Общи приказки
Collapse
X
-
Nobody has three balls but some people have two very good ones!Comment
-
Нещо не ми е ясно.
Напоследък, покрай промоции, промоцийки, ивенти, мисии и т.н., стана доста лесно да натрупаш доста парички в сребро. Дори посредствен играч (и май там е отговора на въпроса ми) би могъл да понатрупа състояние, позволяващо му да понакупи "златни ммуниции" със сребро, да събере по-бързо сумата за купуване на разкрит, но скъп танк.
Мисля си обаче, това няма ли да се отрази и да рефлектира като спад на продажбите на премиумни машини? Нали идеята на премиумния танк е да ПЕЧЕЛИ пари, без да е задължително да е безумно силната ОП машина за "Нагиб".
Защо трябва някой да си купува премиумен танк, като пари се изкарват вече съвсем спокойно с редовите машини, чак до 8, та и 9 тиър понякога - зависи колко добре си се представил де.Comment
-
Защото ще свикнеш да харчиш и когато сладките мисиси свършат ще имаш сериозен дефицит. Ето съвсем лесната мисия за 250К сребро вече я няма. мисията за ден премиум на аванта също я няма, очаквам скоро да спрат и тази за 7 дена.Comment
-
Има логика в това, което казваш. Като се създаде инерцията, сладостта от това да имаш парички, после като пресъхне кладенчето, ще се замислиш за премиумен танк.Comment
-
Особено ако си играл без премиум. Таман усетиш вкуса да се разполагаш по-нашироко - и парите пресъхнат. И се замисляш дали да не си вземеш прем акаунт или поне танк."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."Comment
-
За тези които се интересуват от танковете и озвън играта- препоръчвам да си набавите 6-7-8 брой на Техника и Въоръжение, има много простанна статия за Ис-7.Comment
-
Comment
-
Comment
-
Comment
-
-
Победа или равен беше, но продължи над 12-13мин., то нямаше и как да е иначе при това положение.
Другият отбор се беше окопал от страх, нашият отбор се беше окопал, защото така му е лесно и не вижда, че има превъзходство.Медиумите заформихме един бой на А1, продължил 2-3мин., след което започна голямото чакане.Nobody has three balls but some people have two very good ones!Comment
Капиш? 

Comment