Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

falcon_bg написа Виж мнение
    http://forum.worldoftanks.eu/index.p...orld-of-tanks/
    Четете и се смейте! ЕУ общността показва един голям среден пръст на WG и амбициите им за втори "Златен джойстик".
    Аз лично гласувах във всички други категории,но не и в тая за онлайн игри искам да ги видя в какво точно ще се изрази благодарността им за моя вот Капиш?
    Да развържат кесията и ще стане...
    Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Sideseep + контрол над купола.
      Тактиката още си работи ако се прилага както трябва.
      Масово в рандом срещам Е-100ци, които си стоят с купола челно към мен, след което реват, че съм "gold noob"

За съжаление/щастие британеца ме стреляше с НЕ иначе потенциалния отиваше 20к++
      Attached Files
      Nobody has three balls but some people have two very good ones!

Comment

Нещо не ми е ясно.
        Напоследък, покрай промоции, промоцийки, ивенти, мисии и т.н., стана доста лесно да натрупаш доста парички в сребро. Дори посредствен играч (и май там е отговора на въпроса ми) би могъл да понатрупа състояние, позволяващо му да понакупи "златни ммуниции" със сребро, да събере по-бързо сумата за купуване на разкрит, но скъп танк.
        Мисля си обаче, това няма ли да се отрази и да рефлектира като спад на продажбите на премиумни машини? Нали идеята на премиумния танк е да ПЕЧЕЛИ пари, без да е задължително да е безумно силната ОП машина за "Нагиб".
        Защо трябва някой да си купува премиумен танк, като пари се изкарват вече съвсем спокойно с редовите машини, чак до 8, та и 9 тиър понякога - зависи колко добре си се представил де.
        http://worldoftanks.eu/community/acc...lusBulgaricus/

Comment

Защото ще свикнеш да харчиш и когато сладките мисиси свършат ще имаш сериозен дефицит. Ето съвсем лесната мисия за 250К сребро вече я няма. мисията за ден премиум на аванта също я няма, очаквам скоро да спрат и тази за 7 дена.

Comment

Gaden Gogi написа Виж мнение
            Защото ще свикнеш да харчиш и когато сладките мисиси свършат ще имаш сериозен дефицит. Ето съвсем лесната мисия за 250К сребро вече я няма. мисията за ден премиум на аванта също я няма, очаквам скоро да спрат и тази за 7 дена.
            Има логика в това, което казваш. Като се създаде инерцията, сладостта от това да имаш парички, после като пресъхне кладенчето, ще се замислиш за премиумен танк.
            http://worldoftanks.eu/community/acc...lusBulgaricus/

Comment

BacillusBulgaricus написа Виж мнение
              Има логика в това, което казваш. Като се създаде инерцията, сладостта от това да имаш парички, после като пресъхне кладенчето, ще се замислиш за премиумен танк.
              Особено ако си играл без премиум. Таман усетиш вкуса да се разполагаш по-нашироко - и парите пресъхнат. И се замисляш дали да не си вземеш прем акаунт или поне танк.
              "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

За тези които се интересуват от танковете и озвън играта- препоръчвам да си набавите 6-7-8 брой на Техника и Въоръжение, има много простанна статия за Ис-7.

Comment

Здравейте!Поиграх малко на руския сървър-там гарага струва 150 злато!

Comment

don4o написа Виж мнение
                    Здравейте!Поиграх малко на руския сървър-там гарага струва 150 злато!
                    В момента има намаление, иначе си е 300. Но златото там е в долари вместо в евро.

Comment

Започва да става проблем вече.
                      Attached Files

Comment

Ultramarine написа Виж мнение
                        Позволете ми предложи ... В тази битка "червени" има победа?

Да... как то неправильно произошел подбор команд.
                        http://vseknigi.3dn.ru/publ/19-1-0-186

Comment

Ultramarine написа Виж мнение
                          Малко е!!!
                          "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

А вразите имат 3 деветки в повече. м-даааа

Comment

Победа или равен беше, но продължи над 12-13мин., то нямаше и как да е иначе при това положение.

Другият отбор се беше окопал от страх, нашият отбор се беше окопал, защото така му е лесно и не вижда, че има превъзходство.Медиумите заформихме един бой на А1, продължил 2-3мин., след което започна голямото чакане.

Comment

Сега е момента на артитата xD
                                War, war never changes..

Comment

Working...
                                X