Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Това може да ви е интересно!http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=2396922

Comment

Искам само да напомня, че макар и темата да е "Общи приказки" все пак да се ограничаваме в сферата на WOT. Форумът има и други раздели, където може да се разискват заровените/отровените танкове от границата - http://forum.boinaslava.net/showthre...ED%EA%EE%E2%E5
      Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

tconiotconev написа Виж мнение
        Между другото ако незнаеш при руснаците на карта Летище , който свали самолет му дават 100000 голд, но трябва да си в бой, а не в тренировъчна стая.
        Кой ги дава, Wargaming ли? Може ли линк/скрийншот?

Comment

1951 написа Виж мнение
          Искам само да напомня, че макар и темата да е "Общи приказки" все пак да се ограничаваме в сферата на WOT. Форумът има и други раздели, където може да се разискват заровените/отровените танкове от границата - http://forum.boinaslava.net/showthre...ED%EA%EE%E2%E5
          Моля искрено за извинение!

Comment

Мисля, че това е бъзик. Аз поне, доколкото знам, това е анимация, и няма как да бъдат свалени.

Comment

И аз така мисля, затова исках някакво доказателство. То ако даваха злато и самолетите се сваляха, всички на тази карта щяха само по тях да гърмят даже и 1000 да беше, а не както пише 100К...

Comment

Мдам.... WG си купиха кипърска банка

Базираната в Кипър беларуска офшорна компания "Уоргейминг паблик" (Wargaming Public), издател на компютърни онлайн игри, стана един от основните акционери на кипърската Хеленик банк, една от трите най-големи банки на острова, предаде ИТАР-ТАСС, като се позова на кипърската държавна телевизия.
                Базираната в Кипър беларуска офшорна компания "Уоргейминг паблик" (Wargaming Public), издател на компютърни онлайн игри, стана един от основните акционери на кипърската Хеленик банк, една от трите най-големи банки на острова, предаде ИТАР-ТАСС, като се позова на кипърската държавна телевизия.
                Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

1951 написа Виж мнение
                  Мдам.... WG си купиха кипърска банка

http://www.dnevnik.bg/biznes/2013/11...oven_akcioner/
                  Идея за спешъл:Правиш влог в банката от минимум 50000 евро и получаваш ексклузивен подарак Тайп 59G+2 години премиум+още един нискотиърен премиум по избор!

Comment

Гледкам им новата "зала на славата"..и се чудя, като как човек може да надруса 430 битки за един ден, или по-скоро колко човека играят с този акаунт? или това е някакво абсолютно безмозъчно АФК/бот идиотче, защото за върпсоните 430 битки има само 30 фрага и 376 среден експи. Първите трива са все от този дол дренки.

Comment

Mitko написа Виж мнение
                      Мисля, че това е бъзик. Аз поне, доколкото знам, това е анимация, и няма как да бъдат свалени.
                      Да това е наистина майтап. Аз между другото ейтака за себеси пробвах да стрелям по един фърчипляктор в играта и да ти кажа видях как снаряда мина през него, а ефект нула. Отделно съм засичал майтапи на тази тема многократно или как да наравим фаровете на танка да светят, но само си докарваш да те изхвърли играта от битка.

Comment

Случва ли ви се играта (често) да ви изхвърля? мен най-редовно при край на битката или ако с аме гръмнали и излизам ме изхвърля, това от новият пач насам.

Comment

Gaden Gogi написа Виж мнение
                          Случва ли ви се играта (често) да ви изхвърля? мен най-редовно при край на битката или ако с аме гръмнали и излизам ме изхвърля, това от новият пач насам.
                          И при мен е така!Аз мислех че е от компа.

Comment

don4o написа Виж мнение
                            И при мен е така!Аз мислех че е от компа.
                            И аз съм така.

Comment

Svakoto написа Виж мнение
                              И аз съм така.
                              Изглежда има проблем с играта!Моля всеки при когото се получава същото да сподели!Много е досадно да не може да видиш резултата от играта-особенно ако си победил с голям резултат!

Comment

Нямам никакви проблеми с играта.Върви си на пушка, ако не се зацапва с всякакви модове и псевдо такива. То от хитреци и разбирачи....

Comment

Working...
                                X