Ако нещо бъркам моля за извинение!Днес имах много интересна битка-попаднах на изключителен играч!Натръшка 6-7 наши танка от раз!Добре че отбора му не беше неговото ниво!С две думи победихме,но аз се заинтересувах от него.Този човек НИКОГА не е играл с руски или китайски танкове!!!Най вече немски.Ето неговата статистика
Comment
-
don4o написа Виж мнениеЗдравейте!Не знаех към коя тема да отнеса това любопитно нещо,затова пиша тук.Ако нещо бъркам моля за извинение!Днес имах много интересна битка-попаднах на изключителен играч!Натръшка 6-7 наши танка от раз!Добре че отбора му не беше неговото ниво!С две думи победихме,но аз се заинтересувах от него.Този човек НИКОГА не е играл с руски или китайски танкове!!!Най вече немски.Ето неговата статистика[ATTACH=CONFIG]21647[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]21648[/ATTACH]
Comment
-
то почти за хвалба, но все пак тук, много битки поред все победа, включая и защитата на клановата земя, но в последната в реда (за сега) аз със стоков Т-54 в Т10, и на моето направления все Т10-ки...от отчаяние зареждам с фугаси (както казах със токово оръдие съм) и тъкмо съм презаредил, съдбата праща подарък- Бтамобил, с борда към мене - "бум-бам, мерси мадам", дори ен разбра от къде му дойде много забавно ми стана.
Comment
-
1951 написа Виж мнениеНеусетно минахме нивото от 10 000 мнения в раздела
Comment
Comment