falcon_bg написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки
Collapse
X
-
Нещо не ми е ясно.
Напоследък, покрай промоции, промоцийки, ивенти, мисии и т.н., стана доста лесно да натрупаш доста парички в сребро. Дори посредствен играч (и май там е отговора на въпроса ми) би могъл да понатрупа състояние, позволяващо му да понакупи "златни ммуниции" със сребро, да събере по-бързо сумата за купуване на разкрит, но скъп танк.
Мисля си обаче, това няма ли да се отрази и да рефлектира като спад на продажбите на премиумни машини? Нали идеята на премиумния танк е да ПЕЧЕЛИ пари, без да е задължително да е безумно силната ОП машина за "Нагиб".
Защо трябва някой да си купува премиумен танк, като пари се изкарват вече съвсем спокойно с редовите машини, чак до 8, та и 9 тиър понякога - зависи колко добре си се представил де.
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеЗащото ще свикнеш да харчиш и когато сладките мисиси свършат ще имаш сериозен дефицит. Ето съвсем лесната мисия за 250К сребро вече я няма. мисията за ден премиум на аванта също я няма, очаквам скоро да спрат и тази за 7 дена.
Comment
-
BacillusBulgaricus написа Виж мнениеИма логика в това, което казваш. Като се създаде инерцията, сладостта от това да имаш парички, после като пресъхне кладенчето, ще се замислиш за премиумен танк."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
don4o написа Виж мнениеЗдравейте!Поиграх малко на руския сървър-там гарага струва 150 злато!
Comment
-
Ultramarine написа Виж мнениеЗапочва да става проблем вече.
Да... как то неправильно произошел подбор команд.
Comment
-
Ultramarine написа Виж мнениеЗапочва да става проблем вече."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Победа или равен беше, но продължи над 12-13мин., то нямаше и как да е иначе при това положение.
Другият отбор се беше окопал от страх, нашият отбор се беше окопал, защото така му е лесно и не вижда, че има превъзходство.Медиумите заформихме един бой на А1, продължил 2-3мин., след което започна голямото чакане.Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
Comment