uzi71 написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки
Collapse
X
-
Kangiev написа Виж мнениеЗдравейте, търся хора за клана [NEREZ], за сега си цъкаме взводове и чат пат роти с други кланове. Всеки, който има желание е добре дошъл. Ще се радвам да се съберат хора и за кланови.
Поздрави.Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
1951 написа Виж мнениеИмате здрава емблема!Сега правя и страничка www.nerezite.tk.
Comment
-
Kangiev написа Виж мнениеМерси мерси, постарахме се.Сега правя и страничка www.nerezite.tk.
Comment
-
bigbeer написа Виж мнениеАко сте мераклии за съвместни роти, обадете се в ТС bardak.org Потърсете Grob4о и кажете, че аз съм ви насочил. Винаги има няколко свободни мераклии на линия. Основно от BOTEV , но се завъртат от различни БГ кланове. Само не им се връзвайте на майтапите, щото като вкарат по няколко бири и не спират. Има една особено гласовита кака. Чуете ли я направо бягайте, че не спира с часове, хване ли си слушатели .
Comment
-
bigbeer написа Виж мнениеАко сте мераклии за съвместни роти, обадете се в ТС bardak.org Потърсете Grob4о и кажете, че аз съм ви насочил. Винаги има няколко свободни мераклии на линия. Основно от BOTEV , но се завъртат от различни БГ кланове. Само не им се връзвайте на майтапите, щото като вкарат по няколко бири и не спират. Има една особено гласовита кака. Чуете ли я направо бягайте, че не спира с часове, хване ли си слушатели ."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
feersum написа Виж мнениеБреее, и каки имате? Направо ме зариби
Comment
-
stasun написа Виж мнение[ATTACH=CONFIG]20377[/ATTACH]
Много слаба битка разбира се , но като видях потенциално получените щети си помислих, че това ще е лебедовата песен на СП-то ми... Повече няма да има такива изпълнения след новия пач...
Но си мисля, че може и да не е в 8.8, защото не се е чуло да се дава промененият SP за супертест (няма как да няма лийк за такова нещо). Все си мисля, че за WG ще е по-лесно да го спрат от продажба въобще.Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
falcon_bg написа Виж мнениеНякой взе ли си вече мисията за 300000 да знам дали е истина че да не се бъхтя с ИС напразно!
Comment
Comment